ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Παππάς: Το 90% των Ελλήνων πολιτών ενημερώνεται από την τηλεόραση !

Από τοπική ενημέρωση έχουμε περάσει σε διαφορετικά μετερίζια, όμως απαιτείται όταν έχουμε δηλώσεις από τη πλευρά του υπουργού επικρατείας, Νίκου Παππά, ο οποίος δήλωσε ότι το 90% των πολιτών ενημερώνεται από την τηλεόραση.

Σαφώς το 90% των πολιτών δεν ενημερώνεται από την τηλεόραση, και σύμφωνα με στοιχεία σχεδόν το ήμισυ του Ελληνικού λαού ξεψαχνίζει το διαδίκτυο, και ειδικότερα στις ηλικίες 18 - 40 έχουμε πάνω από το 50% το οποίο έχει κύρια πηγή τα διαδικτυακά media, sosial media, κ.α. παράλληλα της τηλεοράσεως. 

Το τεράστιο λάθος από τη πλευρά των κυβερνητικών στελεχών, ήταν οι λάθος επιλογές τους όσων αφορά την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, εν συνεχεία οι επιλογές της όσων αφορά τα εθνικά κανάλια, και εν γένει την τηλεόραση και την Ενημέρωση του λαού, η οποία παραμένει και θα παραμένει έρμαιο ισχυρών οικονομικών παραγόντων. (Ουσιαστικά ο λαός δεν έχει καμία συμμετοχή στα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ)  

Οι επιλογές της Κυβέρνησης συνεχίζουν και διευρύνουν την οικονομική ασφυξία, και η κοινωνική αγανάκτηση αποσαθρώνει τη λαϊκή βάση του ΣΥΡΙΖΑ, και την δυναμική της κυβέρνησης, και ενώ εμείς γνωρίζουμε ότι δεν αποτελεί λύση η επιστροφή όσων απαξίωσε ο λαός και τους δρομολόγησε στην αντιπολίτευση, τα ισχυρά πολιτικοοικονομικά συμφέροντα πετυχαίνουν να επηρεάζουν την πλειονότητα δια μέσω των τηλεοράσεων και του διαδικτύου.

Παππάς: Το 90% των Ελλήνων πολιτών ενημερώνεται από την τηλεόραση !!!
Ο Νίκος Παππάς στο Γερμανικό Σπίγκελ. Οι βαρόνοι των ΜΜΕ απέκτησαν αθέμιτη επιρροή και στο κράτος με αποτέλεσμα να μην να πληρώνουν φόρους τους οποίους έπρεπε πληρώσουν. Λήστεψαν την Ελλάδα. Σε αυτό βάζουμε ένα τέλος. 
Αυτή η αποστροφή, πράγματι θέλει θάρρος να την πεις δημόσια. 
O διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, θα προχωρήσει διότι, δεν υπάρχει ζήτημα από πλευράς Ε.Ε., με δεδομένο ότι υπήρξε πρόβλεψη για το αντίτιμο των αδειών, έχουν συνυπολογιστεί τα χρήματα στα συνολικά έσοδα της κυβέρνησης. 
Το 90% των Ελλήνων πολιτών ενημερώνεται από την τηλεόραση, όμως σε καμιά άλλη χώρα της Ευρώπης, η εμπιστοσύνη των πολιτών στην τηλεόραση δεν είναι τόσο χαμηλή. Το αποδεικνύει πρόσφατη έρευνα της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης EBU.
Υποσημείωση: Η ζημιά που έχετε κάνει στην αριστερά κύριοι της κυβερνήσεως είναι τεράστια, και δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ενδεχόμενο αντιστροφής, και πόσος χρόνος θα χρειαστεί γι' αυτό, όμως η εμπιστοσύνη των πολιτών δεν υφίσταται στα τηλεοπτικά media, ούτε στα ραδιοφωνικά, και ασφαλώς ούτε και στην πλειονότητα των διαδικτυακών, γιατί η πλειονότητα των πολιτών γνωρίζει ποιοι είναι οι διαχρονικά ωφελημένοι δια μέσω αυτών, όπως και τι εξυπηρετεί η ''προπαγάνδα'' η οποία γίνετε. 

Σήμερα σε μια καπιταλιστική νεοελληνική πραγματικότητα, με ποιους να ταυτιστούμε, με τα συμφέροντα των υψηλά αμοιβόμενων υπαλλήλων του Αλαφούζου, του Κυριακού, του Κοντομηνά, του Βαρδινογιάννη κ.α ; 

Μήπως έχετε να δείξετε το ελάχιστο των διαφοροποιήσεων στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες είναι έρμαιο συγκεκριμένων πολιτικοοικονομικών παραγόντων - συμφερόντων ; ( Η συνοχή καθημερινά υποβαθμίζεται στις τοπικές κοινωνίες, και αυτό ωφελεί κυρίως συγκεκριμένα πολιτικοοικονομικά διαπλεκόμενα συμφέροντα, τα οποία λειτουργούν με γνώμονα την περαιτέρω ενδυνάμωση των ολιγοπωλίων και των ιδιότυπων αυτοκρατοριών τους )

Σαφώς έπειτα από τις προτάσεις μας, τις οποίες δεν αξιοποιήσατε, έχετε τα πρώτα δείγματα μαζικής αποστροφής του λαού. Αν αναμένετε με τα ''νέα'' εθνικά κανάλια να υπάρξουν διαφοροποιήσεις προφανώς απατάστε, διότι η χώρα και ο λαός χρειαζόταν νέο όραμα, νέα πορεία και προοπτική, και την εξαγγελλόμενη αλληλεγγύη επί της ουσίας αντί για τις δεξιόστροφες πολιτικές.   
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παππάς: Το 90% των Ελλήνων πολιτών ενημερώνεται από την τηλεόραση ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">