ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Κόκκορης και παπάς ''παίζουν'' στην κατηγορία βαρέων βαρών

Ο τέως δήμαρχος Γλυφάδας, Κ.Κόκκορης έχει δημιουργήσει ένα μικρό αριθμό υποστηρικτών σε τοπικό επίπεδο, όμως έχει και μάχιμους αντιπάλους, δεδομένων όσων ασκούσε με απαράδεκτο τρόπο τα προηγούμενα χρόνια.

Στις 10/11/2016 ο Κ.Κόκκορης ήταν κατηγορούμενος σε μια από τις πολλές υποθέσεις που έχουν προκύψει επί ημερών του, στην σχολή Ευελπίδων, και όπως βλέπετε συνομιλεί με ένα παπά των δικών του κυβικών.

Κόκκορης και παπάς ''παίζουν'' στην κατηγορία βαρέων βαρών, και με αξίωση ο Κόκκορης να επιστρέψει στην διοίκηση του δήμου, κάτι που για εμάς θα είναι ασυγχώρητο λάθος για τους συμπολίτες μας. 

Όπως γνωρίζετε αρκετά χρόνια είμαστε εκτεθειμένοι δημόσια με συγκεκριμένες ενέργειες, προτάσεις, αιτήσεις, και έχουμε ένα βασικό δεδομένο υφιστάμενης παθογένειας το οποίο διαμορφώθηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση λόγω των κομμάτων και των σκοπιμοτήτων - συμφερόντων συγκεκριμένων κύκλων.

Όπως γνωρίζετε η συμβολή του κ. Κόκκορη επί τέσσερα χρόνια διοικήσεως της παρατάξεως του στο δήμο Γλυφάδας ήταν οι παρανομίες στις πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας, ενώ στον αντίποδα είχε δημιουργηθεί ένας στρατός ημέτερων του ΠΑΣΟΚ ο οποίος απολάμβανε αποδοχές και προνόμια από τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας.

Σήμερα το συγκεκριμένο φαινόμενο έχει αντιστραφεί, και τα οφέλη του χθες τα απολαμβάνουν οι ημέτεροι και ''κολλητοί'' της νεοδημοκρατικής διοικήσεως του δήμου, με δήμαρχο τον ευρωβουλευτή Παπανικολάου, ο οποίος άφησε τα επτά χιλιάρικα το μήνα ώστε να λαμβάνει τρεισήμισι !!!

Ενώ λοιπόν έχει διαμορφωθεί ένα πλαίσιο συντήρησης όσων ίσχυαν πριν από δεκαετίες με συγκεκριμένες κατηγορίες και τα συμφέροντα τους, δεν υφίσταται υγιής εκπροσώπηση του κοινωνικού συνόλου, όμως, τα διαμορφωμένα οφέλη του χθες επιθυμούν την συντήρηση. Εσείς;

Σημείωση: Θυμίζουμε στον τέως δήμαρχο Γλυφάδας, και υπογραμμίζουμε στον τωρινό, ότι ο βολεμένος στο γραφείο τύπου του δήμου με τα 1.500 μηνιαίως ποτέ δεν είχε αναρτήσει στην ''νότια ματιά του'' ένα δελτίο τύπου της παρατάξεως του Κ.Κόκκορη, άρα δικαιούται να λαμβάνει τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας;  

Μακάρι να ''παίζατε'' πραγματικά στην κατηγορία βαρέων βαρών, διότι θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα του σήμερα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Γλυφάδα: Κόκκορης και παπάς ''παίζουν'' στην κατηγορία βαρέων βαρών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">