ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ένταση στο Δ/Σ Αργυρούπολης για τα ''γκαζάκια''

Στο Δ/Σ του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης τέθηκε το ζήτημα του 4ου το οποίο έχει παραχωρηθεί στο δήμο Γλυφάδας, και δεδομένου ότι ο δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης έχει αναγκαιότητα από αίθουσες.

Όπως είπε ο δήμαρχος Γ.Κωνσταντάτος, δεν επιθυμούν την συγχώνευση, το σχολείο δεν είναι σχολές χορού, ώστε κάποιοι σύλλογοι να κάνουν μαθήματα χορού ζούμπα, και να γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός.

Την ευθύνη την έχει ο σύλλογος 

Γ.Κωνσταντάτος: Αν θέλουν να κάνουν ζωγραφική και χορό πρέπει να είναι προσεκτικοί όσων αφορά τους ιδιώτες και δεδομένου ότι μπορεί να προσφύγουν για τα δικαιώματά τους.

Όσων αφορά την κατάληψη

Να γραφτεί στο Δ/Σ και να καταγραφεί η κατάληψη από συγκεκριμένο χώρο ο οποίος μας στοχοποίησε, και η κατάσταση ξεφεύγει.

Για τις κάμερες και όσα γράφτηκαν στο διαδίκτυο

Το θέμα με τις κάμερες, το φέραμε εμείς και το συζητήσαμε με τους συλλόγους.

Η παράταξη του Χ.Κορτζίδη, επέλεξε να κάνει εκδήλωση στον συγκεκριμένο χώρο, χωρίς να απευθυνθεί στην διοίκηση. Όσο μας αγνοείτε σας αγνοούμε και εμείς.

Εμείς δεν φοβόμαστε, ενημέρωσα το σώμα και ο κάθε ένας να αναλάβει τις ευθύνες του.

Το σχολείο, δεν το δώσαμε διότι δεν κάνατε τυπικά την διαδικασία, όμως φτάσαμε στο σημείο μέχρι και γκαζάκια στο γραφείο μου να τοποθετήσετε.
Αν γίνει κάποια επίθεση εναντίων μου θα λέτε ότι έτσι έγινε και εσείς δεν έχετε καμία ευθύνη.

Σας καθιστώ υπεύθυνους για την επίθεση στο δημαρχείο, από την ''αγωνιστική κίνηση'', όμως μαζέψτε τους διότι κυκλοφορούν πολλοί παρανοϊκοί.

Χ.Κορτζίδης:  Εμείς δεν βάλαμε κανένα θέμα...

Ο κ. Κωνσταντάτος απευθύνει κατηγορίες, ενώ εμείς καταθέσαμε το έγγραφό μας στις 2 Νοεμβρίου για μια εκδήλωση στις 27 Νοεμβρίου.

Εμείς μιλήσαμε με τον κ. Κατσαγώνη και ζητήσαμε έγκαιρα να μας δοθεί ο συγκεκριμένος χώρος.

Δεν ήταν μια πολιτική και παραταξιακή εκδήλωση όπως την χαρακτήρισαν από την διοικούσα παράταξη Γ.Κωνσταντάτου.

Το συζητάει το σχολείο και την διαβιβάζει στην σχολική επιτροπή

Εμείς θα ξανακάνουμε αίτημα, και ακολουθήσαμε την διαδικασία που απαιτείτο και αναμέναμε την απόφαση της σχολικής επιτροπής.

Είναι αστείο να λέμε ότι γίνεται κομματισμός στα σχολεία από μια εκδήλωση που θα γίνει μια Κυριακή. Θα την κάνουμε την εκδήλωση.

Για τις φθορές μας κατηγορείτε ότι εμείς υποκινούμε...   

Η παράταξή μας έχει μια ιστορία 41 χρόνων χωρίς φθορές, και έχω δουλέψει εκατοντάδες ώρες, και δεν πρέπει να μας κατηγορείτε γιατί πολεμάμε με τις ιδέες και τα μολύβια μας, όχι με τα γκαζάκια.

Να προσέξετε και να μη λέτε ότι η παράταξή μας βρίσκεται πίσω από βανδαλισμούς.

Γ.Κωνσταντάτος: Το σοβαρό είναι να καταδικάσει τα γκαζάκια.

Χ.Κορτζίδης: Άμα πιστεύετε ότι είμαστε πίσω από βανδαλισμούς και γκαζάκια...

Γ.Κωνσταντάτος: Είναι αλήτες που βανδαλίζουν το σχολείο...

Χ.Κορτζίδης: Η εκπαιδευτικός λέει ότι πολεμάμε με τα μολύβια μας, εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με γκαζάκια.

Στο συγκεκριμένο σημείο το Δ.Σ διαταράχθηκε και σταμάτησε για λίγη ώρα, ενώ αποχώρησε η παράταξη του Χρήστου Κορτζίδη από τα έδρανα. 

Σημείωση του ''Γ'': Το να κατηγορείτε μια παράταξη δεκαετιών, και ειδικά μια παράταξη η οποία διοίκησε το δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης επί αρκετά χρόνια, για γκαζάκια, η συμμετοχή σε γκαζάκια, αποτελεί προσβολή της νοημοσύνης μας όπως και των συμπολιτών μας. 

* Ξέρετε ότι προσωπικά ότι σκέπτομαι το γράφω, δεν υποκρίνομαι, και είναι συκοφαντικό και προσβλητικό να κατηγορείς ένα πρώην δήμαρχο για συμμετοχή σε γκαζάκια. ( Άλλωστε στο διαδίκτυο κάθε παρανοϊκός μπορεί να γράφει οτιδήποτε, αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποια σχέση με τον τέως δήμαρχο η την παράταξή του.)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ένταση στο Δ/Σ Αργυρούπολης για τα ''γκαζάκια'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">