ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: «Άγιος Γεώργιος» Οι 150 ηλικιωμένοι με Αλτσχάϊμερ έμειναν στο δρόμο


Οι ασθενείς με Αλτσχάϊμερ, και συγκεκριμένα 150 ηλικιωμένοι από την μονάδα φροντίδας «Άγιος Γεώργιος» στην Γλυφάδα έμειναν κυριολεκτικά ''στο δρόμο'' λόγω οφειλών του ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Οι οφειλές του ιδιοκτήτη της επιχείρησης σε ενοίκια ήταν περίπου 200.000 ευρώ, ενώ του είχε επιδοθεί από τις 4 Ιουλίου εξώδικο χωρίς να ενημερώσει κανείς τους ασθενείς και τους οικείους τους.

Το πρωί της Πέμπτης οι συγγενείς των ασθενών ενημερώθηκαν πως θα πρέπει να τους μεταφέρουν έως το βράδυ της ίδιας ημέρας σε άλλες δομές καθώς η επιχείρηση βάζει ρολά.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας έχει κλείσει και άλλες μονάδες φιλοξενίας υπέργηρων σε άλλες περιοχές.

Αυτή είναι η ιδιωτική ''υγεία'' - φιλοξενία υπέργηρων, και μονάδες ιδιωτικής φροντίδας.

* Τέλος, αξίζει να αναφερθεί για πολλοστή φορά η ''συμβολή'' των συμπολιτών μας στα τεκταινόμενα στη Γλυφάδα, όπως και από κυβερνητικής πλευράς.

Στα δυο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και διοικήσεως του δήμου από τη Νέα Δημοκρατία, έχουμε αυταπόδεικτα άλωση - διάλυση της κοινωνικής συνοχής σε ένα ποσοστό της τάξεως που υπερβαίνει το 80%, και αποκλειστικά υπηρέτηση των στενών κομματικών και οικονομικών συμφερόντων μιας μειοψηφίας. 

Το συγκεκριμένο επίτευγμα έπειτα από σειρά προτάσεων δεν πρόκειται να ξεχαστεί. ( Εμείς, κυρίως, πολιτικές επισημάνσεις κάνουμε )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: «Άγιος Γεώργιος» Οι 150 ηλικιωμένοι με Αλτσχάϊμερ έμειναν στο δρόμο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">