ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ενωμένη Πόλη: Ο Κορτζίδης , τα γκαζάκια και το χιούμορ του !


Σε_συνέχεια του δελτίου τύπου το οποίο είδαμε από την δημοτική συνεργασία υπάρχει απάντηση από τη πλευρά της Ενωμένης Πόλης, όπως και μια φωτογραφία στην οποία υπάρχει η ανάρτηση από το fb, με μια Άννα Μαρία, η οποία αναφέρετε πράγματι σε γκαζάκια, όμως θεωρούμε ότι αποτελεί σχήμα λόγου, διότι αν τοποθετούσε γκαζάκια δεν θα το ανέφερε δημόσια.

Ενωμένη Πόλη: Ο Κορτζίδης , τα γκαζάκια και το χιούμορ του !

Για πολλαπλή φορά γίναμε μάρτυρες του πως αντιλαμβάνεται ο κ. Κορτζίδης και η παρέα του (που αγγίζει πλέον τα περιθωριακά στοιχεία) την πολιτική αντιπαράθεση και τη σύγκρουση με τους αντιπάλους του .

Υπενθυμίζουμε, το καλοκαίρι που έγινε η βίαη κατάληψη του Δημαρχείου και χτυπήθηκε ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος δεν καταδίκασες κ. Κορτζίδη τους “συναγωνιστές” σου .

Δύο χρόνια που μόνο στον δήμο τον δικό μας με τέτοια ένταση στα Νότια Προάστια βανδαλίζουν σχολεία, παιδικές χαρές κλπ , όχι μόνο δεν καταδικάσατε τους “ευγενείς νέους” αλλά τους έχετε αποκαλέσει στο δημοτικό συμβούλιο ότι είναι “παιδιά” .

Τώρα πιάσατε πάτο!

Αφού η συνεργάτης σας κ. Πετριτσοπούλου (που επειδή είναι εκπαιδευτικός νομίζει και νομίζετε ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει) βρίζει σε ανακοινώσεις της ως ανήθικο και φαιδρό τον Δήμαρχο κι επιτρέπει σχόλια στον τοίχο της επειδή ενοχλείται ότι “θα του βάλουμε γκαζάκια προφανώς για να βάλει μυαλό” για εσάς είναι δείγμα του υψηλού σας χιούμορ όπως λέτε στην ανακοίνωσή σας , για εμάς είναι χαρακτηριστικό δείγμα του περιθωριακού σας επιπέδου γιατί για μια ακόμη φορά απειλείται τραμπουκικά τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του.

Κύριε Κορτζίδη ,

Όσες απειλές έμμεσα ή άμεσα εκτοξεύετε εσείς και οι συνεργάτες σας επιστροφή στην διοίκηση δεν θα υπάρξει !

Για εμάς είναι μεγάλη ατυχία να σας έχουμε αντιπολίτευση , οι μέθοδοί σας είναι πεζοδρομιακού χαρακτήρα κι ευχόμαστε να μην γίνουν οι απειλές πράξη, επειδή με την ζωή και την ακεραιότητα των ανθρώπων δεν κάνουμε χιούμορ, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο , γιατί θα είστε πλέον ο ηθικός αυτουργός .

Τέλος να σας χαίρετε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ που σας στηρίζει και οι ελάχιστοι πλέον που σας έχουν απομείνει.

Δείτε την ανάρτηση, όπως και την απάντηση της εκπαιδευτικού, η οποία κινείτε σε ανάλογο χιουμοριστικό επίπεδο, και αναφέρετε στα μολύβια αντί για ''γκαζάκια''. ( Αν γνωρίζετε εσείς κάποιο από τα άτομα που είθισται να τοποθετούν γκαζάκια, να το έχει αναφέρει επώνυμα δημόσια σε τοίχο sosial media, να μας ενημερώσετε. )

Σημειώνουμε ότι δεν είδαμε κάπου να αναγράφεται το όνομα του δημάρχου, και δεν γνωρίζουμε τι σχέση υπάρχει ανάμεσα στην δασκάλα και το άτομο που απαντά σχολιάζοντας, διότι στο fb συνομιλούν και άγνωστα άτομα.

Σαφώς αν το δεις από ένα διαφορετικό πρίσμα μπορεί να λογίζεται ως φραστική έμμεση απειλή, όμως δεν βλέπουμε το σύνολο όσων έχουν λεχθεί, άρα θα ρίξουμε μια ματιά στον τοίχο της Νάσης Πετριτσοπούλου ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα.

Το να εμπλέκεται το ΣΥΡΙΖΑ σε μια διένεξη σε ένα sosial media αδικεί και εσάς, και τους αναγνώστες, και το συγκεκριμένο κόμμα, διότι ο Κορτζίδης ως δημοτική παράταξη δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, και το γνωρίζετε. Ο Κορτζίδης και η παραταξή του ''ενισχύεται'' από πολλά κόμματα - χώρους, δημότες, και από τους ανεξάρτητους, και δεν είδαμε να εμπλέκουν από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ τη δική σας παράταξη με συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα, η να ειρωνεύονται σε αυτό το επίπεδο. 

Δεν είναι ενδεδειγμένο και ορθό σήμερα όλες οι παρατάξεις να βαπτίζονται σε μια κομματική κολυμβήθρα και έτσι να σχηματίζεται η δημοτική αρχή, και άλλωστε δεν έχει υπάρξει ακόμα ένα ικανοποιητικό πλαίσιο όσων αφορά τους Ο.Τ.Α, όλα βρίσκονται κάτω από διαβουλεύσεις, προτάσεις, ζυμώσεις κ.α.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ενωμένη Πόλη: Ο Κορτζίδης , τα γκαζάκια και το χιούμορ του ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">