ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δημοτική Συνεργασία: Ποιος φοβάται τα μολύβια;

Παρακολουθήσαμε το livestreming από το δημοτικό συμβούλιο στο δημαρχείο Αργυρούπολης, και προσωπικά σχηματίσαμε μια εικόνα η οποία μπορεί φαινομενικά να θεωρηθεί ότι ''γέρνει'' υπέρ της παρατάξεως του Χ.Κορτζίδη, όμως, δεν έχουμε την πλήρη εικόνα όσων έχουν ισχύσει στον γειτονικό δήμο.

Δεδομένου ότι έχουν υπάρξει ενέργειες με σειρά συκοφαντικών επιθέσεων, όπως και ύβρεων, καθώς και επιθέσεων εκφοβισμού με γελοία επιχειρήματα, και γνωρίζουμε ότι πίσω από αυτές τις ενέργειες είναι η δημοτική αρχή του δήμου Γλυφάδας, αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του Γ. Κωνσταντάτου  αν υφίστανται επιθέσεις αυτού του τύπου, όμως δεν δικαιολογείται η εικόνα που παρουσίαζε εχθές το Δ/Σ στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Δημοτική Συνεργασία: Ποιος φοβάται τα μολύβια;

Την ποταπή επίθεση που εξαπέλυσε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Κωνσταντάτος εναντίον της Νάσης Πετριτσοπούλου, δασκάλας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού και στελέχους της παράταξής μας, αν δεν έκρυβε μέσα της τόση μαυρίλα και φασισμό θα την θεωρούσαμε απλώς γελοία.

Γιατί τι άλλο από γελοιότητα είναι κοτζάμ δήμαρχος να δηλώνει ότι η σωματική του ακεραιότητα απειλείται εξαιτίας ενός σχόλιου που όχι μόνο δεν έκανε η ίδια, αλλά το απάντησε κιόλας όπως έπρεπε και με το γνωστό της χιούμορ!

Όλοι έχουμε καταλάβει ποια απειλή ... απειλεί τον Γιάννη Κωνσταντάτο. Ένα μολύβι που γράφει εύστοχα και τσουχτερά και που ούτε μία ούτε δύο φορές τσαλάκωσε τον δεσποτισμό του. Η Νάση είναι μία δασκάλα αγαπητή στους γονείς και στους συναδέλφους της για την εργατικότητα και το ήθος της και το «χειρότερο» είναι μάχιμη στην Δημοτική Συνεργασία με τον Χρήστο Κορτζίδη.

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος μόνος του καταφέρνει να κάνει μικρό το πολιτικό του ανάστημα. Καθώς ο χρόνος περνάει η μηδενική του ανοχή στην κριτική και τη διαφωνία σε συνδυασμό με την αλαζονεία του τον οδηγούν σε συμπεριφορές όλο και πιο ακραίες. Αλήθεια μετά τη δασκάλα, ποιος άλλος άραγε έχει σειρά;

Καλούμε κάθε σκεπτόμενο πολίτη να καταδικάσει στην πράξη και με τη στάση του, αυτή και όλες τις προηγούμενες αυθαίρετες και ωμές επιθέσεις εναντίον συμπολιτών μας.

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς έχουμε καθιερώσει ένα σύστημα σχολιασμού όσων διαδραματίζονται σε τοπικό επίπεδο, και δεν μένουμε απλά θεατές όσων εξελίσσονται, αναρτώντας δελτία τύπου.

Τονίζουμε ότι δεν γνωρίζουμε ποιος φοβάται τα μολύβια στις μέρες μας, όμως έχουμε πλειάδα αυταπόδεικτων ότι υπάρχουν χιλιάδες οι οποίοι φοβούνται την πολυφωνία, τον πλουραλισμό, την αμεσότητα και την μαζικότητα.

Έχουμε πλειάδα αποδείξεων ότι χιλιάδες επιθυμούν μια συντήρηση ενός κατεστημένου το οποίο ανήκει στο χθες, αντί να υπάρξει κοινωνική μετάβαση ανάλογη όσων ισχύουν διεθνώς και ισχύουν και στα κοινωνικά δίκτυα.

Η υφιστάμενη συνέχιση παντελούς ελλείμματος μιας άμεσης και μαζικής ραδιοτηλεοπτικής δομής στα νότια προάστια, κατάμαρτυρά ότι είναι ΧΙΛΙΑΔΕΣ όσοι επιθυμούν την αναχρονιστική συντήρηση, αντί της προόδου στο τόπο μας, και δεδομένου ότι δεν διαπιστώνουμε μια τάση από τη πλευρά των αρμοδίων περιφερειακών συμβούλων, αντιπεριφερειαρχών, δημάρχων και δημοτικών αρχών, όπως και τοπικών φορέων, παρατάξεων, στην προώθηση των διαχρονικών αιτημάτων μας, ενώ έχουμε πλειάδα αποδείξεων της κομματικής, παραταξιακής, και προσωπικής τους ωφέλειας, όπως και αρκετών ημέτερων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δημοτική Συνεργασία: Ποιος φοβάται τα μολύβια; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">