ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εσείς που βάλατε τη ''μεγάλη αγάπη'' προσφοράς, πόσο μεγάλη προσφορά έχετε δεχθεί;

Ξέρετε ότι μια ολόκληρη ζωή έχω ταχθεί δημόσια κατά των διπρόσωπων, των υποκριτών, και όσων έχοντας άμεσα οφέλη εκμαυλίζουν τοπικό πολιτισμό και ''δημοκρατία'' για τα ιδιοτελή τους άμεσα οφέλη - συμφέροντα.

Επειδή τα λόγια πολλές φορές δεν είναι αρκετά, εμείς από τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB αξιώνουμε άμεσα σαφείς απαντήσεις από τη πλευρά όσων αναρτούν τη δημόσια προπαγάνδα ''μεγάλης αγάπης'' με φωτογραφικό υλικό.

Πόσο μεγάλη προσφορά και αγάπη έχετε δεχθεί όσοι και όσες αναρτήσατε τις εν λόγω φωτογραφίες και κείμενο; 

Να παρέχετε μια δημόσια απάντηση τι προσφορά σας γίνετε από το δήμο Γλυφάδας, καθώς και το ύψος της.

Ο κύριος που ανάρτησε το συγκεκριμένο θέμα στο δήμο Γλυφάδας είναι παράνομα αμειβόμενος με 1.500 μηνιαίως. Εσείς που αναπαράγεται πόσα λαμβάνεται από το δήμο Γλυφάδας; 

Εσείς που βάλατε τη ''μεγάλη αγάπη'' προσφοράς, πόσο μεγάλη προσφορά έχετε δεχθεί; Αντιθέτως, τα οφέλη των ''άλλων'' είναι άμεσα και χρηματικά.

Τέλος, για όσους και όσες δέχονται ''τη μεγάλη αγάπη'' να θυμίσουμε ότι από την αρχή της συγκεκριμένης διοικήσεως 2,5 ετών, έχουν διαχειριστεί δεκάδες εκατομμύρια, και δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις στις οποίες το χθες με το σήμερα συνυπογράφουν για τις προμήθειες σειρά πιστώσεων.

Σε αυτές τις πιστώσεις υπάρχουν εκατοντάδες χιλ. ευρώ για νοίκια και λειτουργικά έξοδα συλλόγων - σωματείων, κ.α., όπως και άλλες πιστώσεις για τη λειτουργία τους, όπως και πιστώσεις για τους έμμισθους της δεξιάς διοικούσας παρατάξεως, οι οποίοι δεν είναι οι εργαζόμενοι του δήμου Γλυφάδας.

Αυτές οι πιστώσεις στο σύνολό τους είναι ποσά εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος τετραετίας. 

Σημείωση: Για τον διαχρονικά συκοφάντη, λασπολόγο, υβριστή, που έχει καθημερινότητα του την σπίλωση, και τις συκοφαντίες χωρίς αποδείξεις, να του γνωστοποιήσουμε ότι ο πρόεδρος της ενώσεως ημερησίων εφημερίδων επικοινωνεί μαζί μας, δεν επικοινωνεί με τον ίδιο. 

Επίσης, σειρά έγκριτων δημοσιογράφων επικοινώνησαν και επικοινωνούν καθημερινά μαζί μας, σε αντιδιαστολή του ιδίου. 

Και τέλος, σε μια χώρα που όλα σήμερα είναι ρευστά, και βρίσκονται στη φάση καθημερινών διαπραγματεύσεων, οι μοναδικοί τρελοί της ιστορίας, στους οποίους θα φορέσουμε αύριο ζουρλομανδύες, είναι όσοι και όσες διαδραμάτισαν ρόλο σπίλωσης, συκοφαντίας, και υπονομεύσεως των υπολοίπων, είτε από θεσμικό ρόλο, είτε από τις θέσεις των Ο.Μ, είτε από τα ΜΜΕ, όλων των τύπων.

ΥΓ. Όσοι και όσες επισκέπτεστε τη σελίδα μας να κοιτάζετε προσεκτικά την προμετωπίδα, και όσα αναγράφονται σ΄ αυτήν, και να μετράτε το χρόνο παρανομιών στις αιτήσεις μας, όσο οι ίδιοι λαμβάνουν τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου και κακοδιοικούν το τόπο μας. Δεν εκπροσωπείται το 70% της τοπικής κοινωνίας, δημοτών, κατοίκων, και μέσα σε αυτό το ποσοστό είμαστε και εμείς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εσείς που βάλατε τη ''μεγάλη αγάπη'' προσφοράς, πόσο μεγάλη προσφορά έχετε δεχθεί; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb