ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βάνα κάλεσε τον παραταξιακό σου δήμαρχο στο Παλαιό Δημαρχείο

Το_σωματείο «Δύναμη Ζωής – Αγάπη» και ο Τομέας Πολιτισμού του Δήμου Γλυφάδας διοργανώνουν ομάδες προσωπικής ανάπτυξης σε συνεργασία με ειδικούς ψυχολόγους και υπεύθυνους συμβουλευτικής στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας (Σάκη Καράγιωργα 2) κάθε Σάββατο 13:00 – 15:00.

''Γ'': Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει πρώτος να κληθεί ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γ.Παπανικολάου, και δεύτερος ο έτερος συνδιοικούντας Στέλιος Σφακιανάκης, να παρακολουθήσουν τις ομάδες προσωπικής ανάπτυξης, δεδομένου ότι και στους δυο υφίσταται μια ενδογενής δυσλειτουργία. 

Να θυμίσουμε ότι η αρχική πρόταση το παλαιό δημαρχείο να γίνει πολιτιστικό κέντρο ήταν δική μας, με κατάθεση φακέλου μελέτης στον τέως δήμαρχο το 2004, και έκτοτε υφίστανται σειρά παρανομιών εις βάρος του τόπου και ημών των ιδίων από τις εκάστοτε δημοτικές αρχές.

Τονίζεται επίσης, ότι από την ημέρα ανάληψης της συνδιοικήσεως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο δήμος απέκτησε φασιστικά χαρακτηριστικά, ευνοούμενους, και επιλεκτικά ευεργετημένους. Οι συμπολίτες μας βλέπουν, ακούν, γνωρίζουν, και κρίνουν. 

Τώρα όσων αφορά τον Τομέα Πολιτισμού του δήμου Γλυφάδας, δεδομένων δεκαετιών λειτουργίας του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', όπως και τις επιλεκτικές διώξεις και κατασχέσεις επί ημερών διοικήσεως του δήμου από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, επίσης, οι συμπολίτες μας αξιολογούν και κρίνουν τα πεπραγμένα των διοικούντων στις σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας.

Κάποια στιγμή αντί να υπεκφεύγετε, πρέπει να τοποθετηθείτε ως δημοτική αρχή, πρωτίστως που εντασσόταν η τοπική λειτουργία του μουσικού ραδιοφωνικού τοπικού σταθμού, και σε δεύτερη φάση αν έχετε να επιδείξετε ως δήμος έστω και μια ενέργεια.

Όσων αφορά τι έμαθε ο κ. Πιντέρης στα 39 χρόνια που είναι Ψυχολόγος, ίσως μειονεκτούν σε όσα μάθαμε εμείς στα 39 χρόνια από την πρώτη τοπική μας λειτουργία του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', και την παρέλαση επί δεκαετίες των κομματικών διοικήσεων στο δήμο Γλυφάδας χωρίς εκπροσώπηση των δημοτών.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 12:00.
Με τον Γιώργο Πιντέρη, Ph. D. Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Indianapolis στη Συμβουλευτική Ψυχολογία.

Θέμα: «Τι έμαθα για τον άνθρωπο στα 39 χρόνια που είμαι Ψυχολόγος».
Ο κύριος Πιντέρης σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Ψυχογιός» θα υπογράψει τα βιβλία του.

Σας θέλουμε μαζί μας και με τη συμμετοχή πολλών ειδικευμένων ατόμων στον τομέα της ψυχικής υγείας να ανακαλύψουμε από κοινού το δρόμο της ψυχικής μας ενδυνάμωσης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τομέας Πολιτισμού Δήμου Γλυφάδας

Βάνα Μπάρμπα
213-2025 299/295
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βάνα κάλεσε τον παραταξιακό σου δήμαρχο στο Παλαιό Δημαρχείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">