ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Όργιο σπατάλης κάθε χρόνο στη Γλυφάδα !!!



Κάθε χρόνο κατασπαταλάτε δημοτικό χρήμα για στολισμό της Πόλης, ενώ ο Δήμος Γλυφάδας στις αποθήκες του έχει χιλιάδες λαμπιόνια και λοιπά υλικά.

Με εξαιρετικά επείγουσα καταγγελία, δεδομένου ότι πρόκειται για επαναλαμβανόμενο φαινόμενο, ο κ. Γιαννακόπουλος προσφεύει στην απ. διοίκηση, τον υπουργό εσωτερικών, το υπουργείο δικαιοσύνης, και τη γενική επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ
ΠΡΟΣ:
1) Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, Γ.Γ. κ Καρδαμίτση Καλλιόπη.
2) Υπουργό Εσωτερικών.
3) Υπουργό Δικαιοσύνης, (άρθρο 30 Κ.Π.Δ.).
4) ΝΕΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, κ. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ – ΖΕΝΤΕΛΗ. info@gedd.gr

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ (άρθρο 40 Κ.Π.Δ.)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ & ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Του Αναστασίου Ιωαν. Γιαννακόπουλου, κατοίκου Ανω Γλυφάδας Αττικής,
επί της οδού Ιάσονος αρ. 15, τηλ./fax 210-9645005, κιν. 6972 79 79 60.

Με την παρούσα μου, Σας παραπέμπω στο παρακάτω δημοσίευμα προς γνώσιν σας και για τα νόμιμα.

Είναι γεγονός, ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή κατασπαταλάτε δημοτικό χρήμα (μεγάλα ποσά), για στολισμό της Πόλης, ενώ ο Δήμος, (όπως πληροφορήθηκα), στις αποθήκες του έχει χιλιάδες λαμπιόνια και λοιπά υλικά για τον στολισμό της Πόλης μας, από τις προηγούμενες Διοικήσεις), τα οποία μπορούσε να τοποθετήσει ο Δήμος με το υπάρχον εκπαιδευμένο για τον σκοπό αυτό προσωπικό (ηλεκτρολόγους και εργάτες), μιας και διαθέτει ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα, με οδηγό τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Επιτέλους, κάποιος πρέπει να σταματήσει την ασυδοσία την οποία από τις Βρυξέλες το 2014 μας έφερε ο νυν Νεοδημοκράτης Δήμαρχος, (ως ευρωβουλευτής της Ν.Δ., κατά του οποίου έχουν σχηματιστεί σοβαρές ποινικές δικογραφίες για επαναλαμβανόμενες οικονομικές ατασθαλίες προς όφελος ημετέρων προσώπων.


ΟΡΓΙΟ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!! ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ;

Συνεχίζονται αμείωτα οι επαναλαμβανόμενες σπατάλες δεκάδων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τον ξενόφερτο δήμαρχο Παπανικολάου και με την σύμφωνη γνώμη δια της ψήφου δημοτικών του συμβούλων που ήδη είναι υπόδικοι για κακούργημα επειδή σπατάλησαν εκατομμύρια ευρώ σε παράνομη αγορά οικοπέδων. (βλ. αριθ. 1932/2015 βούλευμα Συμβουλίου Εφετών Αθηνών).

Ενώ θα έπρεπε η "αδέκαστη και αντικειμενική" δικαιοσύνη, μέσα στην τύφλα της, να προστατέψει τα χρήματα των Γλυφαδιωτών, εν τούτοις τους άφησε ελεύθερους να διακινούν με την ψήφο τους κι άλλα τεράστια ποσά, που δυστυχώς πληρώνει, μέσα από τους φόρους του, ο κάθε κάτοικος της Γλυφάδας.

Αυτή τη φορά μιλάμε για τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο (λαμπάκια) που πάλι θα πληρώσουμε καμιά εκατοστή χιλιάδες ευρώ, παρά τις περσινές διαβεβαιώσεις του Παπανικολάου μέσα στο Δημοτικό συμβούλιο, πάλι ψεύτικες απεδείχθησαν, ότι θα αγοράσουμε μία φορά στολίδια και μετά θα τοποθετούμε τα ήδη υπάρχοντα.

Πέρυσι έγινε παράνομη και παράτυπη διαδικασία με τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο (αγορά και τοποθέτηση) και πάλι σήμερα ξανά πληρώνουμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε ημέτερους με απευθείας ανάθεση.

Δείτε το τέταρτο θέμα που έρχεται προς ψήφιση στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Γλυφάδας στις 7-12-2016:

4. Λήψη απόφασης επί του Πρακτικού Κατακύρωσης για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια Εορταστικού Διάκοσμου», ενδεικτικού προϋπολογισμού 74.375,20€ (συμ/νου ΦΠΑ).

Δείτε τώρα τι ψήφισαν και πέρυσι τον Νοέμβριο 2015 στην Οικονομική Επιτροπή, στην συνεδρίαση με Νο 47, με αριθμό θέματος 6, τα οποία βεβαίως - βεβαίως τα πληρώσαμε ως δημότες κανονικότατα:

6. Έγκριση δαπάνης και διάθεση (ψήφιση) πίστωσης ποσού 73.800,00 € (συμ/νου ΦΠΑ 23%) για «Δαπάνες Εορταστικού Διάκοσμου».

Το ερώτημα έρχεται αβίαστα: Μείνατε ευχαριστημένοι ως κάτοικοι και επιχειρηματίες της Γλυφάδας με τον στολισμό της πόλης τις εορταστικές ημέρες;

Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των κατοίκων με τις τότε αρνητικές δηλώσεις τους μάλλον όχι. Αν κρίνουμε από τους επαγγελματίες της πόλης που κατηγόρησαν ανοιχτά τον ξενόφερτο Παπανικολάου και την παρέα του, μάλλον όχι.

Φέτος πάλι, με τις δεκάδες των χιλιάδων ευρώ, έχετε μείνει ικανοποιημένοι; Μήπως προσέξατε κι εσείς τα φωτάκια στις κολώνες, ειδικά επί της Λ. Βουλιαγμένης, που δεν άναψαν ποτέ; ή στην καλύτερη περίπτωση να ανάβουν τα μισά;

Μήπως θα πρέπει να ακούσουμε πιο σοβαρά τις πληροφορίες που μας έρχονται ότι ο επιχειρηματίας που πήρε την δουλειά χρησιμοποίησε χαλασμένα πολυκαιρισμένα φωτάκια εν γνώσει του και έβγαλε περισσότερα χρήματα;

Είσαστε ικανοποιημένοι από αυτό που βλέπετε;
Αντιστοιχεί σε αξία αυτός ο διάκοσμος;
Βέβαια δεν πρέπει να παραλείψουμε και ποιος είναι ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος για την διαχείριση του εορταστικού διάκοσμου.



Είναι ο Αγγελάτος Δημήτρης, που (θεωρητικά) κάνει το κουμάντο, είναι τέως αντιδήμαρχος Διοικητικού στο Δήμο Γλυφάδας. Η πιο πάνω φωτογραφία εν γνώσιν του είναι τραβηγμένη στο γραφείο «του» στο Δημαρχείο Γλυφάδας, εν ώρα «εργασίας του». Αν παρατηρήσετε, στο τραπέζι (στο δεξί του χέρι και παραδίπλα κοντά στα πόδια του), υπάρχουν δύο πιάτα με εδέσματα.

Είναι επίσης μέλος της Οικονομικής Επιτροπής (και του Δημοτικού Συμβουλίου), του Δήμου Γλυφάδας, όπου ψηφίζει οτιδήποτε εισηγείται ο δήμαρχος.

Γνωρίζετε όμως ότι ο κ. Αγγελάτος είναι υπόδικος να δικαστεί στις 6-2-2017 ενώπιον του Γ΄Τριμ. Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για κακούργημα που αφορά απιστία περί την υπηρεσία, στο Δήμο Γλυφάδας, πολλών εκατομμυρίων ευρώ;

Πόση καθαρότητα περιέχει αυτός ο διορισμός;
Πόση διαφάνεια εμπεριέχει αυτή η ανάθεση;
Πόσο ηθική και έντιμη είναι αυτή η απόφαση;

NotiaPress © 2007 - 2016

Να πρωτοκολληθεί η παρούσα μου,
Να λάβω αντίγραφο αυτής
και
Γνώση των ενεργειών σας.

Γιαννακόπουλος Αναστάσιος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όργιο σπατάλης κάθε χρόνο στη Γλυφάδα !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">