ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Δ. Καζάκης στην Γλυφάδα - 21 Οκτωβρίου 2016

Το_Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) διοργάνωσε εκδήλωση - ομιλία με τον Γενικό Γραμματέα του Μετώπου Δημήτρη Καζάκη, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 στο Δημοτικό κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στην Άνω Γλυφάδα με θέμα: «Τέλος οι αυταπάτες και τα ψέμματα! Ξεκάθαρες ΛΥΣΕΙΣ τώρα» 

Δεδομένων όσων ακούγονται αρχικά στο βίντεο επισημαίνουμε: Οι πλατείες δεν αποτελούν δομές media. Ν.2946/2001 «Υπαίθρια ∆ιαφήµιση», 2. Απαγορεύεται: • Η ανάρτηση πανό, ή άλλων οµοίων αντικειµένων, σε οδούς, πλατείες, ή άλλους κοινόχρηστους χώρους. 

Ομολογουμένως έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού, ΓΛΥΦΑΔΑ FM, το δικό μας έννομο συμφέρον ήταν και είναι να στραφούμε νομικά κατά των δημοτικών αρχών, και των παρατάξεων, καθώς και κατά παντός υπευθύνου, για την συστηματική τοποθέτηση διαφημίσεων στις πλατείες και τις κολώνες της πόλης, οι οποίες τοποθετούνται επί χρόνια συστηματικά για τα οφέλη των ήδη ωφελημένων οι οποίοι παρανομούν επί σειρά ετών στις σύννομες αιτήσεις μας.

Η δημοτική αρχή σύντομα θα υποστεί όσα τις αρμόζουν, διότι όπως γνωρίζουμε συνεχίζει να προκαλεί με υβριστικού και συκοφαντικού τύπου ενέργειες δια μέσω έμμισθων, δεν κάλυψε τις αιτήσεις μας, ενώ αυταπόδεικτα συστηματικά παρανομεί με τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων και πανό στις πλατείες της πόλης. 


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Δ. Καζάκης στην Γλυφάδα - 21 Οκτωβρίου 2016 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">