ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Maximum High - Long Ago ( lyric video )


Οι Maximum High είναι εδώ. Γνώριμα μέλη της Αθηναϊκής σκηνής και όχι μόνο, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα Supergroup.

Ο Θάνος Αμοργινός με πολύχρονη πορεία ως μέλος των The Last Drive και The Earthbound, μουσική για κινηματογράφο και θέατρο αλλά και ως παραγωγός δίσκων πολλών Ελληνικών συγκροτημάτων, ο Νίκος Ζωγράφος, ιδρυτικό μέλος των Closer αλλά και συνεργάτης πολυάριθμων συγκροτημάτων και καλλιτεχνών, ο Δημήτρης Κουτσιουρής με θητεία στην Αμερική και Αγγλία σε μπάντες όπως οι Strays με τον Toby Marriot (γιο του θρυλικού Steve Marriot - Small Faces ) και παραγωγό τον Dave Cobb και τελευταία αλλά όχι αμελητέα η Ειρήνη Δημοπούλου, περιζήτητη για τις ιδιοσυγκρασιακές φωνητικές της ικανότητες και αμέτρητες συνεργασίες με μπάντες όπως Swing ShoesThe EarthboundHi Rollers και Dustbowl συμπληρώνουν την τετράδα των Maximum High. Με Indie, Rock, Funk, Dub, Dance και Punk καταβολές φτιάχνουν το δικό τους ιδιαίτερο ιδίωμα.

Πρώτος καρπός της συνεργασίας τους είναι τέσσερα ηχογραφήματα τα οποία επιμελήθηκαν χωρίς την παρεμβολή τρίτων στο studio ηχογραφήσεων του Θάνου Αμοργινού (Downstroke studio). Αναμένεται το πρώτο ζωντανό σκίρτημα για να επιβεβαιώσει την ισχύ των Maximum High στη σκηνή.


Τα τέσσερα τραγούδια μπορείτε να τα ακούσετε δωρεάν μέσω
www.soundcloud.com/maximumhigh


Δείτε το καινούργιο τους lyric video με τίτλο Long AgoΣτη χώρα μας πάντα χρειάζεται ένα Maximum High σε όλα τα επίπεδα, και ειδικότερα σήμερα... 

Σημείωση του ''Γ'': Αν μου παρείχαν τη δυνατότητα, και μπορούσα να ξεκινήσω σήμερα από μηδενική βάση, θα έκανα όσα είχα ανακοινώσει δημόσια πριν από δεκαετίες και ποτέ δεν αξιώθηκα να κάνω, όπως μια πολυφωνική - κοινωνική τηλεόραση, όχι καθαρά εμπορική όπως την θέλουν οι εκάστοτε κυβερνώντες και το κεφάλαιο. ( H ''θυγατέρα'' της ΕΡΤ δεν έγινε στα δυο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, και στο τιμόνι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης βρίσκεται πρόεδρος καλλιτέχνης, άρα...) 

Αν είμαστε στη δεκαετία του 60 η του 70, με την τεχνολογική υποδομή του παρόντος, και με πρόεδρο Καλλιτέχνη κ.Τσακνή, ήδη θα είχαμε άλλα δυο δημόσια κανάλια και τουλάχιστον άλλα δυο ραδιόφωνα. ( Εδώ δεν έκαναν ένα πολυγλωσσικό κανάλι, το οποίο το είχαμε αιτηθεί το 2004 ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων, ώστε να έχουμε ένα μέσο προβολής για τον Τουρισμό. )

* Για την Ιστορία, εμείς προσωπικά, εκείνη τη περίοδο, είμαστε κατά της τέλεσης των Ολυμπιακών αγώνων στη χώρα μας, ( το ανακοινώναμε δημόσια και με αιτιολόγηση), όμως, δεδομένου ότι είχαν αποφασίσει να γίνουν, υπήρξε το αίτημα και δεν πήραμε ποτέ απάντηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Maximum High - Long Ago ( lyric video ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">