ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βρέθηκε κρεμασμένο άτομο στον Άλιμο

Βρέθηκε κρεμασμένο άτομο στον Άλιμο

Βρέθηκε κρεμασμένο άτομο στην οδό Κολοκοτρώνη στον Άλιμο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Στο μικρό στενό της γειτονιάς του κρεμασμένου ατόμου επικρατούσε πανικός μεταξύ των γειτόνων.

Σημειώνουμε ότι είναι ένα ακόμα κρούσμα στα χιλιάδες των τελευταίων ετών, τα οποία αποσιωπούνται συστηματικά από τα μεγάλα ΜΜΕ, και δεν υπάρχει η έκταση που απαιτείται.

Τουλάχιστον η ΕΡΤ, η οποία απολαμβάνει ανταποδοτικού τέλους από το κοινωνικό σύνολο, οφείλει ένα πλήρες ντοκιμαντέρ, πόσοι αυτοκτόνησαν τα τελευταία χρόνια, και αναλυτικά τα αίτια.

Δεδομένου ότι ο Καλλιτέχνης πρόεδρος Τσακνής, δεν πρόκειται να δώσει τέτοια εντολή, δεν τη δίνετε σε εμάς να ολοκληρώσουμε ένα πλήρες ιστορικό από το 2010 μέχρι σήμερα; 


Τι λέτε κ. Νίκο Παππά ως αρμόδιος υπουργός; Ειδικά εσείς που έχετε και την αρμοδιότητα για θυγατρικές, δεν θεωρείται ότι πρέπει εκτός των magazino, και των ειδήσεων, να υπάρξουν και αναλυτικά - κατατοπιστικά ντοκιμαντέρ για όσα ίσχυσαν από το 2009-10 μέχρι και σήμερα; 

Εσείς, ως πολιτική ηγεσία του παρόντος, δεν θεωρείτε πρέπον να υπάρξουν τα επίσημα στοιχεία από την Μητρόπολη και τα Α.Τ ώστε να παρουσιαστούν αναλυτικά όλες οι περιπτώσεις αυτοκτονιών και τα αίτιά τους; 

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγα 24ώρα έφυγε άλλος ένα νέος άνθρωπος 33 ετών στη Σαντορίνη.

Απαγχονισμένος βρέθηκε από γείτονες έξω από το σπίτι του στην Φοινικιά της Οίας ένας 33χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΕΚΑΒ που έσπευσε στην περιοχή απλά μετέφερε τη σορό του αυτόχειρα στο Γενικό Νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν τον θάνατό του.

Το Αστυνομικό τμήμα Θήρας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του 33χρονου. Αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από στενά συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα αίτια της αυτοκτονίας.

Σε άλλη ανάρτηση διαβάσαμε:
Φίλη, που υπηρετεί ως αναπληρώτρια δασκάλα στη Σαντορίνη, η κ. Σοφία Πουλοπούλου, έγραψε την  1/12/2016, το παρακάτω κείμενο. 

"Α ρε Αλέξη.. Έφερες την ελπίδα κ την αξιοπρέπεια τρομάρα σου..
Το πρωί ένας μπαμπάς μαθήτριάς μας, σε ηλικία μόλις 33 ετών απαγχονίστηκε πνιγμένος από τα οικονομικά κ οικογενειακά αδιέξοδα..

Ένας άνθρωπος ήσυχος, ήπιος που τίποτα δεν πρόδιδε την συναισθηματική του πίεση.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα του κ ο Θεός να τον συγχωρέσει.. Άφησε πίσω του όμως δυο αγγελούδια μόνα τους.Όσο δύσκολα κ να περνάμε αΓΑΠημένοι μου, η αυτοχειρία δεν είναι η λύση.

Θα μου πείτε, τι γίνεται όταν χάνεται η αξιοπρέπεια κ σε ξεφτιλίζουν ως άνθρωπο αξιοπρεπή κ με φιλότιμο.

Αλληλεγγύη κ ανθρωπιά αΓΑΠημένοι μου. Η κοινωνική αποξένωση κ η μοναξιά οδηγούν στον θάνατο, όχι οι αντιξοότητες.

Ένα χαμόγελο, λίγος χρόνος να ενδιαφερθούμε για τον διπλανό μας, ένας γλυκός λόγος παρηγοριάς κ συναισθηματικής στήριξης, μπορεί να είναι πολυτιμότερα από 1€-2€ "φιλανθρωπίας".

Κρίμα.."

Σημείωση του ''Γ'': Το κρίμα για μερικές χιλιάδες αυτοκτονίες, τα τελευταία χρόνια, και ειδικότερα όσων δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, από σειρά τηλεοράσεων, θηλιά στο λαιμό του κεφαλαίου.

Οι αδύναμοι κρίκοι οφείλουν να συνηδητοποιήσουν ότι πρέπει να γίνουν αλυσίδα, και να πνίξουν τα ύπουλα σχέδια του κεφαλαίου.

Μεταξύ μας, δεν φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη ο Τσίπρας, την φέρουν οι υπόλοιποι, (σε όλα τα επίπεδα), προηγούμενοι, τωρινοί, και επόμενοι, οι οποίοι είναι (...)

Καλύπτεσαι, καλύπτεται, καλύπτονται, και οφείλεις την Ανατροπή ΟΛΩΝ. Μη συμβιβάζεσαι σε όσα περνούν δημόσια, διότιτους ζυγίσαμε, τους μετρήσαμε, και βρέθηκαν συνολικά στο Δήμο Γλυφάδας ''ελλιποβαρής''.

Στο δήμο Γλυφάδας, και τα νότια, έχουν υπάρξει πολλές αυτοκτονίες που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, ΜΑΖΙΚΑ, και ξέρετε γιατί; Η αυτοκτονία ως φαινόμενο - πράξη, αντιβαίνει όσα έχει θεσπίσει η υποκριτική - συντηρητική μέση νεοελληνική οικογένεια, όμως, δεν πρέπει κανείς να παρακάμπτει, ότι η κοινωνική διαμόρφωση και τα οργανωμένα συμφέροντα δημιουργούν τις αυτοκτονίες, και οι φυσικοί δημιουργοί αποποιούνται των ευθυνών τους.

Όταν πριν από ένα χρονικό διάστημα επέρριψα ευθύνες στη δημοτική αρχή για κάποιες αυτοκτονίες στη Γλυφάδα, άρχισαν οι ύπουλες ενέργειες και οι επιθέσεις. Δεν έχουν ευθύνες οι αιρετοί και οι παρατάξεις; 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Οι παρατάξεις Γλυφάδας, και οι διοικούντες, με ολοκληρωμένο σχέδιο υπονόμευσαν το θεσμό του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, άρα δεδομένης αυτής της πραγματικότητας, και σύμφωνα με ενέργειες συμπολιτών μας, οι οποίοι αποτάθηκαν στο δήμο χωρίς υποστήριξη, και στη συνέχεια αυτοκτόνησαν, φέρουν ευθύνη η δημοτική αρχή και οι παρατάξεις; 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

* Ο συμπαραστάτης του δημότη δεν ισχύει στη Γλυφάδα, και ούτε υπήρχε το ενδεχόμενο πλήρως ανεξάρτητου συμπαραστάτη ώστε να πιέζετε η δημοτική αρχή. ( Οι διοικούντες επιθυμούσαν κάποιο δικό τους, οι αντιπολιτευόμενοι κάποιον δικό τους, κάποιες παρατάξεις ήταν κατά του ''Καλλικράτη'' και απείχαν, ενώ δεν ανέφεραν ποτέ ότι ήταν κατά όσων απολαμβάνουν σήμερα οι ίδιοι, για τα συντεχνιακά και άλλα συμφέροντά τους, ενώ, και ως ''μαζικό κίνημα'', η οργανώσεις, δεν παρέχουν απολύτως τίποτα σε επίπεδο λύσεων όσων αφορά πολλούς πολίτες. ) 

* Σίγουρα θα θεωρηθεί κακία, η εμπάθεια, όμως θα το αναφέρω: Γιατί πρόεδρος της ΕΡΤ ο Τσακνής, και εμείς ούτε τη διεύθυνση ενός ραδιοφώνου; Έστω νέου, τόσα και τόσα θεμελίωσαν γαλάζιοι και πράσινοι. Εσείς;  Ο Τσακνής είναι εμπορικός καλλιτέχνης, έχει πουλήσει δίσκους, και έχει βγάλει χρήματα από συναυλίες. Εμείς ; 

Περάσαμε τοπικά τις περισσότερες αλήθειες έναντι όλων, όχι αποκλειστικά ειδησιογραφία και επικαιρότητα, άρα κύριοι της πολιτικής σε ποιο μήκος κύματος κινείστε εσείς; ( Του χαμηλού προφίλ, και των οργανωμένων συμφερόντων; Εμείς δεν ανήκαμε ποτέ σε συντεχνίες ώστε να μας προτείνουν, και στο τόπο μας το 100% όσων ισχύουν είναι απόρροια συντεχνιακών συμφερόντων. Εμείς προτείναμε χιλιάδες όσων δεν ίσχυαν, και όσων ίσχυαν λάθος, και οι κύριοι ωφελημένοι του παρελθόντος και του παρόντος στερούνται προτάσεων, συντηρούν το χθες, και υπόσχονται το αύριο ? )

* Ασχολήθηκα λίγο σήμερα με τις αυτοκτονίες, σε μια χώρα που καθιερώθηκε πλέον τα εκατομμύρια να επικοινωνούν μεταξύ τους σχεδόν με συντομογραφίες στο fb, διότι η αυτοκτονία ξεκινά από Α, όπως η Ανατροπή, όπως και η Αρχή, και χρειάζεται μια Αρχή πέραν της συντηρήσεως, διότι υπόσχεστε στο λαό ότι έχετε πλέον περιθώρια, όπως γίνεται και στο δήμο Γλυφάδας, με το αποθεματικό των 10.000.000 εκ., και παράλληλα παρανομίες στις αιτήσεις μας αντί να υπάρξουν ουσιώδεις Αλλαγές. 
( Κολλήσαμε στη συντήρηση του χθες ; )
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βρέθηκε κρεμασμένο άτομο στον Άλιμο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">