ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Προσωπικά θα έρθω με αυγά στην ''Κόκκινη Κυριακή''

Κλειστό θα είναι το κέντρο της Γλυφάδας την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 για όλα τα οχήματα, λόγω των εκδηλώσεων της «Κόκκινης Κυριακής» που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας. Οι δρόμοι που θα κλείσουν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας είναι οι εξής:Διακοπή κυκλοφορίας από 8:00- 20:00 – Λαζαράκη και Ζέρβα

– Λαζαράκη και Μεταξά
– Κωνσταντινουπόλεως και Λαζαρίδη
– Μεταξά και Παπανδρέου (κατεύθυνση Δημαρχείο)
– Μεταξά και Παπανδρέου (κατεύθυνση Κολυμβητήριο)
– Λαζαράκη και Παπανδρέου
– Δούσμανη και Λ. Ποσειδώνος
– Μεταξά και Λαμπράκη (κατεύθυνση Δημαρχείο)
– Μεταξά και Λαμπράκη (κατεύθυνση Κολυμβητήριο)
– Κλεμανσώ και Φιλικής Εταιρείας
– Αγ. Ιωάννου και Β.Γεωργίου Β΄
– Αρτέμιδος και Ευαγγελιστρίας
– Κύπρου (πλατεία Νυμφών)
– Μεταξά και Φοίβης (κατεύθυνση Δημαρχείο)
– Μεταξά και Φοίβης (κατεύθυνση Κολυμβητήριο)
– Μεταξά και ΠανδώραςΔιακοπή κυκλοφορίας από 8:00- 24:00
– Λαοδίκης και Β. Γεωργίου Β΄
– Λαοδίκης (πλατεία Νυμφών)
– Πανδώρας και Κύπρου
– Αρτέμιδος και Ευαγγελιστρίας

Καλό θα είναι οι οδηγοί ν’ αποφύγουν τη διέλευση και τη στάθμευση στους παραπάνω δρόμους. Το κέντρο της πόλης θα παραμείνει κλειστό για τα αυτοκίνητα παντός είδους καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων και ο Δήμος έχει φροντίσει για θέσεις στάθμευσης στην παραλία. Θα υπάρξουν συγκεκριμένα σημεία με δυνατότητα πρώτων βοηθειών και πληροφόρησης για τον τρόπο κίνησης στα πάρκινγκ. Η Δημοτική Συγκοινωνία θα μεταφέρει συνέχεια δωρεάν επισκέπτες από και προς το κέντρο της πόλης.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει στην πλατεία Εσπερίδων στις 12 το μεσημέρι και θα διαρκέσουν ως τις 8 το βράδυ, διάστημα κατά το οποίο θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα.

Σημείωση του ''Γ.Κ'': Ταϊζόμαστε επί 2,5 χρόνια με τα χρήματα του συνόλου των συμπολιτών μας κύριοι του δήμου Γλυφάδας, η μήπως αποκλειστικά εσείς και οι ημέτεροί σας; 

Καλή Ανάσταση 

Οι κύριοι/ες των δημοτικών εδράνων, καθώς και τα τσιράκια σας, να με αναμένετε με πολλά αυγά, στα οποία θα αναγράφονται και οι λόγοι ρίψεως, διότι προσωπικά δεν συμμετέχω σε ''Κόκκινες Κυριακές'' για τις οποίες πιστώθηκαν τα χρήματα όλων των κατοίκων, και όπου διαπιστώσω υπονομευτές των ΣΥΝΝΟΜΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ μας θα εισπράξουν αυγά ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Το σύνολο των υπολοίπων, τους οποίους εξαπατούν επί αρκετά χρόνια, και τους έχουν οδηγήσει σε μια φάση επαιτείας, αναμένοντας την πενιχρή ελεημοσύνη από τη πλευρά του δήμου, των κομμάτων, και της περιφέρειας, να συνδράμετε και τις ''κόκκινες Κυριακές'', όπως και την υπονόμευσή σας από τους επιτήδειους, οι οποίοι ζουν πλουσιοπάροχα, όπως και οι ημέτεροί τους, εις βάρος των δικαιωμάτων και των ζωών σας.

Εσείς να παρακολουθείτε σιωπηλά τα τοπικά δρώμενα, και να συνδράμετε την καταλήστευση, τόσο των δικαιωμάτων σας, όσο και του μέλλοντος σας, διότι προφανώς γεννηθήκατε επαίτες, και επιρρεπείς να σας εκμεταλλεύονται επιτήδειοι.

Μη συνδράμετε πότε την κοινή λογική και όσα απαιτούνται για ριζικές αλλαγές. Τα κεφάλια μέσα. Υποστηρίξτε τους ψεύτες και καπήλους, οι οποίοι πιστώνουν τα χρήματα του συνόλου για Φιέστες, και περισσότερα έσοδα των επιχειρήσεών τους, και όσων έστειλαν στα δημοτικά έδρανα.

Εσείς είστε οι κάτοικοι Β' και Γ' κατηγορίας, είστε δεύτερης και τρίτης διαλογής, όπως και το σύνολο των συνοικιών της πόλης μας, όπως και εμείς, για τους επιτήδειους των παρατάξεων.

Ποιο είναι το ορθό; Να συμμετάσχετε, η τα κεφάλια μέσα; 

Σε όσους και όσες έχει μείνει μια τσίπα Ελληνικό Φιλότιμο, αποτελεί μονόδρομο η καταδίκη των πρακτικών αυτής της διοικήσεως, και όσων βρίσκονται στα δημοτικά έδρανα, με αποδοχές από τα χρήματα όλων των δημοτών, θέσεις εργασίας, συντάξεις, επιχειρήσεις, καθώς και με δημαρχιακά, προεδρικά, βουλευτικά, κ.α. προνόμια, χωρίς ίχνος εκπροσωπήσεως.


Κλείνουν και οι δρόμοι για την πιστωμένη Φιέστα

Έχουν κλείσει τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, και παράλληλα κλείνουν τους δρόμους για την πολυδιαφημισμένη φιέστα με τα χρήματα όλων των κατοίκων, για τα οφέλη των λίγων οι οποίοι επιχειρούν στο κέντρο, ενώ συνολικά οι υπόλοιποι - υπόλοιπες θιασώτες της παραστάσεως !!!

Ακόμα και στη περίοδο των εορτών, κάποιοι εγκέφαλοι δεν αλλάζουν, παραμένουν φανατικά κατά της δημοκρατίας, της ισονομίας, της ισοπολιτείας, και όσων αρμόζουν σε ένα κοινωνικό σύνολο που επί ίσοις όροις παρέχει τέλη και φόρους.

Θιασώτες και οπαδοί του κοινωνικού και πολιτικού κανιβαλισμού, οι ανατροπείς των απαράδεκτων τακτικών κακοδιοικήσεως καθώς και διαχειρίσεως του δήμου μας ; 

ΕΣΥ επιλέγεις και διαμορφώνεις όσα ισχύουν, και αν αδρανείς σε όσα διαμορφώνονται και λαθεμένα αποφασίζονται, εσύ φέρεις αυτούσια την ΕΥΘΥΝΗ. Όπως διαπιστώνετε, σε πλήρη αντιδιαστολή του συνόλου των υπολοίπων, στους οποίους χορηγούν κάτω και πάνω από τα τραπέζια, τοποθετήθηκα δημόσια, όπως αιτήθηκα και έχω εκθέσει δημόσια τα αιτήματα.

Καλή Ανάσταση 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 ΔΙΩΞΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

------------------------------------------------------------------------------

''Στον αγώνα εκτός της ρητορικής μίσους, και στις πολιτικές ΜΙΣΟΥΣ και ΦΑΣΙΣΜΟΥ που ισχύουν επί τετραετίες στο δήμο Γλυφάδας''. Δεν είναι κοινό μυστικό, το μίσος και ο φασισμός που διέπει τους εκάστοτε κρατούντες, διότι ακόμα και οι Χρυσαυγίτες όταν ήρθαν στο δήμο Γλυφάδας και συνάντησαν όσους βρίσκονται στα έδρανα αυτό ανέφεραν. 

Συγκεκριμένα ανέφεραν για το σύνολο παρατάξεων και διοικούντων βγαίνοντας έξω από το δήμο έπειτα από λίγα λεπτά που έμειναν στο Δ/Σ  '' Αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς'', και το πιστοποιώ και ο ίδιος έπειτα από δεκαετίες μίσους και φασισμού. Ποτέ δεν μας εκπροσώπησαν επάξια, δίκαια, και σεβόμενοι όσα υποσχόντουσαν από πλατεία σε πλατεία.

Αυτοί ως κόμματα παρείχαν στις οικογένειες της διαπλοκής σειρά ληγμένων αδειών και βεβαιώσεων λειτουργίας, και αυτοί είναι που δεν παρείχαν σε εμάς, ούτε το 1989 - 93, ούτε στη συνέχεια. Δεν είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ, η μήπως δεν είναι ΜΙΣΟΣ; ( Είναι καθαρά πολιτικοοικονομικά συμφέροντα και σκοπιμότητες;)

Το να υπάρχουν πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας στο δήμο Γλυφάδας, έπειτα από διώξεις και κατασχέσεις, και ορισμένοι να φροντίζουν τους ημέτερους με 1.500 και 1.800 το μήνα, δεν είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΜΙΣΟΣ εις βάρος των υπολοίπων; 

Το να παρέχονται τα χρήματα του συνόλου των κατοίκων σε ημέτερους για συστημική προπαγάνδα υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων, και κατά της ευημερίας του συνόλου, δεν είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΜΙΣΟΣ εις βάρος των υπολοίπων; 

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να λέγονται ΟΛΑ με το όνομά τους. Οι χορηγίες από πολιτικοοικονομικά συμφέροντα σε τύπο - δημοσιογράφους, ώστε μερίδα πολιτών να αποκαλούνται Φασίστες, άλλοι μπαχαλάκηδες, άλλοι παρακατιανοί, κ.α., δεν είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΜΙΣΟΣ εις βάρος των υπολοίπων; 

Μας χωρά όλους η δεν μας χωρά ο τόπος; Έχουν κάποια πιστοποίηση οι διπρόσωποι που διχάζουν τη κοινωνία επί δεκαετίες ότι είναι καλύτεροι Έλληνες, η το έχουν αποδείξει και εμείς το αγνοούμε;

Έχω αναρίθμητα ερωτήματα, τα οποία ποτέ δεν απαντήθηκαν από κανένα, διότι παραπλανούν, εξαπατούν, και εν συνεχεία υπονομεύουν εκ του ασφαλούς, και με χορηγίες κάτω και πάνω από τα τραπέζια, ώστε να υποβαθμίζουν τους υπολοίπους, όπως και την ευημερία του συνόλου, να πολώνουν, και όσοι θεωρητικά είναι λιγότεροι να μην δικαιώνονται.

Δεν μπορεί να μας κυβερνά εσαεί η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με πλάγιους τρόπους, όπως και να μας διοικούν αυτά τα κόμματα με τη συνεργασία των οικονομικών ελίτ, διότι αστόχησαν στις πολιτικές τους, και πρέπει να γυρίσει σελίδα ο τόπος και ο λαός. 

Η ''ρητορική του μίσους'' ενοχλεί τους συστημικούς βολεμένους, καθώς και τους εγκάθετους, η οι πρακτικές μίσους και φασισμού που ισχύουν με τη δική τους διαμόρφωση, η ακόμα και με την ανοχή τους; 

Ενδεικτικό αληθινό παράδειγμα: Έπειτα από σειρά αιτήσεων, οι οποίες πρωτοκολλήθηκαν στο δήμο Γλυφάδας, και αναρτήθηκαν δημόσια, οι κρατούντες παρανόμησαν, φρόντισαν τα συμφέροντα ημέτερων, και διαμόρφωσαν καθαρά όρους μίσους και φασισμού, ώστε ο αιτούντας να περιπέσει στη βάση της γραφικότητας, και οι ωφελημένοι τους, πλην των άμεσων απολαβών - αποδοχών, να αναβαθμιστούν ληστεύοντας και όσα είχαν δημιουργηθεί πριν από αυτούς, για τα στενά κομματικά και προσωπικά οφέλη του παλαιοκομματισμού και των συντεχνιών τους.

Συγκεντρωτισμός ελεγχόμενος από ολιγαρχίες που παριστάνουν τις πλειοψηφίες, διότι οι διοικούντες δεν έλαβαν ούτε το 30% των ψήφων του κοινωνικού συνόλου. (Του συνόλου των κατοίκων, όχι όσων πήγαν στη κάλπη.)

Το 70% δεν τυγχάνει καμιάς εκπροσώπησης, και γίνεται βορά συμφερόντων ολιγαρχικών σχημάτων πάσης φύσεως που βρέθηκαν στα έδρανα και τη διοίκηση του δήμου, όμως, αυτό δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται υπαρκτός Φασισμός η μίσος κατά της πλειονότητας. 

Αν τυγχάνει επαρκούς εκπροσώπησης το 70% των κατοίκων, να μας το γνωστοποιήσει με αιτιολόγηση, η οποία να αποδεικνύει ότι η πλειονότητα καθορίζει την διαχείριση των οικονομικών, καθώς και την διοίκηση του δήμου, άρα να έχουμε τα πειστήρια ότι η πλειονότητα φέρει την ΕΥΘΥΝΗ.

Δεδομένου ότι εμείς έχουμε πληρώσει και για όσα δεν φέραμε καμία ευθύνη, σε αντιδιαστολή των υπολοίπων, και ειδικά όσων παρανόμησαν από θεσμικό ρόλο, πρέπει να επαναπροσδιοριστεί στο έπακρο ποιοι θα βρίσκονται αύριο στη διοίκηση αυτής της Πόλης, και για ποιους λόγους. Για τη συνέχιση του Φασισμού και της υποκρισίας, η μήπως της διπροσωπίας που διέπει όσους δοκιμάστηκαν θα πρέπει να τους συντηρήσουμε; 

ΕΜΕΙΣ ποτέ δεν είμαστε συντηρητικοί, η διπρόσωποι, και δεν θα υπάρξει άλλη ΦΟΡΑ. 

Για εσάς που δεν έχετε μάθει να εκτιμάτε τις αξίες, τη σταθερότητα, τη συνέπεια, και την αλήθεια, περιοριστείτε στις φιέστες της μιας ημέρας, και των 24ωρών, ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε των 24ωρών, ούτε έμμισθοι του συστήματος, είμαστε των αληθινών ΑΛΛΑΓΩΝ.

Εσείς που έχετε κουραστεί από τις πολλές ''αλλαγές'' και ''ανατροπές'' κρίνετε επαρκώς όσα ισχύουν, άρα δεν σας πιάνουν στον ύπνο, ούτε μπορούν στη βάση δούναι και λαβείν να σας εξαγοράσουν με ψίχουλα, η μήπως και την επόμενη φορά ορισμένοι επιτήδειοι θα σας τάξουν ένα οκτάμηνο, και με μια κούτα τσιγάρα και ένα 50άρι θα σας αλιεύσουν τις ψήφους; Επαρκούν για πέντε χρόνια; 

Οι δήθεν οργανωμένοι τοπικά για πολλοστή φορά θα αστοχήσουν στις επόμενες εκλογές αν χτίσουν στην προοπτική της αυτοδυναμίας τους, και θα στείλουν το χθες, τον παλαιοκομματισμό, τα περσινά συντεχνιακά, και τα ολιγαρχικά συμφέροντα στην διοίκηση.

Το ''κτήνος'' δεν νικιέται με την δική σας επίπλαστη οργάνωση, η οργανώσεις, απαιτείται μια επαναστατική μορφή με διαχρονική σταθερότητα, και οι υπόλοιποι συνολικά να ενισχύσουν την πραγματική αλλαγή - ανατροπή στη Γλυφάδα, ως ''δορυφόροι'', έχοντας ξεκάθαρο πλαίσιο προγράμματος και θέσεων κάλυψης των ομάδων τους. ( Όσοι και όσες ευελπιστούν γι' άλλη μια φορά να ''τρυπώσουν'' στα έδρανα, ώστε να συνεργάζονται υπογείως με το χθες, δεν συντελούν θετικά στο τόπο και στους κατοίκους. )

Όσα αναφέρθηκαν έχουν άμεση σχέση με τα αυγά,  τα ''Κοκόρια'', και τις ''κότες'' που κακοδιοικούν την Γλυφάδα επί αρκετές τετραετίες. Η τοπική κοινωνία δεν είναι κοτέτσι, ούτε κομματικό μαντρί, είναι ανοργάνωτη και πολωμένη από συμφέροντα κοινωνία ανθρώπων, η οποία αναζητά πραγματικό διέξοδο υγιούς εκπροσωπήσεως, αντί της εβδομαδιαίας φιέστας προεκλογικού χαρακτήρα, όπως και των υπολοίπων που ακολουθούν, και επηρεαζόμενοι οι κάτοικοι συμμετάσχουν, έχοντας τα κατάλοιπα των δουλοπρεπών, οι οποίοι/ες ''σκύβουν'' ευλαβικά σε όποιον η οποίους τους επιβάλλονται. 

Τι να κάνουμε αυτή είναι η Ελλάδα έπειτα από 400 χρόνια Τουρκοκρατίας !!!

Εμάς δεν κατάφεραν ακόμα και έπειτα από σειρά ληστειών να μας επιβληθούν. Ακόμα και το 100% των κατοίκων να ψηφίσει ένα σχήμα το οποίο δεν θα καλύπτει τις δικές μας προσδοκίες δεν πρόκειται να μας επιβληθεί ούτε θα το ασπαστούμε. 

Τώρα που δοκιμάστηκε στη πράξη το 80% ποιοι θα σας πείσουν αύριο; Μετά τις 24ωρες φιέστες, ξεχνάτε ότι στα νότια και τη Γλυφάδα είστε πρωτόγονοι χωρίς μαζικές ραδιοτηλεοπτικές δομές, διότι αυτό επέβαλε μια ολιγαρχία και το ασπάστηκαν οι εκλεγμένοι σας; ( Περιμένετε τον ΑΝΤ1 από το Μαρούσι , η το STAR της Κηφισιάς, να σας δείξει σε μια 24ωρη φιέστα, και να προωθήσει το ''τοπικό πολιτισμό σας'', και αν συμβεί το συγκεκριμένο καλύπτεστε; ) 

Ποια είναι τα ενδογενή σας ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ; Μη μου πείτε ότι κατοικούμε σε ένα από τους πλουσιότερους δήμους της χώρας και δεν έχουμε τίποτα, γιατί δεν θα σας πιστέψω !!! ( Τουλάχιστον προσωπικά είχα τοποθετηθεί πριν από δεκαετίες και εμπράκτως, όπως και ελάχιστοι ακόμα των συμπολιτών μας, άρα δεν πιστεύω κανένα από το σύνολο των κατοίκων. )

Γιατί αδράνησε ο δήμος σε όσες ενέργειες δημοτών υπήρξαν, ενώ όφειλε συμπαράσταση και αρωγή; Μη μου πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε, διότι ότι χτίζετε από ελάχιστους στους θεσμούς, και στην αυτοδιοίκηση, κουβαλά την ανοχή και τη στήριξη ενός τμήματος της κοινωνίας. 

Τίποτα δεν έκανε στους εκλεκτούς εκλεγμένους του δήμου Γλυφάδας; Άρα αποτελούν το αίτιο όλων των κακών, όπως και της εδραίωσης της διαπλοκής των ραδιοτηλεοράσεων αντί ενδογενών δομών των κατοίκων της πόλης.

Πως δέχεστε σε ένα ποσοστό τη προπαγάνδα ''ανάπτυξης'' του Λάτση στο Ελληνικό, και την ίδια στιγμή δεν εξεγείρεστε για το παντελές έλλειμμα ενδογενών δομών ραδιοτηλεόρασης στο τόπο μας; 

Δεν είμαι τόσο εγωκεντρικός ώστε να περιοριστώ στο άτομό μου, οπότε κάνω την ερώτηση σε εσάς. Γιατί δεν στήριξε τη δική σας προσπάθεια στα ερτζιανά (ραδιοτηλεοράσεις) ο δήμος Γλυφάδας ; Σε ένα δήμο με *1.000 εργαζομένους ήταν τόσο ασύμφορη μια τοπική λειτουργία από λίγους συμπολίτες μας ; 

Αλήθεια ο αρμόδιος έχει τα πλήρη αναλυτικά στοιχεία πόσοι είναι οι εργαζόμενοι του δήμου Γλυφάδας; Κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια πόσοι/ες αριθμητικά λαμβάνουν αποδοχές από το λογιστήριο του δήμου, στην όποια σχέση - καθεστώς εργασίας, διότι υφίστανται τοπικά και άλλου τύπου - παράνομες σχέσεις εξυπηρετήσεως συμφερόντων - σκοπιμοτήτων. 

Εσείς ως κάτοικοι γνωρίζετε; Που αναγράφεται ο συνολικός αριθμός πλην των μόνιμων και συμβασιούχων του δήμου με σαφή σχέση εργασίας, με ΑΣΕΠ, η έστω και δια μέσω ΚΟΙΝΣΕΠ; 

ΥΓ: Δεν είχα καμία διάθεση Κυριακάτικα να δω τα φασιστικά μούτρα σας, και ήταν ο βασικός λόγος που δεν έγινε η ρίψη των αυγών, όμως σας επιφυλάσσω μεγαλύτερη έκπληξη. Περιμένω ακόμα, όταν καλυφτώ ο ίδιος, θα καλύψω και εσάς με μια κορυφαία έκπληξη ανάλογη με τα 17 χρόνια παντελούς ελλείμματος εκπροσώπησης και των παρανομιών στις αιτήσεις μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Προσωπικά θα έρθω με αυγά στην ''Κόκκινη Κυριακή'' Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">