ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τερψιθέα Γλυφάδας: Ξηλωμένη πινακίδα STOP επί της Αγ. Νεκταρίου

Ξηλωμένη πινακίδα STOP επί της Αγ. Νεκταρίου στην Τερψιθέα Γλυφάδας, ενώ το έργο των ομβρίων έχει προχωρήσει και βρίσκεται στο ύψος της Αγ. Νεκταρίου με την Μικράς Ασίας. 

Σαφώς την ευθύνη σε ενδεχόμενο τροχαίου ατυχήματος την φέρει η δημοτική αρχή, η οποία έχει υποχρέωση να επιβλέπει οτιδήποτε ισχύει σε τοπικό επίπεδο.

Όσων αφορά τις καινούργιες ''πράσινες'' πινακίδες, τις οποίες είχε τοποθετήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή πιστώνοντας τους δημότες, θα αντικατασταθούν με ''γαλάζιες'', ώστε να υπάρξει πλήρωση της νέας πίστωσης και της αλλαγής κομματικής δημοτικής αρχής;

Δείτε το σύντομο βίντεο



Ενώ η δημοτική αρχή ασχολείται με τα έργα βιτρίνας, και συγκεκριμένα τοποθετώντας παγκάκια στην πλατεία Καραϊσκάκη, εμείς έχουμε σειρά από καταγγελίες για σκουπίδια τα οποία δεν έχουν περισυλλεγεί  επί δεκαπέντε ημέρες, στην οδό Σ.Βέμπο 15, όπως και σε άλλες οδούς και καταλαμβάνουν τα πεζοδρόμια πολλών οδών.






ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ. 

ΠΡΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΟ, Γιώργο  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, δικηγόρο, με παράνομο πολεοδομικό γραφείο ως προς την εγκατάσταση αυτού σε ισόγειο κατάστημα, όπου ρητά απαγορεύεται, λόγω αλλαγής χρήσης της Ο.Α. 405/1989, από κατάστημα σε γραφείο. & ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ πόλης, ΜΑΡΙΟ ΚΑΣΣΕΡΗ, δημοδιδάσκαλο.

ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΔΕΣ ΤΕ (στις δύο φωτογραφίες), ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΠΕΖΟΥΣ, ΟΔΟΥ ΕΦΕΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ & Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΦΟΣ, «ευνοούμενός του, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ «ΕΥΛΟΓΙΕΣ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΠΙ 7,5 ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ. ΕΚΤΟΤΕ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ: ΚΟΚΚΟΡΗ, ΣΑΚΚΟΥ, ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ»

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου
Και

Να μου χορηγηθεί αντίγραφο, για κάθε νόμιμη χρήση. 




  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τερψιθέα Γλυφάδας: Ξηλωμένη πινακίδα STOP επί της Αγ. Νεκταρίου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">