ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καθώς κινείστε με κατεύθυνση τη Γλυφάδα σηκώστε τα μάτια σας ψηλά!

Η τροπή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, σε συνάρτηση με το τρίτο μνημόνιο, και μια σειρά αντιλαϊκών πολιτικών, και ενεργειών από τη πλευρά των κυβερνητικών στελεχών, έχει οδηγήσει πολλούς συντρόφους στην ανεξαρτητοποίηση και την απομάκρυνση.

Οι εξελίξεις όσων αφορά το πρώην αεροδρόμιο είναι ραγδαίες, και όπως καθόρισαν σε ένα βαθμό την εκλογική επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, στις εθνικές εκλογές, έτσι και σήμερα θα καθορίσουν το μέλλον της κυβερνώσας παρατάξεως.

Διάβημα-αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον της επένδυσης του Ελληνικού κατέθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από κοινού με την ανεξάρτητη ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα, ενώ είχε προηγηθεί η συζήτηση της Αναφοράς μελών της Επιτροπής αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου.

Επισημαίνουμε ότι πολλοί συμπολίτες μας στα νότια προάστια παραμένουν αταλάντευτα κατά των ιδιωτικών σχεδίων δημιουργίας μιας πόλης πλουσίων, καζίνο, mall, κ.α. Η πώληση έναντι πινακίου φακής, η οποία είχε μεθοδευτεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, και ολοκληρώθηκε επί ημερών της σημερινής, χαρακτηρίζεται σκανδαλώδης, και η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου αποτελεί μονόδρομο.

Έπειτα από εισήγηση των μελών της επιτροπής αγώνα και τοποθέτηση των Ευρωβουλευτών κ.κ. Νότη Μαριά, Σοφίας Σακοράφα και Νίκου Χουντή και της Γερμανίδας Ευρωβουλευτή των οικολόγων κ. Ska Keller, η επιτροπή αναφορών συνειδητοποίησε ότι υπάρχουν σοβαρές και βάσιμες καταπατήσεις και παραβιάσεις Διεθνών και Ευρωπαϊκών Συνθηκών και Συμβάσεων καθώς και Οδηγιών της Ε.Ε, διατηρώντας ανοιχτή προς διερεύνηση  την Αναφορά τους.

Τα βίντεο των τοποθετήσεων μπορείτε να τα δείτε εδώ



Τέλος στο σήμα κατατεθέν του τέως αεροδρομίου, στην δεξαμενή, αναγράφεται ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, και με αυτό το τρόπο επικαιροποιείται τοπικά το πάγιο αίτημα το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού να αξιοποιηθεί σύμφωνα με την μελέτη του ΕΜΠ.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καθώς κινείστε με κατεύθυνση τη Γλυφάδα σηκώστε τα μάτια σας ψηλά! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">