ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η επιλογή Κονδύλη στον Άλιμο μήπως ζημιώνει το δημόσιο όφελος;

Mε απόφαση του δημάρχου Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη όπως γράφει το geitoniamou.gr, μεταφέρθηκαν από την Αttica Βank στην Alpha Bank, oι καταθέσεις του δήμου Αλίμου ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ. 
Όπως είπε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα που προέκυψε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η τράπεζα βρέθηκε στο στόχαστρο της Τράπεζας της Ελλάδος, λόγω της υπόθεσης Καλογρίτσα.
“Δεν χρειάζεται απόφαση του δημοτικού συμβουλίου” είπε ο δήμαρχος απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Τσαμπαρλή, επικεφαλής του συνδυασμού “Άλιμος Όλοι Μαζί”. 
“Εδωσα εντολή να μεταφερθούν τα χρήματα στην Alpha Bank, γιατί έκρινα ότι υπήρχε σημαντικός λόγος, και όταν ξεκαθαρίσει το θέμα θα κάνουμε και πάλι διαγωνισμό για να αποφασίσουμε που θα βάλουμε τα χρήματα. 
Το ίδιο έχουν κάνει και άλλοι δήμοι. Από την Alpha Bank παίρνουμε επιτόκιο 1% (70.000 ευρώ) ενώ από την Attica παίρναμε 2,5% (175.000 ευρώ).
Σημείωση: Ο χρόνος θα δείξει αν η επιλογή του δημάρχου ήταν ορθή, η ζημίωσε τους κατοίκους Αλίμου με ένα αρκετά σημαντικό ποσό του επιτοκίου.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η επιλογή Κονδύλη στον Άλιμο μήπως ζημιώνει το δημόσιο όφελος; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">