ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δύο ληστείες, στο Βύρωνα, και στη Γλυφάδα

Δύο ληστείες, στο Βύρωνα και στη Γλυφάδα, σημειώθηκαν χθες το βράδυ. 

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 20:00, άγνωστος, με την απειλή όπλου, μπήκε σε σούπερ μάρκετ, που βρίσκεται στη λεωφόρο Καρέα, στο Βύρωνα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους ταμίες και απέσπασε άγνωστο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε με τη βοήθεια συνεργού του.

Τα μεσάνυχτα, δύο άτομα, με την απειλή όπλων, πήγαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα και αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους πήραν χρηματικό ποσό από το ταμείο και διέφυγαν με αυτοκίνητο. 

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σημείωση του ''Γ'': Όπως αναφέραμε πριν από δεκαετίες ραδιοφωνικά, όσα σπέρνουν οι εκάστοτε αρμόδιοι αυτά θα θερίσουν. Στη χώρα μας, σήμερα, έχουμε περίπου 2.000.000 ανέργων, και αρκετές χιλιάδες οι οποίοι στην πρώτη ευκαιρία εφοδιάζονται με όπλα διαφόρων τύπων. 

Όλες αυτές οι περιπτώσεις, στη πλειονότητά τους, οι οποίες απασχολούν καθημερινά πολλούς και διαφόρους των συστημικών κ.α. media,  δεν εμπίπτουν στο κοινό και οργανωμένο έγκλημα, και τουλάχιστον εμείς είχαμε σαφείς και εμπεριστατωμένες θέσεις, ποιοι διαμορφώνουν το επονομαζόμενο ''κοινό έγκλημα'', το οποίο εξυπηρετεί συστημικές ανάγκες διατηρήσεως όσων απολαμβάνουν προνομίων χωρίς να καλύπτουν το κοινωνικό σύνολο.

Ο μετέχων δια της πλαγίας σε μια διατελούσα ληστεία του κοινωνικού συνόλου, πολλές φορές παριστάνει τον τιμητή των ''καλών'', εναντίων των ''κακών'', όμως έχουμε συνολικά τα πειστήρια ότι ο χαρακτήρας είναι ιδιόρρυθμος, διότι οι υποθετικά ''καλοί'' δεν διασφαλίζουν την βιωσιμότητα των υποθετικά ''κακών'' .
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δύο ληστείες, στο Βύρωνα, και στη Γλυφάδα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">