ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εμείς δεν πάμε Γλυφάδα !!!

Συνειδητά δεν πάμε Γλυφάδα, ούτε για ''Κόκκινες Κυριακές'', ούτε για παρακολούθηση του ''Κόκκινου πλανήτη'', και προσωπικά δεν μας αγγίζουν όσα προωθεί ο δήμος Γλυφάδας με τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας.

Σε αντιδιαστολή με αρκετούς κατοίκους της Τερψιθέας, και πολλών άλλων συνοικιών, πάντα είμαστε υπέρ της αποκέντρωσης, και επί χρόνια μεταδίδαμε ραδιοφωνικά, όπως και τα τελευταία χρόνια γράψαμε στον Γλυφάδα, ( ο οποίος απέκτησε πολλούς κλώνους), ότι η εκάστοτε δημοτική αρχή οφείλει ισοκατανομή πόρων σε όλες τις συνοικίες, και ανάλογο αριθμό εκδηλώσεων σε όλα τα σημεία της πόλης.

Ενώ δεν γνωρίζουμε, και δεν είδαμε στα 2,5 χρόνια διοικήσεως από τον Παπανικολάου καμία ορθή στροφή στα κοινά της Γλυφάδας, παρατηρούμε τη συνέχιση όσων δεν πρεσβεύουν το σύνολο των κατοίκων, και ειδικότερα έχουμε τα στοιχεία πίστωσης εκατοντάδων χιλ. ευρώ για σειρά εκδηλώσεων περιμετρικά του κέντρου της πόλης επί 6,5 χρόνια Κόκκορη - Παπανικολάου.

Εμείς δεν πάμε Γλυφάδα, και παραμένουμε στην Τερψιθέα, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο τμήμα πληθυσμού και καμία πίστωση από τη πλευρά όσων έχουν εκλεγεί στα έδρανα του δήμου.

Παραμένουμε αποκλειστικά στην Τερψιθέα, σ' αυτή τη συνοικία που εκλέγει τις εκάστοτε διοικήσεις, συνήθως με κομματικά και πολιτικά κριτήρια, και στη συνέχεια ως κοινωνικό σύνολο ξεχνά να αξιολογήσει αν υπάρχουν οι ορθές πολιτικές ισοκατανομής πόρων, και εκδηλώσεων, οι οποίες θα τονώσουν κάθε συνοικία της πόλης, και θα καλύψουν τη πλειονότητα των κατοίκων.

Ξέρετε ότι Γλυφάδα δεν είναι μόνο το κέντρο, όπως ξέρετε ότι εκλέξατε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία έχοντας τη δυνατότητα διαχειρίσεως των κονδυλίων, (χρημάτων), τα διαχειρίζονται κατά το δοκούν, και όπως εξυπηρετεί τα προσωπικά και λοιπά τους συμφέροντα & σκοπιμότητες. ( Ενδεικτικά Βλ. Εμπορικός σύλλογος Γλυφάδας )

Οι υπόλοιπες συνοικίες της πόλης δεν διαθέτουν επιχειρήσεις; ( Δώστε την ανάλογη έμφαση και σε αυτές με ισοκατανομή κονδυλίων )

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com  

Σημείωση: Μήπως έχετε διαπιστώσει κάποια δημόσια απάντηση, δελτίο τύπου, η ανακοίνωση από τη πλευρά των διοικούντων σε όσα έχουμε αιτηθεί από την Τερψιθέα Γλυφάδας; 

Παρεμπιπτόντως διαπιστώνεται να υφίσταται αντιπολίτευση στο δήμο Γλυφάδας; Δεν πολώνουμε εμείς, άλλοι έχουν επιλέξει να πολώνουν ενώ υπάρχει ορθή μέθοδος διαχειρίσεως και εκπροσωπήσεως για τη μία (1) ενιαία Γλυφάδα, και για τον ένα (1) Τοπικό Πολιτισμό. ( Προφανώς η πλειονότητα των Δ/Σ και παρατάξεων καλύπτεται απ' όσα ισχύουν τοπικά, ενώ δεν καλυπτόμαστε εμείς. )

1) Μια δομή όλων των δημοτών δεν την αξιώσατε εσείς επί χρόνια, μόνο εμείς.
2) Διαπιστώνοντας όσα κάκιστα και παράνομα ισχύουν στο δήμο, δεν αντιδράσατε, άρα πρεσβεύεται ένα ανάλογο μοντέλο κομματικών, παραταξιακών, και λοιπών ευεργετημένων, και μη προνομιούχων κατοίκων δημοτών.
3) Ελλείψει των δικών σας ενεργειών, και τοποθετήσεων, αναπαράγεται ένα ανορθόδοξο μοντέλο διοικήσεως και διαχειρίσεως στους Ο.Τ.Α.
4) Η άμεση Δημοκρατία, και η κοινωνική δικαιοσύνη, δεν είναι μεθοδολογίες τραμπουκισμών, είναι μεθοδολογίες επιχειρημάτων και ορθότητας, όπως και κρίσεως του κοινωνικού συνόλου, το οποίο καλείται να αξιολογεί επί παντός επιστητού. ( Όσα έχουν εδραιωθεί επί δεκαετίες στο τόπο μας αποτελούν παράγωγα λειτουργίας της χούντας, και μιας υποχθόνιας επιβολής με διαδικασίες οι οποίες προσεγγίζουν τον τραμπουκισμό.  )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εμείς δεν πάμε Γλυφάδα !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">