ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οξυμένοι οι τόνοι στο γραφείο του Διοικητού στο Ασκληπιείο Βούλας ( VIDEO)

Συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση, διοργάνωσαν σήμερα Τετάρτη 12 Οκτώβρη, στις 9 το πρωί οι εργαζόμενοι του «Ασκληπιείο» Βούλας με τη συνεργασία εκπροσώπων της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ.  

Όπως είχαν αναφέρει με δελτίο τύπου « Ο Διοικητής του Νοσοκομείου μας κ. Ρούπας δοκιμάζει τα όρια αντοχής και υπομονής των εργαζομένων με τον τρόπο που ασκεί «Διοίκηση».



Ο διοικητής κ. Ρούπας έδωσε εντολές για την έκδοση διοικητικών πράξεων με τις οποίες μετακινούνται η προϊσταμένη του Τμήματος Επιστασίας στο Τμήμα Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, η προϊσταμένη των ΤΕΙ στο Τμήμα Πρωτοκόλλου, και καθαιρείται η μέχρι την ημέρα εκείνη προϊσταμένη του Τμήματος Πρωτοκόλλου.




Σήμερα Τετάρτη 12/10/2016 οι εκπρόσωποι των εργαζομένων μετά την παράσταση διαμαρτυρίας συναντήθηκαν με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ρούπα και του μετέφεραν τα αιτήματά τους για επανατοποθέτηση των εργαζομένων στις θέσεις τους.

Στη συνάντηση οξύνθηκαν οι τόνοι, ακούστηκαν πολλά και δεδομένα της χώρας μας όσων αφορά το δημόσιο, και έπειτα από αρκετή ώρα υπήρξε συμφωνία για νέα συνάντηση.

Όπως είπε ο διοικητής κ. Ρούπας « οι δυο υπάλληλοι οι οποίες μετακινήθηκαν θα αξιολογηθούν στις νέες τους θέσεις, και η τρίτη υπάλληλος σύντομα θα επανατοποθετηθεί στη θέση της».

Στον αντίποδα από τους εκπροσώπους των εργαζομένων ακούστηκε ότι στο νοσοκομείο κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές από την απομάκρυνση των δυο εργαζομένων - προϊσταμένων.

Σαφώς υφίσταται μια πολιτική κόντρα η οποία αποβαίνει αρνητικά όσων αφορά της εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, δεδομένου ότι ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων, όπως τόνισε ο διοικητής, από τα 100 θέματα στο Δ.Σ του νοσοκομείου δεν υπογράφει τα 37 και αναλαμβάνει ο ίδιος την συνολική ευθύνη των υπογραφών ώστε να λειτουργεί η νοσοκομειακή μονάδα των νοτίων προαστίων.

Όπως ανέφερε ο διοικητής αν δεν υπογράψει ο ίδιος το σύνολο των θεμάτων η νοσοκομειακή μονάδα θα βάλει λουκέτο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οξυμένοι οι τόνοι στο γραφείο του Διοικητού στο Ασκληπιείο Βούλας ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">