ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο δήμαρχος Γλυφάδας φρόντισε για δικηγόρο υπεράσπισης του τέως ο οποίος είναι κατηγορούμενος για δωροδοκία

Πολλές φορές μπορεί όλοι μας να ''ολισθαίνουμε'', να υπερβάλουμε, να γινόμαστε πέραν του δέοντος εριστικοί, όμως, πάντα ο κάθε ένας από εμάς έχει τους προσωπικούς του λόγους να καταφέρετε κατά όσων αξίωσαν να διοικήσουν η να κυβερνήσουν το τόπο μας.

Ο κ.Γιαννακόπουλος, είναι γνωστός σε όλους τους κατοίκους της πόλης μας, με πολλές δικαστικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, και κάλλιστα θα μπορούσε αντί του ρόλου ενεργού δημότη, να βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο της Ελληνικής Δικαιοσύνης, δεδομένου του γεγονότος πολλών ετών ενασχόλησης με τα νομικά ζητήματα, και τα κοινά, και ενίοτε προσφεύγοντας κατά των αιρετών, όπου θεωρεί ότι προσβάλλονται τα συμφέροντα των δημοτών.

Εμείς δεν υιοθετούμε το σύνολο των πρακτικών του συμπολίτη μας, διότι πολλές φορές υπερβαίνει όσα διαμορφώσαμε υποκριτικά ως κοινωνία, όμως θεωρούμε υποχρέωση την δημοσιοποίηση όσων επιθυμούν οι συμπολίτες μας.

Αναφορικά με όσα ακολουθεί ο σημερινός δήμαρχος Γ.Παπανικολάου, για λογαριασμό του τέως δημάρχου, ο οποίος υποσχόταν το δήμο χωρίς διαφθορά και ο ίδιος εμπλέκεται σε σειρά υποθέσεων με σοβαρό κατηγορητήριο, οι συμπολίτες μας μπορούν να κρίνουν τι υφίσταται σε επίπεδο δήμου.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Η 1η φωτ. ( από εφημερίδα) μου θυμίζει δική σου προεκλογική δημόσια υπόσχεση. (αύριο είναι κατηγορούμενος για δωροδοκία (1.000.000,00€), κατά την εκλογή. Φρόντισες και του όρισες δικηγόρο υπεράσπισης !!!)



Η 2η και 3η φωτογραφία, δείχνει υπολείμματα κλαδιών και φύλων. (Σου έχω ξανά δηλώσει ότι τα αντίστοιχα οχήματα να έχουν και εργάτη με σκούπα και φαράσι.



Η 4η φωτογραφία, "καλή σου όρεξη". Βρίσκονται στην οδό Ιάσονος αρ. 15, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένω, γνωστή άλλωστε σ΄εσένα όταν με είχες ανάγκη προεκλογικά, μιας και ήσουνα άγνωστος στους δημότες, και ήθελες τις θετικές απόψεις μου για να εκλεγείς δήμαρχος.


20-11-2016

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου και να μου χορηγηθεί αντίγραφο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο δήμαρχος Γλυφάδας φρόντισε για δικηγόρο υπεράσπισης του τέως ο οποίος είναι κατηγορούμενος για δωροδοκία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">