ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ένας κάλφας του Καρατζαφύρερ κατέδωσε όλους του Ρ/Σ στα νότια προάστια

Ένας κάλφας, δουλοπάροικος, έμμισθος και τσιράκι του Καρατζαφέρη κατέδωσε όλους του Ρ/Σ στα νότια προάστια.

Από το RADIO GLYFADA, μέχρι τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, μέχρι οτιδήποτε υφίστατο στα Νότια προάστια, πέρασε από το στόχαστρο του δουλοπάροικου καταδότη, ο οποίος είναι έμμισθος του Καρατζαφέρη, και δεν άφησε τίποτα στα Νότια προάστια. 

Παράλληλα μ' αυτόν, υπήρξαν και άλλοι όμοιοι του, όπως οι συνεργάτες των Γεωργάκηδων του GALAXY, και λοιπές συντεχνίες από την πολιτικοοικονομική μαφία, οι οποίοι απέκτησαν άδειες και βεβαιώσεις λειτουργίας από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είτε παριστάνουν τα πολιτικά κόμματα, και είτε λειτουργώντας παράνομα, είτε με ληγμένες άδειες και βεβαιώσεις, κατέθεταν μηνύσεις στα τοπικά Α/Τ ώστε να υπάρξει κύμα διώξεων και κατασχέσεων.

Επισημαίνεται ότι επί αρκετά χρόνια δεν έχει υπάρξει ούτε μια (1) ενέργεια εις βάρος τόσο των καταδοτών, όσο και όσων προασπίστηκαν τα συμφέροντα των έμμισθων της πολιτικοοικονομικής μαφίας, όπως και των πολιτικών με αποδοχές εκατομμυρίων από το κοινωνικό σύνολο.

Ομολογουμένως, όσοι έταζαν αλληλεγγύη, και δικαιοσύνη, απεδείχθη ότι είναι κοινοί αγύρτες, και ενώ εξασφαλίστηκαν γι' άλλη μια φορά τα προνόμια και οι αποδοχές του χθες, παράλληλα, αντί το ''κοιτάζουμε μπροστά'' , το οποίο έκαναν βασικό σύνθημα, κοιτάζουν τα οργανωμένα συμφέροντα μαφιόζων,ακροδεξιών, Πασόκων και Νεοδημοκρατών. 

Το αυταπόδεικτο γεγονός, μια στον παρελθόντα χρόνο, όπου έπειτα από ΑΙΤΗΣΗ και ΠΑΡΑΒΟΛΟ οι κάλφες του Καρατζαφύρερ κατέδωσαν τον συλλογικό τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό RADIO ΓΛΥΦΑΔΑ, ο οποίος λειτουργούσε στους 102,5 mhz, και όταν πέτυχαν το κλείσιμό του στράφηκαν και κατά του ΓΛΥΦΑΔΑ FM στους 90,6 ώστε να μεταφερθούν από τους 102,7 που είχαν τη λειτουργία του ακροδεξιού τους σταθμού στη συχνότητα του ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 (90,6), καταμαρτυρά του λόγου το αληθές.

Οι αγύρτες του χθες και του σήμερα δεν αποκατέστησαν τίποτα όσων αφορά το τόπο μας, και ειδικότερα όσων αφορά τις ζωές μας, και το πολιτισμό μας, άρα όπως ο Καρατζαφύρερ απομακρύνθηκε από το κοινοβούλιο, το ανάλογο θα ισχύσει και με τους χθεσινούς και σημερινούς.  

Τα όρια μεταξύ πολιτικοοικονομικής διαπλοκής και μαφίας είναι ασαφή, και κανείς δεν επιχείρησε την αποκατάσταση της δικαιοσύνης.

Η δικαιοσύνη σήμερα επαφίεται αποκλειστικά σε όλους εμάς, διότι ως θεσμός δεν υφίσταται.

Δεν υφίσταται δικαιοσύνη όταν ένας κάλφας ακροδεξιού κόμματος και έμμισθος καταδίδει με δόλο όλους τους υπολοίπους ώστε να διασφαλίσει την κλοπή των συχνοτήτων που λειτουργούσαν και είχαν αιτηθεί όσοι πρωτοστάτησαν στο χώρο των ερτζιανών FM, και ειδικότερα των Νοτίων Προαστίων.

Δεν υφίσταται δικαιοσύνη όταν λειτουργούν σε ειδικό καθεστώς τα φερόμενα πολιτικά κόμματα στα ερτζιανά, ενώ μόνο ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM είχε δεκαπλάσια αποδοχή πολιτών από το πολιτικό κόμμα.

Το μοναδικό και τεράστιο λάθος της ζωής μου ήταν το 77 - 83 που δεν προέτρεψα μαζικά τη νεολαία να επαναστατήσει κατά των απατεώνων και να τους λιντσάρει, διότι αυτό χρειαζόταν εκείνη τη περίοδο, και μου δόθηκε η δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζικά για πρώτη φορά με δεκάδες χιλιάδες νεολαία.

* Οι υπόλοιποι χαφιέδες, και δοσίλογοι ήταν δορυφόροι, παράλληλα των κυβερνήσεων του Σημίτη, του Καραμανλή, των συντεχνιακών τους συμφερόντων κ.α. 

* Το γεγονός σήμερα στο δήμο Γλυφάδας, να βρίσκεται μια δεξιά διοίκηση, με ένα βασικό συνεργάτη αυτών που το 2005 έπειτα από αιτήσεις μας μεθόδευσαν για πολλοστή φορά το κλείσιμο του τοπικού σταθμού, δηλώνει ότι η τοπική κοινωνία είναι μέσα στα σκατά. 

( Γ.Παπανικολάου - Κ.Κόκκορης - Τ.Ταστάνης ) Εκφραστές και οι τρεις των συμφερόντων της μαφίας και των ακροδεξιών μορφωμάτων, άλλοι ηθελημένα και άλλοι βλέποντας τα πράγματα υπό διαφορετικό πρίσμα, εκτός αν κάνω κάποιο λάθος και δεν υπάρχει άτυπη συμφωνία μεταξύ τους κατά ημών.

Αφού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έδωσαν περισσότερες από 430 ραδιοφωνικές ''άδειες'', όλων των τύπων, ακόμα και περιφερειακές, και επί 2,5 χρόνια το ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε 215, υπάρχει συμφωνία υπηρέτησης του χθες, και των συμφερόντων όσων καρπώθηκαν οφέλη στο χθες και καρπώνονται με ληγμένες άδειες και σήμερα. 

Το ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε τίποτα, και καλύπτεται από το νόμο που κάλυψε τις παρανομίες του Καρατζαφέρη, και ξαφνικά τα κόμματα λειτουργούν χωρίς άδειες σε ένα ασαφές καθεστώς. Σε αυτό το ασαφές καθεστώς ένα πολιτικό κόμμα πόσες ραδιοτηλεοράσεις μπορεί να λειτουργήσει σε ειδικό καθεστώς;

Αν επιλέξει αύριο το κόμμα Καρατζαφέρη, να ανοίξει ένα όμιλο με 50 ραδιοτηλεοράσεις, καταλαμβάνοντας και πενήντα συχνότητες, θα μπει στο ειδικό καθεστώς; ( Ερωτώνται όσοι πολιτεύονται και όσοι σκέπτονται, διότι το κόμμα Καρατζαφέρη σε ειδικό καθεστώς έχει δυο μέσα, και εμείς που πρωτοστατήσαμε στο χώρο και δεχτήκαμε τέσσερις δεκαετίες διώξεις και κατασχέσεις κανένα. ) 

Η συμβολή της πολιτικής και του κοινοβουλευτισμού αδικεί τη κοινωνία και το δίκαιο.

Όταν κάτι δεν με καλύπτει προσωπικά δεν συμμετέχω. Λειτούργησα σε ένα χώρο ώστε να περάσει το μήνυμα της αναγκαιότητας πλουραλισμού - πολυφωνίας και μαζικής συμμετοχής της κοινωνίας, και ακόμα και σήμερα έχουμε τα παράγωγα των αστικών κομμάτων, δεν έχουμε τα κοινωνικά, και αυτό διότι επί τρεις δεκαετίες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπηρετούσαν ημέτερους και συμφέροντα.

Ο θεσμός διασφάλισης της συνοχής στις τοπικές κοινωνίες μπορεί να είναι τα μέσα του κατοίκου των βορείων προαστίων; Τι έγιναν οι τοπικές άδειες; 
Ο δήμος, επίσης κινείτε στη βάση κάλυψης των συμφερόντων τέως και νυν διοικούντων, όπως και των δορυφόρων τους εκτός της πόλης, άρα δημοκρατία μηδέν.  

Η δημοκρατία μηδέν σημαίνει ότι έχουμε αναρχία; Σαφέστατα, κατηγορηματικά όχι, διότι έχουμε καθαρά τα συμφέροντα των πολιτικοοικονομικών ολιγαρχιών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ένας κάλφας του Καρατζαφύρερ κατέδωσε όλους του Ρ/Σ στα νότια προάστια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">