ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κλοπή σε κοσμηματοπωλείο της Τερψιθέας

Καταστηματάρχης κοσμημάτων της Τερψιθέας - Γλυφάδας ανέβασε στο tube ένα βίντεο από την κλοπή που έγινε στο κοσμηματοπωλείο του στην οδό Γούναρη 50.

Στο βίντεο εμφανίζονται τρία πρόσωπα τα οποία μπήκαν στην επιχείρηση του κ. Βιτόπουλου,  και ενώ ο άντρας απασχολούσε τη μια εργαζόμενη, η δεύτερη γυναίκα κρατούσε τσίλιες, και βρήκε την ευκαιρία η τρίτη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο να αρπάξει πίσω από το πάγκο τις χρυσές αλυσίδες.

Η κλέφτρα αμέσως απομακρύνθηκε, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες της να αποχωρήσουν στη συνέχεια πριν προλάβει ο ιδιοκτήτης να αντιληφθεί τη κλοπή.

Όπως φαίνεται, η μεγαλόσωμη γυναίκα που αφαίρεσε τις αλυσίδες, μάλλον είναι έγκυος, και ίσως αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, οπότε βρήκε την ευκαιρία να γεννήσει με τα χρήματα του κοσμηματοπώλη !!!

Το τρίο που έκλεψε τις αλυσίδες δεν εξηγήθηκε από τη πλευρά του καταστηματάρχη αν είναι Ελληνικής εθνικότητας.

Δείτε το βίντεο:


Δείτε και τη φωτογραφία:




Σημείωση του ''Γ'': Ο καταστηματάρχης απαραίτητα πρέπει να τοποθετήσει κάμερες μεγαλύτερης ανάλυσης, και σε δεύτερη φάση να καλέσει ειδικό να του υποδείξει σε ποια σημεία πρέπει να τοποθετήσει τις κάμερες ώστε να υπάρξει καλύτερη απεικόνιση, διότι το σημείο τοποθέτησης της κάμερας είναι λάθος.

* Προσωπικά τάσσομαι κατά αυτού του μοντέλου με κάμερες, όμως, όταν σε έχουν ληστέψει περισσότερες από μια φορές, δικαιούσαι να τοποθετήσεις και 800 κάμερες. ( Ειδικά για επαγγελματίες αλλοδαπούς, οι κλοπές αποτελούν τη συστηματική τους καθημερινότητα. Κάτι ανάλογο όσων ισχύουν με τους ολιγάρχες στη χώρα μας, τα μεγάλα αφεντικά του κεφαλαίου, και ορισμένα αστικά κόμματα - πολιτικούς - δημάρχους,  κ.α., όμως, υπό διαφορετικούς όρους, και χωρίς να διατρέχουν τους ίδιους κινδύνους. Η ''άλλη'' όψη του ίδιου ''νομίσματος''.) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κλοπή σε κοσμηματοπωλείο της Τερψιθέας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">