ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η Βάρη φτωχός συγγενής των 3B, και εσείς οι πλούσιοι ;


Στη σημερινή εποχή, λόγω καθολικής παραποίησης, πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να επισημαίνονται ορισμένα πράγματα, ειδικά σε ένα τόπο που ο λαός έχει πλήρη άγνοια όσων διαμορφώθηκαν ως μετεξέλιξη.

Σήμερα με το Facebook ο κάθε ένας δηλώνει είτε κοινωνικό φόρουμ, είτε πρακτορείο ειδήσεων, και αντιλαμβάνεστε ότι δηλώνεις ''πρακτορείο Ειδήσεων'' όταν είσαι επίσημος και αναγνωρισμένος φορέας από την πολιτεία, σε αντίθετη περίπτωση είσαι κοινός απατεώνας.

Δεδομένου ότι ορισμένοι/ες δηλώνουν ''πρακτορείο Ειδήσεων'', ενώ από το σαλόνι του σπιτιού τους με ένα υπολογιστή αναπαράγουν ειδήσεις από τα sosial media, μέχρι από θεσμικές και δημοτικές ιστοσελίδες, σαφώς πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παρέμβαση και να ελεγχθεί αν όντως υφίσταται αναγνωρισμένο από την πολιτεία ''ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ'', η ακόμα ''ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ''.




Στο δια ταύτα: Όσοι και όσες βλέπουν τις καταγγελίες πολιτών - δημοτών ενός δήμου, μιας περιοχής, και πράττουν αναπαραγωγή, ενώ στον αντίποδα πάσχουν διαχρονικά από στραβισμό, δεδομένου ότι όσα καταγγέλλονται από τον κ. Βασίλη Μελεμέτζη, στο Facebook, έχουν καταγγελθεί επανειλημμένα από εμάς στο δήμο Γλυφάδας, από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004, όπως και στη συνέχεια από το GLYFADA WEB, με την Τερψιθέα εκτοπισμένη από την γαλάζια διοίκηση, η οποία μεριμνά για πλατείες αντί για πραγματικό έργο, σαφέστατα είναι, αν μη τι άλλο υποκεινούμενοι/ες. 

Μελέτες για θόρυβο 16000 ευρώ.Για τις λακκούβες ούτε 16 ευρώ.Το novoville έχει ενημερωθεί αλλά μάλλον δε λειτουργεί.Αντιδήμαρχοι το ξέρουν αλλά δε τους νοιάζει. Χορτάσαμε μελέτες και μακέτες.

Η αδιαφορία σας διαλύει κάθε μέρα τα αυτοκίνητά μας. Αν δε μπορείτε η δε θέλετε να συντηρήσετε το δρόμο Κλείστε τον για να μη κινδυνεύουν οι περιουσίες των δημοτών. Καλό μεσημέρι απο τη Νιγηρία της Βάρης.

Τονίζεται: Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ - Mark Zuckerberg) είναι Αμερικανός προγραμματιστής και επιχειρηματίας, γνωστός για τη δημιουργία του Facebook μαζί με τους Ντάστιν Μόσκοβιτς, Εντουάρντο Σέβεριν και Κρις Χιούζ, συμφοιτητές του στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Είναι δισεκατομμυριούχος, καθώς κατέχει το 28% των μετοχών του Facebook.

O Γιάννης Κουρδομένος είναι ο πρωτεργάτης των FM κυμάτων στην Ελλάδα, και ο πρώτος που κατέθεσε επίσημα θέσεις, προτάσεις, μελέτες, και αιτήσεις για ένα πλουραλιστικό, πολυφωνικό, και μαζικό ΜΜΕ όλων των κατοίκων στα Νότια Προάστια Αττικής, πριν υπάρξει διάδοση του διαδικτύου στη χώρα μας, όπως και πριν δημιουργηθούν τα sosial media. Το γνωρίζετε; 

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ίδρυσε το Facebook στις 4 Φεβρουαρίου 2004 και προοριζόταν αρχικά για χρήση μόνο από φοιτητές του Χάρβαρντ. Στο ευρύ κοινό πέρασε στην συνέχεια.

Ο Γιάννης Κουρδομένος ίδρυσε τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM ΤΟ 1977 και μέχρι το 2004 είχε δεχθεί περισσότερες από τέσσερις διώξεις - κατασχέσεις έπειτα από σύννομες αιτήσεις και παράβολα για δημιουργία ενός ΜΑΖΙΚΟΥ - πολυφωνικού και κυρίως τοπικού Ραδιοτηλεοπτικού ΜΜΕ. Το γνωρίζετε; 

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ είναι ένας από τους νεαρότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο, διότι δεν ευρίσκετο στην Ελλάδα, και κυρίως στα Νότια προάστια Αττικής. 

Στις 21 Ιουλίου 2010, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ανακοίνωσε πως ο αριθμός των χρηστών του Facebook ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια. Σήμερα το Facebook αριθμεί πάνω από 1,79 δισεκατομμύρια χρήστες.

Επισήμανση: Η υλοποίηση του Μαρκ Ζάκερμπεργκ το 2004 είχε ανακοινωθεί από τον υποφαινόμενο, από την δεκαετία του 90, σε καθημερινές ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ μας μεταδόσεις, για μια τοπική μαζική δομή όλων των κατοίκων στα Νότια προάστια Αττικής. Το γνωρίζετε; 

Όσοι και όσες το γνωρίζετε, διότι υπάρχουν κατατεθειμένες μας αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, και την δεκαετία του 90, και την δεκαετία του 2000, μπορείτε να κρίνετε σε ποια χώρα - τόπο - βρισκόμαστε ; 

Μήπως απαιτείται άμεσα εισαγγελική παρέμβαση για τα ''ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ'' πάσης φύσεως, τα οποία αποκρύπτουν συστηματικά την Αλήθεια, ώστε να αποδειχθεί ποιος είναι ο ρόλος τους, και ποιοι βρίσκονται από πίσω ;

Συγκεκριμένα: Την δεκαετία του 90, σαφώς σε μια περίοδο που δεν υπήρχε ούτε το FB, ούτε το Youtube, ούτε σειρά από sosial media, είχαν κατατεθεί αιτήσεις μας, μελέτες, προτάσεις, θέσεις, για μια συλλογική συμμετοχική δομή στην οποία κάθε δημότης - δημότισσα Νοτίων προαστίων θα έχει τη δυνατότητα συνδιαμορφώσεως του μεταδιδόμενου προγράμματος, είτε με βίντεο τα οποία είχαν τραβήξει, είτε ακόμα με φωτογραφίες. Το γνωρίζετε; 

Είναι επιεικώς απαράδεκτο, με σύννομες κατατεθειμένες μας αιτήσεις, τόσο στο υπουργείο Τύπου και ΜΜΕ από την δεκαετία του 90, όπως και στον Δήμο Γλυφάδας, καθώς και στο Μαξίμου, όπως και σε σειρά αρμόδιων υπουργών επί δεκαετίες, για ένα μαζικό ΜΜΕ στα Νότια Προάστια, και κυρίως ΔΙΚΟ ΜΑΣ, Ελληνικό, να μας εμπαίζουν την νοημοσύνη, όταν στο τόπο μας δεν υφίσταται ούτε ένα (1) Άμεσο και Μαζικό ραδιοτηλεοπτικό ΜΜΕ.

Θα καλέσουμε εισαγγελική παρέμβαση, πλήρους και ενδελεχούς εξετάσεως ποια είναι τα ''πρακτορεία Ειδήσεων'', και τι εξυπηρετούν.

Λυπάμαι αφάνταστα για λογαριασμό των συμπολιτών μας, οι οποίοι άκουγαν τις μεταδόσεις μας, και γνωρίζουν όσα αναφέρονται, όπως γνωρίζουν και οι αχαρακτήριστοι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας, διότι σε αυτούς είχαν κατατεθεί οι αιτήσεις μας, και παρανομούν μέχρι σήμερα.

Αγγίζει τα όρια της παράνοιας και όχι απλά της παρανομίας, να υφίστανται επί δεκαετίες σειρά από αιτήσεις μας καθώς και ενέργειες, για νομιμότητα, και μια οργανωμένη δομή όλων των κατοίκων, και να υφίστανται οι καθ' ύλην αρμόδιοι παρανομούντες των ενεργειών μας και επικροτώντας την ανομία.

Οι θέσεις, προτάσεις, μελέτες, ιδέες μας, είχαν εκτεθεί δημόσια σε καθημερινή βάση, πριν την δίωξη και κατάσχεση του 1999, και εν συνεχεία κατατέθηκαν στο δήμο Γλυφάδας επί δημαρχίας Σ.Σφακιανάκη, ο οποίος παρανόμησε επί των αιτήσεων και των προτάσεών μας. Το ανάλογο εν συνεχεία με τον Κ.Κόκκορη, και μέχρι σήμερα. Παρακάμπτουμε όσους δημάρχους Γλυφάδας έχουν αποβιώσει, και τις ενέργειες μας επί ημερών τους.

ΕΛΛΑΔΑ: Η χώρα των Ελλήνων, η όσων εκμαυλίζουν το τόπο μας και δέχονται οτιδήποτε εισαγόμενο; Υπάρχουν Έλληνες σήμερα ;;;

Θα καλέσουμε εισαγγελική παρέμβαση, πλήρους και ενδελεχούς εξετάσεως ποιοι είναι οι εκπρόσωποι των δημοτών, και τι εξυπηρετούν.

Αυταπόδεικτα δεν εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, ενώ στα νότια και νοτιοανατολικά προάστια Αττικής έπειτα από σειρά αιτήσεων μας δεν υφίσταται ούτε ένα Μαζικό και άμεσο ΜΜΕ Ραδιοτηλεοράσεως όλων των δημοτών ;

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις στον πρωτεργάτη των FM, ο οποίος πρώτος μελέτησε, σχεδίασε, αιτήθηκε όσα απαιτούντο στο τόπο μας, και οι εκάστοτε διοικούντες των αστικών κομμάτων ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ώστε να ευεργετηθούν ολιγάρχες της διαπλοκής και οι ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ  και εκτός των δικών μας συνόρων

Την εποχή που είχα αιτηθεί ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ στο δήμο Γλυφάδας, ώστε κάθε δημότης - δημότισσα να είναι καταγεγραμμένος ηλεκτρονικά με την φωτογραφία του, όπως και ολόκληρης της οικογενείας του, καθώς επίσης, ψηφιοποίηση χαρτών ώστε κάθε κάτοικος να μπορεί από ένα σύστημα να πλοηγηθεί στα Νότια προάστια, και να επικοινωνούν μεταξύ τους, δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ στους υπολογιστές, όσο για τα sosial, απλά δεν υπήρχε κανένα.

Η Βάρη φτωχός συγγενής των 3B, και εσείς οι πλούσιοι στα Νότια προάστια ; Ξεχνάτε καθημερινά ότι δεν υφίσταται ούτε ένα (1) ΜΑΖΙΚΟ και ΑΜΕΣΟ ΜΜΕ;
Πόσες δεκαετίες καθημερινά ξεχνάτε, ποιοι μας κυβερνούν, και ποιοι διοικούν; 

Τέλος, μήπως σκόπιμα ξεχνάτε και τις πρόσφατες ενέργειές μας στην δημόσια διαβούλευση για την ραδιοτηλεόραση, καθώς επίσης, και τις αιτήσεις μας στο Μαξίμου, τον Υπουργό Ν.Παππά, καθώς και την διοίκηση του δήμου; Αν ξεχνάτε, και παρακάμπτετε, μάλλον είστε υποκινούμενοι, και πρέπει να υπάρξει εισαγγελική διερεύνηση.  

Καλείται τόσο η κυβέρνηση, όσο και σύσσωμη η αντιπολίτευση, καθώς και οι τοπικές παρατάξεις - διοίκηση, να μας παρέχουν τα στοιχεία σύννομης και εγκεκριμένης λειτουργίας πρακτορείων ειδήσεων στα Νότια προάστια Αττικής, τα οποία τελούν υπό την εποπτεία της πολιτείας, με έμμισθους υπαλλήλους του δημοσίου, και σαφώς όχι διαπλεκόμενων ολιγαρχών, η ακόμα συγκεκριμένων συμφερόντων δημάρχων, αιρετών, ιδιωτών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

-------------------------------------------------------------------------------------

Σελίδα 2

Σας έχουμε παρέχει μια μικρή διορία και έπειτα από την έλευση της θα προκύψουν το σύνολο των προσφυγών μας.

Τη δική μας πρόταση την γνωρίζετε, διότι εμείς έχουμε εκθέσει δημόσια τις προτάσεις μας για μια θυγατρική της ΕΡΤ στα νότια προάστια Αττικής, όλων των δημοτών - κατοίκων, και σαφώς όχι των ημέτερων κάθε δημοτικής αρχής, η οποία θα πλαισιωθεί από τουλάχιστον πέντε δημότες - δημότισσες κατοίκους Νότιων προαστίων κάθε πόλης, ώστε να υπάρχει κάλυψη του συνόλου των κατοίκων. ( Άλλωστε παρείχαμε επί πολλά χρόνια δείγματα γραφής πολυφωνίας σε μια ''μουγκή πόλη'' ακόμα και σήμερα, έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων, ώστε να παραμένει μουγκή επ' άπειρον όσο υπάρχουν τα δεδομένα οφέλη αριστερών - δεξιών οι οποίοι υιοθέτησαν τα εισαγόμενα σε ένα τόπο που δεν άφησαν τίποτα δικό μας. )

Εμείς επί δεκαετίες παρείχαμε όσα δεν έχετε παρέχει συνολικά οι υπόλοιποι/ες που κάνετε επιλεκτικά αναπαραγωγή κατ' οίκον, και όσοι/ες πολιτεύεστε τοπικά και σαφώς δεν ντρέπεστε. Υπάρχουν οι δικές σας προτάσεις;  Δείξτε μας που βρίσκονται οι δικές σας προτάσεις για πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη, κόντρα στην κοινωνική αναρχία.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - Οι δικές μας δυνατότητες παραμένουν αναξιοποίητες σε μια διαμορφωμένη κοινωνική Βαβέλ, διότι αν ορισμένοι παρουσιάζονται ως ''πρακτορεία ειδήσεων'', τα οποία όσα είδαν εχθές, τα αναπαράγουν τις επόμενες ημέρες, εμείς έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε το τοπικό BBC, η ακόμα το CNN, η καλύτερα η ΕΡΤ, και ορισμένοι μας το στερούν επί δεκαετίες. Γνωρίζετε τους λόγους; Όποτε ερωτήθηκαν οι κ.κ. αρνήθηκαν να απαντήσουν,και μέχρι σήμερα προσμετράμε δεκάδες παρανομίες τους.

Κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου, όπου σταθμίζοντας τα πεπραγμένα των χθεσινών, και τα πεπραγμένα των τωρινών, όπως και όσων ευαγγελίζονται ανακάμψεις και αλλαγές για το μέλλον, ενώ είχαν κυβερνήσει - διοικήσει, χωρίς να καλύπτουν τη νομιμότητα και την ευημερία του συνόλου όπως αρμόζει σε μια χώρα, αντιλαμβάνεσαι ότι είτε αυτοί δεν αρμόζουν στους θεσμούς, είτε εσύ είσαι καταλληλότερος για αυτούς.

Η κυρία, και ο κύριος με μέσο, η κατώτατο δείκτη νοημοσύνης, θεωρεί ότι μερικοί άνθρωποι είναι απροσάρμοστοι, διότι δεν δέχτηκαν υποκριτικά να συμμετάσχουν στον εκμαυλισμό τόπου και πολιτισμού, και αδυνατεί να αντιληφθεί ότι πλειάδα ανθρώπων στη χώρα μας, είναι ιδιαίτερης νοημοσύνης, ανεπτυγμένης σε βαθμό που αδυνατούν να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι, και σταθμίζοντας θετικά - αρνητικά, όπως και το σύνολο των δεδομένων, επέλεξαν την ανεξαρτησία αντί της υποκρισίας και της διεύρυνσης όσων μας ενοχλούν. Εμείς θέλουμε νομιμότητα, και κάλυψη των θέσεών μας.  

Ενοχλεί πέραν του δέοντος, όσοι και όσες έκαναν ''κονε'' - δικτύωση από τα sosial media, έχοντας ως βασικό στόχο να υπονομεύσουν την αλήθεια, την αναλογικότητα, την πολυφωνία, και για τα ιδιοτελή τους συμφέροντα να επικροτούν οτιδήποτε τους βολεύει και τους συμφέρει, ουσιαστικά πρόκειται για εμπαθείς,  χωρίς να γνωρίζουν ποιες και πόσες ήταν οι αιτήσεις μας, επί δεκαετίες, να μας κρίνουν απ' όσα είδαν επί του παρόντος, έπειτα από σειρά διώξεων και κατασχέσεων εις βάρος μας για τα πιστεύω μας και τις ιδέες μας, για μια συλλογική κοινότητα, και όχι πολωμένη όπως την επιθυμούν οι εκάστοτε κρατούντες. 

Ο ένας έγινε φόρουμ και ταυτίζεται με τους ομοϊδεάτες του γαλάζιους, ο άλλος ο ακροδεξιός με τους ακροδεξιούς, ο φασίστας με τους φασίστες, ο δολοφόνος με τους δολοφόνους, ο κάθε έμμισθος, παράνομα, οπαδός της κολακείας και του γλειψίματος, και στον αντίποδα τα ''ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ'', τα οποία ουδέποτε υπήρξαν στα Νότια προάστια Αττικής επί 27 χρόνια αιτήσεών μας και Ραδιοτηλεοράσεως στα χέρια ολιγαρχών και κομμάτων.

Αν η κοινωνία των πολιτών έχει αξιώσεις, να αιτηθεί δημόσια ονομαστικά στους αρμοδίους με αριθμούς πρωτοκόλλου, με διαφάνεια για όσα θέλει, και σε καμία περίπτωση να λειτουργεί υπονομευτικά όσων προηγήθηκαν, με σαφείς θέσεις και ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, και να αποκομίζουν μαύρα οφέλη και αδήλωτα εξυπηρετώντας μονομερώς ορισμένα συμφέροντα.

Μέχρι σήμερα δεν έχετε βιώσει οι υπόλοιποι/ες όσα μεθόδευσαν κατά του πρωτεργάτη, και καλύτερα να μην τα βιώσετε...

Επισημαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια, ειδικά στο διαδίκτυο, έχουν υπάρξει σειρά από εμφανιζόμενα ''πρακτορεία Ειδήσεων'' στα νότια προάστια Αττικής, τα οποία για εμάς παραπέμπουν ευθέως χωρίς επισημότητα από τη πλευρά της πολιτείας, όπως την έχουμε αιτηθεί αποκλειστικά εμείς, οι οποίοι δεν είμαστε πρακτορείο ειδήσεων, σε καφετζούδες, χαρτορίχτρες, και μελλοντολόγους.

Δεν υπάρχει άλλη οδός σε μια εκμαυλισμένη κοινωνία, όπου αντί της ισχύος του ορθού ισχύουν παθογένειες, και αντί της αποδοχής όσων άρμοζαν από την αρχή στο τόπο μας, ο κάθε ένας πράττει της κεφαλής του. Αν χρειάζονται πρακτορεία Ειδήσεων στα Νότια Προάστια Αττικής, και ενημέρωση, πρέπει να είναι εγκεκριμένα από την πολιτεία με καταστατικό λειτουργίας και δημόσιους υπαλλήλους, όπως το έχουμε αιτηθεί από την δεκαετία του 90.

Δεν αναφερόμαστε σε εκδότες - δημοσιογράφους, τοπικής ενημέρωσης, αναφερόμαστε στα ''πρακτορεία ειδήσεων'', τα οποία σαφώς ποτέ δεν υπήρξαν στα Νότια προάστια, και σε αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, και από τη πλευρά δημάρχων, αιρετών, πολιτικών, και από τη πλευρά όσων δηλώνουν πρακτορεία.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Βάρη φτωχός συγγενής των 3B, και εσείς οι πλούσιοι ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">