ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δείτε κυβερνητική προπαγάνδα κατά του λευκού Γιάννη !!! (VIDEO)


Κοιτάξτε προσεκτικά στο βίντεο την κυβερνητική προπαγάνδα που γίνετε προφανώς από την κυβέρνηση των Αραβικών Εμιράτων, στο ABU DHABI, βάζοντας στο ρόλο του κακού σε μια αραβική χώρα το 'λευκό' Γιάννη.

Προφανώς για την αναίτια σύλληψη του λευκού Γιάννη χρειάζεται ένας ολόκληρος ''στόλος'' αστυνομικών, οχημάτων, ελικοπτέρων, ώστε να περάσουν το ρατσιστικό μήνυμα όσων αφορά την παρεχόμενη τεχνολογία που διαθέτουν στην εν λόγω χώρα.

Ομολογουμένως η σκηνοθεσία είναι αρκετά καλή, με σαφείς επιρροές από το Hollywood και τις υπερπαραγωγές του, όμως σε μια πόλη ενός εκατομμυρίου Αράβων ο κακός είναι ο Γιάννης !!!

Μήπως σας θυμίζει κάτι το συγκεκριμένο όσων αφορά τη δική μας τοπική πραγματικότητα; Μήπως σας θυμίζει πόσες οργανωμένες διώξεις και κατασχέσεις δεχτήκαμε με τη συμμετοχή πολλών εμπλεκομένων την ίδια χρονική περίοδο που τα διαπλεκόμενα ραδιοτηλεοπτικά λειτουργούσαν χωρίς Άδειες λειτουργίας;






Σημείωση: Μα τι στο διάολο έκανε ο συγκεκριμένος ώστε να χρειάζεται ολόκληρη η αντιτρομοκρατική με οπλισμένους; 

Μήπως είχε μαζί του τίποτα πυρηνικά όπλα και τα έκρυβε στη τσέπη του; 

Μήπως είχε στη τσέπη του κάποιο μπρελόκ το οποίο θα κατέστρεφε το Αραβικό Εμιράτο; 

Μήπως είχε στη τσέπη του κανένα ανάλογο στρατό οπλισμένων; 

Τέλος, μη μου πεις ότι είχε δανειστεί την Ferrari του πλούσιου  ''πετρελαιά'' άραβα και χρειαζόταν αυτή η κινητοποίηση;  ( Μπορούσε να την βγάλει από το αραβικό εμιράτο; ) To  ABU DHABI και τα Αραβικά Εμιράτα δεν είναι Ελλάδα, όμως πάλι πέσατε σε ''κέντα'', διότι στην Ελλάδα τις Ferrari  και τα υπόλοιπα συνήθως τα κλέβουν οι Ρομά, και ορισμένα απ' αυτά σήμερα (είτε κομμάτι - κομμάτι, είτε ολόκληρα), βρίσκονται στην Αλβανία και σε Βαλκανικές χώρες. !!! 

Πρέπει να υπάρξει οργάνωση και στο συγκεκριμένο τομέα, διότι απ' όσο γνωρίζουμε στη δική μας χώρα κυκλοφορούν πολλά ''χτυπημένα''.

* Όσων αφορά τη συγκεκριμένη τεχνολογία, είχε ανακοινωθεί από τον κατασχεμένο ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', και τον υποφαινόμενο, πριν από 25 χρόνια, και στη δική μας χώρα χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλα 100 χρόνια ώστε να προκύψει ένα ανάλογο επίπεδο. ( Σαφώς όσα βλέπετε δεν είναι τόσο εύκολα όσα φαίνονται στο βίντεο.)

* Η αστυνομία του ABU DHABI έχει τα ακριβότερα και πιο γρήγορα αυτοκίνητα, άρα μόνο με δυο τρία από αυτά μπορούσαν να πετύχουν όσα εμφανίζονται στο βίντεο.

* Αγοράζουν μια ΆΔΕΙΑ ενός τρακαρισμένου Ferrari, (σπαραλιασμένου) και το ντύνουν με τα εφοδιασμένα, άρα το κόστος γίνετε απειροελάχιστο. Και το αντίστροφο,  οι  κάτοχοι τρακαρισμένων - (σπαραλιασμένων), αγοράζουν φτηνά όσα θα πλήρωναν ακριβά.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δείτε κυβερνητική προπαγάνδα κατά του λευκού Γιάννη !!! (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">