ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου καλείται να απαντήσει αν γνωρίζει τον Γιάννη Μπρεκουλάκη

Ο ενεργός δημότης Γλυφάδας κ. Αναστάσιος Γιαννακόπουλος θέτει δυο ερωτήματα στον δήμαρχο Γλυφάδας, Γ.Παπανικολάου, και τον καλεί για μια δημόσια απάντηση.

1) Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, να μας γνωρίσει δημοσία αν γνωρίζει τον ανωτέρω κύριο, και αν είχε η έχει οικονομική συναλλαγή μαζί του, όπως και πολιτική σχέση.

2) Επίσης, αν ο εν λόγω κύριος είναι εκπρόσωπος και διαχειριστής της 
"ΦΥΤΑ Α. ΑΛΕΞΙΟΥ Ε.Π.Ε." (ΦΕΚ 13795/30-12-2003).





Γιάννης Μπρεκουλάκης: Να αλλάξουμε τα κόμματα, την κοινωνία, τη ζωή μας

Δεν ζητώ την ψήφο σας για τα προνόμια και τον μισθό του βουλευτή. Ό,τι απέκτησα, το απέκτησα με κόπο και αγώνα. 

13 σημεία για συζήτηση


ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ 


Οι καιροί απαιτούν κρυστάλλινες απόψεις: για το κόμμα, τα πολιτικά γραφεία, το ρουσφέτι, την αγορά. Γιατί το ήθος πρέπει να γίνεται «πράξεις».


Να συστρατευθούμε κάποιοι νέοι πολιτικοί που έχουν βάλει σκοπό τους να αλλάξουν τα πάντα, ακριβώς επειδή μπορούν, επειδή δεν δεν θέλουν να κερδίσουν τίποτα ή επειδή δεν έχουν να χάσουν τίποτα.

Να φέρουμε έναν νέο, φρέσκο άνεμο στα κόμματα, στην κοινωνία, στη ζωή μας.
Καλώ να συστρατευθούν μαζί μου οι άνθρωποι του ρίσκου και όχι του βολέματος.
Να συστρατευθούμε οι άνθρωποι της εργασίας και όχι της αργομισθίας.
Έγιναν πολλά, όμως για να τα αλλάξουμε όλα χρειάζεται να συγκρουστούμε με όλους όσοι αντιδρούν λυσσαλέα στο καινούργιο και ζητούν παλινόρθωση αυτού που φεύγει: Παλαιοκομματικούς, λαϊκιστές, κερδοσκόπους και τζογαδόρους.  
Μπορεί να μην είμαστε επαγγελματίες που επιδιώκουν με κάθε τρόπο να κρατήσουν για τον εαυτό τους τις παροχές και τα οφέλη που προσφέρει η εξουσία, αλλά δεν είμαστε ούτε και ερασιτέχνες ώστε να μην μπορούμε να επουλώσουμε τις πληγές της κρίσης.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ


Πολιτικός με ευαισθησία δεν είναι αυτός που τρέχει σε παρελάσεις, γάμους, βαπτίσια και κηδείες για να μαζέψει ψήφους, αλλά αυτός που σκύβει πάνω σε κάθε πρόβλημα σαν να είναι δικό του.
Στους προθαλάμους των βουλευτικών γραφείων δεν έχει νόημα να συνωστίζονται πολίτες που ζητούν ρουσφέτι... Έχει νόημα όμως, οι πόρτες να παραμένουν ορθάνοιχτες σε ανθρώπους που ζητούν απεγνωσμένα τη βοήθειά σου, επειδή δεν μπορούν να τα βάλουν με ένα διεφθαρμένο ή αδιάφορο κράτος.Το να βρεις δουλειά σε έναν και μόνο άνεργο είναι σαν να βρίσκεις δουλειά σε όλους...

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ


Πρέπει να πάψουμε να κρατούμε ομήρους της ανάγκης τους για δουλειά χιλιάδες πολίτες. Τους συμπολίτες μας δεν τους θέλουμε να χειροκροτούν στο πέρασμά μας, αλλά να προχωρούν δίπλα μας και να αποφασίζουν μαζί με εμάς για το αύριο του τόπου. Να θυμόμαστε πως όταν βολεύεται ένας ανάξιος, στερείται τη θέση αυτόματα ένας άξιος.

ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ


Πρέπει να δημιουργήσουμε αληθινό κίνημα κατά του... λαδώματος.
Κανείς και πουθενά με το χέρι στην τσέπη για μια δουλειά που πληρώνεται έτσι κι αλλιώς από το κράτος και άρα από τον Έλληνα πολίτη. Γι' αυτό χρειάζεται η συνεχής αξιολόγηση των υπαλλήλων που συνδιαλλέγονται με το κοινό. Η υπόνοια εκβιασμού για λάδωμα, να ισοδυναμεί με απόλυση με συνοπτικές διαδικασίες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ... ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ

Ποιος μπορεί να αποκαταστήσει το κλίμα εμπιστοσύνης με τους πολίτες, αν όχι άνθρωποι με οράματα που έχουν γνωρίσει από τα μέσα την αγορά και δεν αντέχουν άλλο τον αναχρονισμό της; Δεν ζητώ την ψήφο σας για τα προνόμια και τον μισθό του βουλευτή. Ό,τι απέκτησα, το απέκτησα με κόπο και αγώνα.  

Σας ευχαριστώ πολύ

Γιάννης Μπρεκουλάκης, υποψήφιος βουλευτής
της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα                        

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Το 1978 πέρασα στο Ε.Μ.Π. στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών, απ' όπου αποφοίτησα το 1983.
Μέχρι το 1985 σπούδασα στο ICBS, όπου και απέκτησα το MBA.
Από το 1984 είμαι μέλος του Τ.Ε.Ε.
Μετά τη στρατιωτική μου θητεία, το 1987 και μέχρι το 1989, έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στο AECL (Atomic Research Energy of Canada Limited) Pinawa (Manitoa) Canada, όπου και απέκτησα MSc.
Από το 1989 έως και το 1995 συμμετείχα σε ερευνητική ομάδα στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.
Το 1995 αναγορεύτηκα διδάκτορας στο Ε.Μ.Π. στον τομέα "Επιστήμη και Τεχνική των Υλικών".
Από το 1995 έως το 2000 διετέλεσα επιστημονικός συνεργάτης στον ίδιο τομέα.
Από το 1989 έως και σήμερα δραστηριοποιούμαι, με έδρα τη Τραγάνα, στον ιδιωτικό τομέα (Φυτώριο, Οινοποιείο).


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Νομού Φθιώτιδας
Τραγάνα Φθιώτιδας,Τ.Κ. 35200
τηλ. 6944-310309 / Fax: 22330 92267 
e-mail: gmprekoulakis@gmail.com


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου καλείται να απαντήσει αν γνωρίζει τον Γιάννη Μπρεκουλάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">