ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνελήφθη ένας από τους πιο επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς στα Καλύβια

Ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς, μέλος των «ληστών με τα καλάσνικοφ» που είχαν πυροβολήσει κατά πολιτών και αστυνομικών, συνελήφθη την Κυριακή στα Καλύβια.

Πρόκειται για τον 32χρονο Αλβανό Ερβίς Αραπάι, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απόπειρα ανθρωποκτονίας και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο Αραπάι συμμετείχε στην επταμελή συμμορία Αλβανών που από τις αρχές του 2012 διάπραττε ληστείες σε τράπεζες, καταστήματα στην Αθήνα και στην περιφέρεια.

Ο συγκεκριμένος κακοποιός έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 35 χρόνων για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και ληστειών, της διακεκριμένης κλοπής καθώς και της οπλοφορίας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εκμεταλλεύτηκαν πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση τους και κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον επικίνδυνο κακοποιό πριν προλάβει να αντιδράσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος κακοποιός αρχικά προσποιήθηκε ότι οι αστυνομικοί έκαναν λάθος και μάλιστα προσπάθησε να τους πείσει γι’ αυτό δείχνοντας τους πλαστό δίπλωμα οδήγησης με άλλα στοιχεία.

Όμως οι αστυνομικοί δεν φάνηκαν διατεθειμένοι να τον πιστέψουν αφού ήξεραν πολύ καλά με ποιόν είχαν να κάνουν και έτσι του πέρασαν χειροπέδες ενώ το πρωί της Δευτέρας τον οδήγησαν, για τα περαιτέρω, στους αρμόδιους εισαγγελείς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνελήφθη ένας από τους πιο επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς στα Καλύβια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">