ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τρίτη 8 Νοέμβρη 24ωρη απεργία των εργαζομένων του Αστέρα ΒουλιαγμένηςΚάλεσμα σε κινητοποίηση για στήριξη των εργαζομένων του Αστέρα Βουλιαγμένης, για την διατήρηση των θέσεων εργασίας τους, από την ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β., η οποία καλεί όσους μπορούν να στηρίξουν το δίκαιο αγώνα τους. 

Οι_εργαζόμενοι του Αστέρα Βουλιαγμένης ξεκινούν το δίκαιο  αγώνα τους για την διατήρηση των θέσεων εργασίας τους,  μετά την ολοκλήρωση της πώλησης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος αλλά και του μεγαλύτερου μέρους της χερσονήσου.

Η νέα διοίκηση δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις της και το αβέβαιο μέλλον σκιάζει τις ζωές σχεδόν χιλίων οικογενειών.

Η παντελής έλλειψη πρόβλεψης προστασίας των εργαζομένων του Αστέρα Βουλιαγμένης απέναντι στις διαθέσεις  της νέας διοίκησης είναι ενδεικτική για την στόχευση των μνημονίων η οποία ενδιαφέρεται μόνο για τους μεγαλοεπενδυτές και αδιαφορεί για τους πολίτες και την κοινωνία.

Ενημερωθήκαμε ότι οι κινητοποιήσεις τους ξεκινούν από τη Τρίτη 8 Νοέμβρη με 24ωρη απεργία  και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πύλη του Αστέρα Βουλιαγμένης. 

Σαφές είναι ότι  ο εργασιακός  μεσαίωνας  επεκτείνεται και κτυπά καθημερινά εργαζόμενους σε κάθε εργασιακό χώρο.

Καμιά αναφορά για τους εργαζόμενους του Αστέρα στα κεντρικά ΜΜΕ. 
Λιγότερη αξία έχουν για αυτούς οι εργαζόμενοι του Αστέρα από τους εργαζόμενους στα κανάλια; 

Η συνέχιση της εφαρμοζόμενης πολιτικής που ξεπουλά τη Δημόσια περιουσία και αγαθά με συνοπτικές διαδικασίες και εξευτελιστικά τιμήματα σε επενδυτές αρπακτικά, σκοτώνει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες.

Είναι σίγουρος και αργός θάνατος σε κάθε προσπάθεια για απαγκίστρωση από τα μνημόνια και  φτωχοποιεί  συνολικά  την κοινωνία. 

Χρέος μας είναι να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την  άμεση κατάργηση των πολιτικών των μνημονίων και την ευημερία του συνόλου της κοινωνίας.           


                                                                                  ΡΙ.ΚΙ.Π.   Β.Β.Β.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τρίτη 8 Νοέμβρη 24ωρη απεργία των εργαζομένων του Αστέρα Βουλιαγμένης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb