ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ομόφωνη καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας από το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας

Αναφορικά με το συντεχνιακό ψήφισμα του δήμου Γλυφάδας εκθέτω προσωπικά τα ακόλουθα: 

Έχοντας δεχθεί τις περισσότερες άνανδρες επιθέσεις από οπλισμένους, κατόπιν εντολών από πολιτικοοικονομικά κέντρα, και παράκεντρα, τα οποία σημειωτέων καταλαμβάνουν και έδρανα στο δήμο Γλυφάδας, κακοδιοικώντας επί πολλά χρόνια, καθώς επίσης και σειρά αιτήσεων έπειτα από αυτές τις ενέργειες, τις οποίες παρεμπιπτόντως δεν καταδίκασε το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας, ούτε ενήργησε ως όφειλε,  καταδικάζω τις πρακτικές της τρομοκρατίας απ΄οπουδήποτε κι' αν προέρχονται, όμως τονίζω ότι είτε με κουκούλες είτε χωρίς η πράξη είναι ακέραια η ίδια.

Τονίζεται ότι η συντεχνία των εδράνων του δήμου Γλυφάδας φέρει ακέραια την ευθύνη για όσα μεθοδεύτηκαν επί δεκαετίες εις βάρος ημών, καθώς επίσης και για όσα ισχύουν μέχρι σήμερα απόρροια της άνανδρης στάσεως τους και των παρανομιών τους έπειτα από σύννομες και πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας, ενώ στον αντίποδα επί δεκαετίες έχουν φροντιστεί πέραν του δέοντος με  τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας ημέτεροι χωρίς ιδιαίτερη δράση και διαδρομή.

Επισημαίνεται ακόμα, ότι όσοι βρίσκονται στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, φέρουν την ίδια ευθύνη για σειρά συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν υποστεί τόσο οικονομική, όσο και σωματική βλάβη της υγείας τους, από την παντελή και εγκληματική τους στάση παντελούς ελλειμματικής εκπροσωπήσεως.

Η Ανατροπή του συνόλου όσων βρίσκονται στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας αποτελεί μονόδρομο για την εξυγίανση του θεσμού της τοπικής αυτοδιοικήσεως.

Λόγω του αδιάψευστου γεγονότος ότι εμείς ουδέποτε συμμετείχαμε σε πρακτικές κουκούλας, και έχοντας τις σύννομες ενέργειες, καθώς και την απαράδεκτη στάση όλων των συμβούλων στα έδρανα του δήμου, τονίζω ότι η υποκρισία σας είναι αστείρευτη.

Αξίζει να αναφερθεί  ότι την αγωνιστική σημαία για την προστασία του Υμηττού, για ελεύθερες παραλίες στη πόλη της Γλυφάδας, καθώς και για τα δημόσια αγαθά, τη σήκωσα εντελώς μόνος πριν από δεκαετίες τοπικά από τον επανειλημμένα κατασχεμένο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και όπως διαπιστώνετε οδηγηθήκαμε στο σημείο επί 12 χρόνια να λειτουργούν συνολικά χωρίς άδειες λειτουργίας ενώ τις αξίωναν από εμάς με διώξεις και κατασχέσεις. 

Όπως γνωρίζετε εμείς ως δημότες Γλυφάδας δεν παρευρισκόμαστε στα Δ/Σ ενός δήμου που οι δημοτικοί του σύμβουλοι φορούν κουκούλες στη τοπική μας δημοκρατία, και λειτουργούν κατά των δημοτών και της πόλης. 

Αν υπάρχουν κυκλώματα ξεσκεπάστε τα, κατονομάστε τα, και πατάξτε τα. Εμείς δεν ανήκαμε ποτέ σε οργανωμένα κυκλώματα, σε αντιδιαστολή άλλων, και εμείς έχουμε υποστεί τη μεγαλύτερη ζημία για τα οφέλη όσων παρανομούν από τα δημοτικά έδρανα στις αιτήσεις μας.

Ομόφωνη καταδίκη από το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας της μαφιόζικου τύπου επίθεσης στο σπίτι του δημοτικού σύμβουλου  και πρόεδρου του ΟΑΣΑ, αγωνιστή Τάσου Ταστάνη.

Όσοι κρύβονται πίσω από τις κουκούλες πρέπει να ξέρουν ότι ο Τάσος δεν είναι μόνος.

Στη σημερινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γλυφάδας ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα συμπαράστασης στο δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης «Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» Τάσο Ταστάνη.

Η στοχοποίηση του Τάσου Ταστάνη στοχεύει τόσο στο κτύπημα της αταλάντευτης αγωνιστικής δράσης για την προστασία του Υμηττού και της παραλίας και του πολύχρονου αγώνα για τα ζητήματα της πόλης μας, όσο και της καθημερινής προσπάθειας για εξυγίανση και αναβάθμιση του δημόσιου συγκοινωνιακού έργου που εκδηλώνεται με κοινωνικά μέτρα όπως η δωρεάν μετακίνηση των ανέργων και άλλων ευαίσθητων ομάδων συμπολιτών μας, το ξεσκέπασμα κυκλωμάτων πλαστών εισιτηρίων, η πάταξη της διασπάθισης δημόσιου χρήματος.

Το ομόφωνο ψήφισμα του Δ.Σ. Γλυφάδας είναι το παρακάτω: 




Σημείωση του ''Γ'': Έχετε υπόψιν σας ότι ακόμα και σήμερα οι κύριοι των δημοτικών εδράνων μας αποκαλούν πειρατές, ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν τα χρήματά σας ; 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τη περίοδο λειτουργίας μας, του ραδιοφωνικού σταθμού, πριν τις διώξεις και κατασχέσεις του 1999 και του 2005, αρκετοί συμπολίτες και συμπολίτισσές μας, οι οποίοι μας είχαν επισκεφτεί, ανέφεραν ότι τέτοια μαζική συμμετοχή κόσμου, και τηλέφωνα, δεν τα είχαν συναντήσει ούτε στα γραφεία βουλευτών και υπουργών. ( Ποιος παρέχει την επίπλαστη εντολή - νομιμότητα, την οποία επικαλούνται οι εκάστοτε εκλεγμένοι ;)

* Γνωρίζουμε συνολικά σε ποια υποκριτική εποχή και κοινωνία βρισκόμαστε, στην οποία όποιος είναι εκτεθειμένος επώνυμα δημόσια τυγχάνει μικρότερης αποδοχής από τους ''κουκουλοφόρους'' της ενημέρωσης. 

* Να τονιστεί ότι από τη πλευρά μερίδας κουκουλοφόρων έχουμε το εξής μήνυμα, ''φορέσαμε κουκούλες γιατί στη ρουφιανιά είσαστε μανούλες'', σε αντιδιαστολή των άλλων ''κουκουλοφόρων'', της ενημέρωσης, οι οποίοι φορούν κουκούλες ανωνυμίας για περισσότερα και μαύρα έσοδα, και αποσκοπώντας δια της πλαγίας στην χειραγώγηση ενός τμήματος πολιτών.

Δεν έπρεπε να ξεκαθαριστεί πλήρως ΕΘΝΙΚΑ από τη πολιτεία το πλαίσιο ανωνυμίας, όσων εκθέτουν δημόσια ΕΙΔΗΣΕΙΣ, και επηρεάζουν ένα τμήμα της κοινωνίας ;  Η ανωνυμία στον σχολιασμό μπορεί να γίνει αποδεκτή, η ανωνυμία σε οποιουδήποτε μέσο εκθέτει σειρά ειδήσεων, καθώς και των συντελεστών του, δεν αποτελεί καλό οιωνό σε μια χώρα, η σε μια πόλη.

Σαφώς ο χαρακτήρας ''κουκούλας'' είναι διευρυμένος στο τόπο μας, και σ' αυτόν συμμετάσχουν ακόμα και όσοι καταδικάζουν την κουκούλα. Το πλαίσιο που διέπει τις πολυεθνικές, οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα ανωνυμίας, όπως και την Ε.Ε.Τ.Τ, έπρεπε να απασχολεί τη πολιτεία όσων αφορά τη δική μας χώρα, στην οποία έχουμε το μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο εκατοντάδων χιλιάδων ενημερωτικών σελίδων, σε καθεστώς ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ, άρα κουκούλας. 

Όπως έχω τονίσει επανειλημμένα, αν κάποιος ανώνυμα τοποθετεί καθημερινά πενήντα - εκατό ειδήσεις προπαγάνδας υπέρ του άλφα η βήτα κόμματος, έστω και επιλεκτική αναπαραγωγή ειδήσεων που ευεργετεί ένα πολιτικό κόμμα, και διαθέτει μερικές χιλιάδες, η δεκάδες χιλιάδες αναγνωστών, δεν επηρεάζει τη πολιτική και το μέλλον; ( Γιατί ανώνυμα και όχι επώνυμα; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ομόφωνη καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας από το Δημοτικό Συμβούλιο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">