ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μητσοτάκης χάρισε άδειες χωρίς χρήματα για το δημόσιο

Η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη χορήγησε, μέσω του ΕΣΡ της εποχής (…Λαδά) τις άδειες, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του 1993, ενώ εκτίμησε τις υποψηφιότητες των ΔΕΞΙΩΝ -  ΤΗΛΕΤΩΡΑ και ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

Τα έσοδα για το ελληνικό δημόσιο υπήρξαν μηδενικά, διότι η τότε κυβέρνηση δεν προνόησε να διεκδικήσει οικονομικό αντάλλαγμα για την παραχώρηση των αδειών.

Αντιθέτως, ο Άδωνις Γεωργιάδης, πρώην βουλευτής ΛΑΟΣ, νυν αντιπρόεδρος ΝΔ, βρήκε ένα βήμα από το κανάλι του κ. Καρατζαφέρη, πρώην βουλευτή ΝΔ, σημερινού αρχηγού ΛΑΟΣ, για την τηλεοπτική του καριέρα.

Σαφώς αυτός ο απαράδεκτος άνθρωπος, ο Μητσοτάκης, και δεν τον αποκαλώ πολιτικό, διότι ποτέ δεν υπήρξε πολιτικός, εκείνη την περίοδο κατοικούσε στη πόλη της Γλυφάδας, και στέρησε από τους πρωτεργάτες των FM έπειτα από αιτήσεις και παράβολα μια άδεια.

Ο Μητσοτάκης χάρισε άδειες χωρίς χρήματα για το δημόσιο, και είχε τους λόγους του να γίνει και ευεργέτης του Καρατζαφέρη, διότι στο ιδιόκτητο τριώροφο του Καρατζαφέρη στην Καλλιθέα, λειτουργεί με φωτογραφικό νόμο ένα κανάλι τοπικό το οποίο παράνομα έγινε εθνικό.

Από τον ίδιο χώρο, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, λειτουργεί και ένα παράνομο ραδιόφωνο, σε ληστεμένη συχνότητα του ''ΓΛΥΦΑΔΑ FM'', ενώ υπάρχει η αίθουσα Μαρίκα Μητσοτάκη, στο ισόγειο, τιμή στον ευεργέτη Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος παρείχε ''αέρα'' άδεια στον Καρατζαφέρη.

Να δούμε ακόμα και στα τελευταία του, ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν υπήρξε δίκαιος και σωστός, μετανοεί ; 

Στα Νοτιοανατολικά προάστια δεν λειτουργεί κανένα μέσο στα ερτζιανά, άρα η ΝΔ επί 25 χρόνια δεν παρείχε τίποτα. ( Μήπως εσείς γνωρίζετε να λειτουργεί κάποιο άμεσο και μαζικό μέσο ενημέρωσης στα Ν.Α προάστια και εμείς το αγνοούμε; )

Η στέρηση από τα Νότια προάστια έστω και μιας ΑΔΕΙΑΣ - ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, έχει αντίκτυπο μέχρι σήμερα, διότι τα Νότια προάστια σε επίπεδο ερτζιανών είναι τα πλέον υποβαθμισμένα σε ολόκληρη τη χώρα, και ειδικότερα στο δήμο Γλυφάδας, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν μονοπώλιο λόγω φασισμού, παρανομιών, και καθολικού ελλείμματος αναλογικότητας επί των ερτζιανών - Ραδιοτηλεοράσεων. ( Η ΝΔ δεν παρείχε τίποτα στα Νότια )

Υπάρχει και το ΑΥΡΙΟ, με καλύτερα ενημερωμένους πολίτες επί των πεπραγμένων όσων οδήγησαν στην υποδούλωση της χώρας και ενός λαού χωρίς ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.

Ο υιός Μητσοτάκης, και πρόεδρος της ΝΔ, η οποία φρόντισε την σύνθεση του ΕΣΡ, με δικούς της επιλεγμένους, σαφώς για την υπηρέτηση των ολιγαρχών της διαπλοκής, θα αποκαταστήσει σήμερα την νομιμότητα και την αδικία του πατέρα του η είναι και ο ίδιος απαράδεκτος για τους θεσμούς;

Τονίζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης φέρει ακέραια την ευθύνη για την καταστροφή καθώς και τον θάνατο χιλιάδων πολιτών, και αυτά τα στοιχεία ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας από τα σκ@τοκ@ν@λα της διαπλοκής, διότι ως νεοφιλελεύθερος δεξιός έπρεπε να είναι σωστός με όλους τους πολίτες.

Δεν ενημέρωσαν ποτέ ποια ήταν η κατάληξη όσων δεν έλαβαν άδειες, η βεβαιώσεις ενώ δεχόντουσαν διώξεις και κατασχέσεις επί δεκαετίες. 

Για φαντάσου να έχεις καταθέσει σύννομα, να έχεις επενδύσει ότι έχεις και δεν έχεις, και αντί νομιμότητας κάθε τρεις και λίγο να σε ληστεύουν για τα οφέλη των ημέτερων, και ενώ δικαιωματικά έπρεπε να έχεις προτεραιότητα έναντι όλων των υπολοίπων, λόγω σειράς διώξεων και κατασχέσεων, να υπονομεύεσαι από άτιμους και άτιμες που λογίζονται συμπολίτες μας. Δεν σου έχει τύχει.

Γλυφάδα FM επανειλλημένα διώξεις και κατασχέσεις λόγω Μητσοτάκη, ο οποίος μας στέρησε τη ζωή μας, δεν μας στέρησε απλά μια βεβαίωση.

Τονίζεται ότι μόνο για την συγκέντρωση όλων των δικαιολογητικών κατάθεσης στο Υπουργείο Προεδρίας έτρεχα καθημερινά επί ένα μήνα. ( Όσοι έχετε σχέση με την Ραδιοτηλεόραση, σαφώς γνωρίζετε τους ογκώδεις φακέλους με εκατοντάδες σελίδες μελετών,  δικαιολογητικών, βεβαιώσεων, βάρους πέντε κιλών !!! )

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μητσοτάκης χάρισε άδειες χωρίς χρήματα για το δημόσιο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">