ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κατεπείγουσα Ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Σ.Ε.Π.Α.

Με το υπ΄ αριθμ. πρωτ.:69/5-9-2016 έγγραφό μας σας ενημερώναμε για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σχετικά την έγκριση της εισόδου στα Καταστήματα του Συγκροτήματος Εξυπηρέτησης Προσωπικού Αεροπορίας (Σ.Ε.Π.Α.) στο Ελληνικό, των Μελών του Συλλόγου.

Στη διαδικασία εκτύπωσης της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ διαπιστώθηκε ότι για πολλούς συναδέλφους δεν υπάρχει στις υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας η φωτογραφία τους και είναι αδύνατη η έκδοσή της. Κυρίως αφορά συναδέλφους του Κ.Α.Π.ΠΑ. και όσους απασχολούνται σε υπηρεσίες ή εργασίες που δεν έχει εκδοθεί κάρτα ελέγχου εισόδου-εξόδου για την παρουσία τους στην εργασία.

Κατόπιν όλων των πιο πάνω καλούνται όσοι συνάδελφοι δεν έχουν την φωτογραφία τους στα αρχεία του Δήμου Γλυφάδας (Τμήμα Μηχανογράφησης) ΑΜΕΣΑ να προσκομίσουν στην πιο πάνω υπηρεσία στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Γλυφάδας (αρμόδιος υπάλληλος κ. Παναγιώτης Μάστορας), μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, μια έγχρωμη φωτογραφία αναγράφοντας στην πίσω όψη το ονοματεπώνυμο τους ή σε διαφορετική περίπτωση να τους φωτογραφίσει ο συνάδελφος.

Η άμεση ανταπόκριση των συναδέλφων που έχουν έλλειψη στα στοιχεία για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση το ταχύτερο όλων των διαδικασιών για την είσοδο μας στα καταστήματα του Σ.Ε.Π.Α.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος                         Κώστας Παπαδόπουλος


Υποσημείωση του ''Γ'': Όσα ακολουθούνται από την Αεροπορία, σχετικά με την εξυπηρέτηση του προσωπικού της, είχαν μεταδοθεί από τον ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' πριν από δεκαετίες, ώστε να ισχύσουν υπό μορφή δημοτικής επιχειρήσεως στο δήμο Γλυφάδας, όσων αφορά τους εργαζομένους, και για όσους δημότες επιθυμούσαν. Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει πάμπολλες δημοτικές αρχές, και δήμαρχοι, και δεν έχει ισχύει απολύτως τίποτα. 

Είναι οξύμωρο, ειδικά όταν οι εμπορικοί σύλλογοι της πόλης, και τα μέλη τους αιρετοί, οι οποίοι εκπροσωπούν εκατοντάδες επιχειρήσεις, δεν έχουν ακόμα και σήμερα προτάσεις επί του συγκεκριμένου. ( Μήπως ο δήμος αποτελεί δεύτερο μαγαζί ; )

Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε πολιτική, κάνουμε επισημάνσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κατεπείγουσα Ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">