ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ : Ιδρυτική Διακήρυξη

Ιδρυτική Διακήρυξη 

Ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο δήμο Γλυφάδας, επί δεκαετίες εγκατέλειψε το ρόλο και την αποστολή του, ο οποίος είναι να στέκεται δίπλα στον πολίτη - δημότη, και να ενισχύει την κοινωνική συνοχή, διαμορφώνοντας μία κοινωνία αλληλεγγύης, προόδου, ανάπτυξης, και ευημερίας για όλους.

Σχεδόν το σύνολο των αιρετών του δήμου Γλυφάδας, έχουν ενδώσει στις σειρήνες της πολιτικής, των δημοσίων σχέσεων, και των έργων βιτρίνας, και συγκεκριμένα σήμερα στα έδρανα του δήμου βρίσκονται, ένας βουλευτής του ΚΚΕ, ένας πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και ένας ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είναι περαστικός από το δήμο περαιώνοντας υποχρεώσεις του κόμματός του καθώς και της διαπλοκής των ολιγαρχών.

Ο Δήμος μας, ο Δήμος Γλυφάδας, δημιουργήθηκε πάνω σε μια ληστεμένη δημόσια έκταση, και η κλοπή της δημόσιας έκτασης ήταν έργο πολιτικών, που αντί να μοχθήσουν να ιδρύσουν και να μας παραδώσουν μία πόλη με πρόσωπο ανθρώπινο, με γειτονιές φιλικές, με υπηρεσίες οργανωμένες, με οικονομικά νοικοκυρεμένα, με πρόοδο, ευημερία, και με όραμα για ένα καλύτερο αύριο, λειτουργούν ακόμα και σήμερα παρανομώντας κατά του δημότη ώστε να έχουν παράνομα προσληφθέντες ελεγχόμενους δημοσιογράφους, ημέτερους, και απατεώνες, ώστε να υπολειπόμαστε άμεσων - μαζικών - τοπικών ραδιοτηλεοράσεων, όλων των δημοτών, και σε καμία περίπτωση των αιρετών.

Αντί να επικεντρώνονται στην ουσία της πολιτικής που είναι ο άνθρωπος, ενέδωσαν στις σειρήνες των δημοσίων σχέσεων και των έργων βιτρίνας, καθώς και στην ωφέλεια επιλεκτικά των ημετέρων τους ώστε με συστημική προπαγάνδα να παραπλανούν το κοινωνικό σύνολο.

Αντί να πρωτοπορούν με δράσεις και νέες ιδέες που καθημερινά θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών, βάλτωσαν στις κοινότυπες πρακτικές του παρελθόντος,  οι οποίες χαρακτηρίζονται από παντελή αδράνεια ενώπιον των καθημερινών προβλημάτων των δημοτών, αδιαφανή διαχείριση, αποφυγή σύγκρουσης με κατεστημένα συμφέροντα, μέχρι του σημείου παρανομιών κατά της ίδιας της ζωής των κατοίκων, δημοτών Γλυφάδας. 

Ο Δήμος μας διοικείται με βάση ένα μοντέλο, που αδυνατεί να απαντήσει στις ανάγκες που επιβάλλουν η εποχή μας, καθώς και η οικονομική συγκυρία. Αδυνατεί να παρέμβει καίρια και αποφασιστικά σε θετική κατεύθυνση στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του, και κυρίως, να στηρίξει αποτελεσματικά τους ασθενέστερους συμπολίτες μας, και ειδικότερα όσους παρείχαν ενδογενή τοπικό πολιτισμό δεχόμενοι διώξεις και κατασχέσεις αντί της αρωγής του δήμου και νομιμότητας.

Από το δήμο Γλυφάδας παρέλασαν πολλά στελέχη συγκεκριμένων αστικών κομμάτων, τα οποία τόσο από την διοίκηση, όσο και από την αντιπολίτευση συμπεριφέρθηκαν αποκλειστικά ως κανίβαλοι, και με τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα ευρωβουλευτή της ΝΔ, και παράλληλα σχηματικά δικηγόρο, ο οποίος απεδείχθη στη πράξη ανέντιμος για τους θεσμούς.

Εμείς έχοντας παρέχει τα δείγματα γραφής μας, επί δεκαετίες, μπορούμε να καταστήσουμε τη Γλυφάδα μία πόλη συμβατή με τα οράματά μας, να απελευθερώσουμε τις αστείρευτες δυνάμεις των πολιτών που αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για έναν αγώνα για την ίδια τους τη ζωή, και το μέλλον τους, και να δημιουργήσουμε τους όρους για μία πόλη πιο προοδευτική, πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη, και κυρίως μία πόλη έντιμη, η οποία θα σέβεται τον άνθρωπο και τη ζωή του, μία πόλη στην οποία θα αξίζει να ζεις και να δημιουργείς.

Πείτε μας ότι εσείς δεν γνωρίζετε πόσα χρόνια, και μέχρι σήμερα, τα αστικά πολιτικά κόμματα (μέλη - στελέχη κομμάτων),  αντί αρωγής κατέστρεφαν τις δημιουργίες μας, και τις ζωές μας, με απώτερο στόχο την ληστεία του δημοσίου χρήματος, και την προσωπική τους ευημερία, χωρίς να υπάρχει εκπροσώπηση από το σύνολο των αιρετών.

Οι κύριοι και κυρίες των εδράνων επί δεκαετίες, όπως και σήμερα ντρέπονται να καταμαρτυρήσουν δημόσια ότι στη νεώτερη ιστορία του τόπου μας ποτέ δεν υπήρξε δημοκρατία, παρά μόνον αναρχία χείριστου είδους, και ένας λαός κατεργάρης και απαράδεκτος, ο οποίος έπειτα από 400 χρόνια τουρκοκρατίας, δικτατορίες, κ.α. είναι επιρρεπής να πράττει ατιμίες, και να αναπαράγει παθογένειες για τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου και της υπεραξίας τους.

Πρέπει να τονίζεται ότι το χρήμα και η υπεραξία δεν δημιούργησε τον άνθρωπο, ο άνθρωπος δημιούργησε το χρήμα, και το χρήμα έχει δευτερεύοντα ρόλο σε κάθε μορφωμένο πολίτη. Δυστυχώς όχι στη δική μας χώρα, στην οποία εκλέγονται άτομα τα οποία έχουν κλείσει συμφωνίες για τα οφέλη της νέας τάξης πραγμάτων, και της οικουμενικής παγκοσμιοποίησης, για τα οφέλη των λίγων, οι οποίοι/ες είναι στον μέγιστο βαθμό υποκριτές και εξαπατούν το κόσμο.

Σήμερα έχουμε όλες τις αποδείξεις ότι καμία τοπική παράταξη αστικού πολιτικού κόμματος, καθώς και οι συμμετέχοντες σε αυτές,  δεν είχαν ως στόχο όσα εξήγγειλαν δημόσια, και ο μοναδικός τους στόχος είναι προφανής.

Ο τόπος μας, η Γλυφάδα, εδώ και αρκετά χρόνια βιώνει μια πρωτοφανή, πολιτική, κοινωνική, και πολιτιστική κρίση, την οποία διαμορφώνουν κυρίως τα μέλη των αστικών κομμάτων, τα οποία διέπονται από υπέρμετρη πλεονεξία, η οποία τους οδηγεί μέχρι του σημείου καθολικότητας κανιβαλισμού και υποκρισίας. 

Είναι γνωστό επί δεκαετίες, πως λειτουργεί η ισχύς εν την ενώσει ορισμένων πλεονεκτών, οι οποίοι για τα προσωπικά τους συμφέροντα, και την προσαύξηση των κερδών τους, κατάργησαν στη πράξη θεσμούς, κανόνες, και δίκαιο, όπως και το Ελληνικό Σύνταγμα, διότι ότι θεσπίζεται από δαύτους, ξεθεσπίζεται με μεγαλύτερη ευκολία, και ειδικότερα όταν στο σύνολό τους είναι υπάλληλοι - συνεργάτες πέντε - δέκα οικογενειών διαπλοκής, όπως και εξωτερικών παραγόντων. 

Επί αρκετές τετραετίες, τα δημοτικά μας έδρανα τα καταλαμβάνουν κυρίως μέλη των αστικών κομμάτων, έπειτα από διαδικασίες συναλλαγής - διαφθοράς - διαπλοκής,  ενώ δεν καλύπτουν τη νομιμότητα, και την εκπροσώπηση του τόπου και δημοτών. 

Η πολιτική κρίση στο δήμο Γλυφάδας, αγγίζει κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας, καταργώντας δια μέσω των εκλεγμένων, από τα αστικά πολιτικά κόμματα, τόσο την κοινωνική συνοχή, όπως και τις δεδομένες κοινωνικές κατακτήσεις δεκαετιών, ενώ οι δημοκρατικοί μας θεσμοί δοκιμάζονται, με τους αιρετούς να παρανομούν επί παντός επιστητού για την προσωπική τους ευημερία, παραμερίζοντας τόσο τις υποχρεώσεις τους, όσο και το δημόσιο συμφέρον.   

Οι αιρετοί του δήμου Γλυφάδας, αντί να υπηρετούν τον πολίτη - δημότη, και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για ουσιαστική πρόοδο σε όλους τους τομείς, μετατράπηκαν σε απλό διεκπεραιωτή κεντρικών πολιτικών αποφάσεων, κυρίως των αστικών κομμάτων τους, υπηρετώντας τις πολιτικές σκοπιμότητες των οργανώσεών τους, κατά της ευημερίας των δημοτών, καθώς και της προόδου στη πόλη μας. 

Ο δήμος Γλυφάδας σήμερα βρίσκεται σε μία φάση συντεχνιών και διαπλοκής, με τους δημότες να βιώνουν μία γκρίζα πραγματικότητα,  καθώς και μία βαθιά κρίση που τον εμποδίζει να φανεί αντάξιος των παραδόσεων των πολιτών του, και των αναγκών των καιρών μας, και να σταθεί έμπρακτα δίπλα στους δημότες του.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την κυρίαρχη ατμόσφαιρα της απογοήτευσης και του φόβου για το μέλλον, εξαιτίας της βίαιης αλλαγής του τρόπου ζωής μας και της υποβάθμισης της ποιότητάς της, της διάρρηξης κοινωνικών δεσμών και της κατάλυσης θεσμών και διαδικασιών προστατευτικών για τους ασθενέστερους έχει οδηγήσει αρκετούς συμπολίτες μας στη μοιρολατρική αποδοχή ότι τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο σε τοπικό επίπεδο.

Ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε την κυρίαρχη ατμόσφαιρα της απογοήτευσης και του φόβου για το μέλλον τα οποία προδιαγράφουν τα αστικά κόμματα στο δήμο Γλυφάδας, τα οποία διαμορφώνουν δια μέσω των στελεχών τους:

α) την κατάλυση της νομιμότητας, 
β) την διάρρηξη των κοινωνικών δεσμών, 
γ) την κατάλυση των θεσμών,
δ) την κατάλυση των προστατευτικών διαδικασιών για τους ασθενέστερους,
ε) την υποβάθμιση της ποιότητάς της ζωής μας, 

Υπάρχει μια άλλη πολιτική εφικτή να καλύψει το σύνολο

Το νέο ξεκίνημα έχει αφετηρία τον πρώτο σταθμό της πόλης, ο οποίος λειτούργησε ανιδιοτελώς, από λίγους δημότες, και ο δήμος Γλυφάδας, επί 18 χρόνια, παρανομεί στις σύννομες αιτήσεις μας, δια μέσω του συνόλου των παρατάξεων, διοικήσεων, αιρετών, καθιστώντας σαφές ότι τα αστικά κόμματα δεν υπηρετούν το σύνολο, και δεν αρμόζουν στους θεσμούς, καλύπτοντας τις προσδοκίες του συνόλου των κατοίκων, καθώς και των αναγκών μιας σύγχρονης πόλης.

Ο δήμος Γλυφάδας χρειάζεται να αναγεννηθεί έπειτα από τις πολιτικές στάχτες πολλών τετραετιών, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του συνόλου, των καιρών, κάθε δημότη και δημότισσας, με ανάκαμψη, ανάπτυξη, και ευημερία για όλους.

- υπάρχουν λύσεις για όλους αντί των πολιτικών εντυπώσεων, του τσιμέντου, και των πλατειών, 
- εμείς όπως στον παρελθόντα χρόνο, έχουμε την πίστη και την δύναμη ακόμα και σήμερα να δομήσουμε ένα δήμο πλουραλιστικό, ο οποίος θα υπηρετεί το σύνολο.

Συγκροτούμε ένα συμμετοχικό, δημοκρατικό, και προοδευτικό φορέα, ο οποίος χωρίς σύμφωνα συνδιοίκησης, επιταγές, διαπλοκή, διαφθορά, και επαγγελματίες πολιτικούς, μπαίνει στη φάση κινητοποίησης όλων των κατοίκων, οι οποίοι/ες επιθυμούν να συμβάλλουν στην αναγέννηση της Γλυφάδας, χωρίς τις γνωστές παθογένειες, χωρίς υπόδικους, και ειδικότερα χωρίς καταδικασμένους αιρετούς - δημάρχους.

Ο δρόμος για μια καλύτερη Γλυφάδα, για την προώθηση των λύσεων που ταλανίζουν την πόλη μας και τους κατοίκους, καθώς και για την Γλυφάδα που αξίζει σε όλους τους κατοίκους της, κόντρα στα συμφέροντα των ημέτερων, και ειδικότερα των αστικών κομμάτων, καθώς και των στελεχών τους, τα οποία επί δεκαετίες κατακερματίζουν το δήμο έχει όνομα: 

"Ανεξάρτητη Γλυφάδα"
Δημοτική Κίνηση Γλυφάδας - "Ανεξάρτητη Γλυφάδα"

Ιδρυτική Διακήρυξη Αρχών και Στόχων

Ήλθε η ώρα να καταργηθεί το πελατειακό σύστημα, καθώς και οι διαχρονικά ημέτεροι κάθε διοικούσας παρατάξεως, όπως και οι υποσχέσεις για μαζικά ρουσφέτια από τη πλευρά κάθε κατεργάρη υποψήφιου.

Η Κοινωνική Δικαιοσύνη , η πραγματική Δικαιοσύνη με Αξιοπρέπεια, και με πραγματική Αλληλεγγύη όπως την επιδιώκει κάθε συμπολίτης μας,  αποτελούν κατευθυντήρια αρχή για την διαχείρισή μας. Η Διαφάνεια καθώς και η Αλήθεια, όπως και ο μηδενισμός των φαινομένων διαφθοράς και διαπλοκής, είναι για εμάς απαράβατοι όροι για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου, και την υπέρβαση των παθογενειών του παρελθόντος και του παρόντος.

Επιθυμούμε την ανατροπή του κατεστημένου συστήματος το οποίο παρανομεί εις βάρος μας, καθώς και των κυρίαρχων νοοτροπιών των αιρετών στο Δήμο Γλυφάδας, την μεταρρύθμιση των δομών του, και τη ριζική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας του προς όφελος του δημότη. 

Διαμορφώνουμε τη συμμετοχή όλων στη λήψη των αποφάσεων, γιατί έπειτα από δεκαετίες διοικήσεων με κομματική ταμπέλα, έχουμε το σύνολο των αποδείξεων κάκιστων διοικήσεων, οι οποίες δια μέσω των μελών τους, αντί εκπροσωπήσεως παρανομούν εις βάρος των δημοτών. 

Προχωρούμε στη συγκρότηση ενός δημοκρατικού, προοδευτικού  φορέα, για μια καλύτερη Γλυφάδα, για την Γλυφάδα που αξίζει σε όλους τους κατοίκους της, κόντρα στα συμφέροντα των ημέτερων, και ειδικότερα των αστικών κομμάτων, καθώς και των στελεχών τους, τα οποία επί δεκαετίες κατακερματίζουν το δήμο.

Ιεράρχηση και δημοτικό ελάχιστο εισόδημα 500 ευρώ το μήνα

Σε πρώτη προτεραιότητα, και το πρώτο μας μέλημα, η δημιουργία ενός δικτύου προστασίας των ανέργων, και των πληττομένων, κόντρα στις πολιτικές επιδομάτων και ελεημοσύνης, με άμεση ιεράρχηση και διαμόρφωση όρων δημοτικών επιχειρήσεων κάλυψης με σταθερή εργασία για όσους/ες έχουν αδικηθεί επί μακρόν, και δημοτικό ελάχιστο εισόδημα 500 ευρώ το μήνα.

Η προστασία των κοινωνικά ασθενέστερων, των εργαζομένων, των ανέργων, των ανύπαντρων μητέρων, των χαμηλοσυνταξιούχων ηλικιωμένων, των εξαρτημένων συμπολιτών μας, των ατόμων με ειδικές ανάγκες, πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και πρωταρχική υποχρέωση για έναν Ο.Τ.Α, και αυτό είναι το δικό μας πρόγραμμα.

Πρώτιστη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα μας 500 ευρώ το μήνα σε ανέργους συμπολίτες μας, καθώς και σε άτομα τα οποία αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε χρέη - λογαριασμούς και στη διαβίωση τους.

Συνοικιακά συμβούλια

Επιδιώκουμε μία τοπική κοινωνία που θα ενισχύει τους δημοκρατικούς θεσμούς και τον κοινωνικό έλεγχο, με συνοικιακά συμβούλια αρμόδια να αποφασίζουν για τις τοπικές δράσεις σε κάθε συνοικία, με κοινωνική δικαιοσύνη, δίκαια και ιεραρχημένη ανακατανομή του πλούτου και των οικονομικών του δήμου με υπεύθυνη ανάπτυξη.

Σεβόμαστε όλες τις ιδεολογίες των κατοίκων συμπολιτών μας, και χρειάζεται η μέγιστη δυνατή συστράτευση δυνάμεων για την επίτευξη των στόχων μας ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να ανατρέψουμε τις αναχρονιστικές λογικές και πρακτικές του παρελθόντος.

Εμείς στην ''ανεξάρτητη Γλυφάδα'' δεν θα αποκλείσουμε κανένα από τους συμπολίτες μας γιατί πιστεύουμε στην ενεργοποίηση και αξιοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας, και ειδικότερα όλων των ηλικιών, εκτός από τους γνωστούς λασπολόγους, συκοφάντες, και υβριστές, οι οποίοι διατελούν σε εντεταλμένη και χρηματισμένη ''υπηρεσία''.

Μια προοδευτική διοίκηση, χωρίς στεγανά και κλειστούς κύκλους προνομιούχων, αποτελεί για εμάς τον κεντρικό μας στόχο, ώστε όλες οι αποφάσεις να είναι αποφάσεις των συμπολιτών μας χωρίς να αδικείται κανείς.

Ο Υμηττός δάσος

Επιδιώκουμε την ενίσχυση του πρασίνου στη Γλυφάδα, και μια από τις πρώτες προτεραιότητές μας είναι η δημιουργία αναδάσωσης στον Υμηττό με διαμόρφωση δρυμού και οδών περιπάτου και αναψυχής των συμπολιτών μας.

Κυκλοφοριακό 

Έχουμε λύσεις και για το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας, με διαμόρφωση ορθών τοπικών δρομολογίων ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι, και παράλληλα κάθε 15 λεπτά να καλύπτεται συνολικά η πόλη με τους σταθμούς του Μετρό.

Αναβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας, καθώς και δημιουργία ποδηλατικών διαδρομών σε όλες τις συνοικίες, όπως και νέων υπογείων και υπέργειων χώρων στάθμευσης.

Πολιτισμός - Ραδιοτηλεόραση 

Ονειρευόμαστε να καταστήσουμε τη Γλυφάδα μία πόλη όπου ο πολιτισμός και ο αθλητισμός θα έχουν σημαίνουσα θέση, και θα αποτελούν ασφαλές καταφύγιο για τους νέους, με σύγχρονο κλειστό στάδιο στην Τερψιθέα Γλυφάδας αντί των αυθαίρετων εγκαταστάσεων.

Οι επιστήμες, οι τέχνες, και οι άνθρωποι των γραμμάτων θα τύχουν μιας διαφορετικής προσέγγισης, διότι θα αναβαθμίσουμε το τοπικό μας πολιτισμό εκ του μηδενός, σεβόμενοι την ιστορική μας διαδρομή, και θεσπίζοντας αρχικά μια ραδιοτηλεοπτική δομή,  η οποία καθημερινά θα αποτελεί το κέντρο τοπικού πολιτισμού, με κάλυψη όλων των τοπικών εκδηλώσεων στα όρια του δήμου Γλυφάδας, και δίνοντας τη δυνατότητα σε καθημερινή βάση μαζικής επικοινωνίας των κατοίκων Νοτίων προαστίων και της Γλυφάδας.

Επίσης οι σπουδαστές των ειδικοτήτων του χώρου θα έχουν μια τοπική δομή ώστε να εκπαιδευτούν στη δημοσιογραφία, στην εκφώνηση, στο μοντάζ, την ηχοληψία, την σκηνοθεσία, την παραγωγή, κ.α., και καμία θέση σε κοινούς τυχοδιώκτες, συκοφάντες, εκβιαστές, και παρασιτικά διαβιούντες με τα χρήματα όλων των συμπολιτών μας, ώστε να ασκούν συστημική προπαγάνδα υπέρ του εκάστοτε δημάρχου και διοικήσεως.

Οι αδιαπραγμάτευτες αρχές μας

α) Έντιμη διαχείριση,
β) Διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμου,
γ) Προάσπιση όλων των κατοίκων,
δ) Αξιοποίηση ιεραρχικά όλων των συμπολιτών μας,
ε) Έμπρακτη συμμετοχή των δημοτών στη διαμόρφωση του προϋπολογισμού,
ζ) Η χάραξη των πολιτικών θα είναι στο 100% εξαρτώμενη των κατοίκων, 

Υμηττός Γλυφάδας

Η προστασία της περιουσίας του Δημοσίου, καθώς και του δασικού πλούτου, και του περιβάλλοντος, σε πρώτη προτεραιότητα, με έμφαση σε όλα τα αναγκαία μέτρα (περιφράξεις, τοποθέτηση φυλάκων, πινακίδων με επισημάνσεις, κ.λ.π.) για την επίτευξη της προστασίας του Υμηττού, καθώς και δενδροφύτευση των 11.000 χιλ. στρεμμάτων, με πλήρη και οριστική απομάκρυνση όλων των καταπατητών της δασικής εκτάσεως, άσχετος του χρόνου τον οποίο βρίσκονται στο χώρο ως καταπατητές.

Γκολφ Γλυφάδας

Το γκολφ του Δήμου Γλυφάδας θα αλλάξει ριζικά δομή λειτουργίας, με πλήρη αποχώρηση όσων διορίστηκαν επί διοικήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δίνοντας τη δυνατότητα να λειτουργήσει αξιοκρατικά και με διαφάνεια, αναπτύσσοντας πολιτικές για απόδοση των εσόδων του από τον Τουρισμό, και την προβολή την οποία θα δημιουργήσουμε μέσω της τοπικής μας - παγκόσμιας Ραδιοτηλεόρασης, καθώς επίσης δωρεάν είσοδο και λειτουργία για τους κατοίκους Γλυφάδας.

Ιδιαίτερη πολιτική για τους ψαράδες με τοπική ιχθυόσκαλα

Η ανάπτυξη υγιούς ιχθυεμπορίου, η μείωση του κόστους της αλιευτικής παραγωγής, η καλή συντήρηση, διακίνηση και χονδρική διάθεση των αλιευμάτων των ψαράδων της Γλυφάδας θα ενισχυθεί με μια σύγχρονη τοπική ιχθυόσκαλα σύμφωνα του Ν. 4457/65 αρθ. 1, παρ.1- Β.Δ. 939/65.

Οι τέσσερις μαρίνες Γλυφάδας 

Οι πολιτικές αναφορικά με τις μαρίνες της Γλυφάδας θα αλλάξουν ριζικά, με αυστηρές προδιαγραφές καταβολής των οφειλόμενων, από τη πλευρά φίλων και ημέτερων πολιτικών - αιρετών των αστικών κομμάτων - δημάρχων, οι οποίοι αν και βαθύπλουτοι είναι οι διαχρονικά τζαμπατζήδες. Η καταβολή των οφειλόμενων, σε συνάρτηση με απολύσεις όσων ημέτερων προσλήφθηκαν από τις κομματικές διοικήσεις, θα συνδράμουν σε μόνιμες θέσεις εργασίας, και σε εκσυχρονισμό και των τεσσάρων Μαρινών.

Αξιοποίηση του λατομείου στο νταμάρι του Βλάχου

Ο χώρος στον οποίο έχουν γυριστεί αρκετές Ελληνικές ταινίες εποχής, αντί να βρίσκεται εγκαταλελειμμένος, θα αξιοποιηθεί ως χώρος πολιτισμού, θέατρο & μουσική σκηνή, και με μια δημοτική δομή - καφετέρια, παρέχοντας πολιτισμό και εργασία στους συμπολίτες μας.

Ξήλωμα όλων των παράνομων κεραιών  μικροκυματικής ακτινοβολίας 

Η απομάκρυνση όλων των κεραιών μικροκυματικής ακτινοβολίας από τον αστικό ιστό αποτελεί μια από τις πρώτες μας προτεραιότητες, διαμορφώνοντας σε συνεργασία με την πολιτεία το σύνολο των αποφάσεων χαρακτηρισμού επίσημου κέντρου εκπομπής τον Υμηττό, στα Νότια Προάστια Αττικής, και τη Γλυφάδα, ώστε από μια εγκατάσταση, ( κεραιών - κοντέινερ), να λειτουργούν όλες οι εταιρείες.

Προστασία όλων των ζώων και ειδικότερα των αδέσποτων

Με τη βοήθεια φιλοζωικών σωματείων και φορέων στη πόλη μας δημιουργούμε δημοτικό κτηνιατρείο για δωρεάν φροντίδα των ζώων.

Δεν υποσχόμαστε τίποτα

Μπορούμε να αλλάξουμε πραγματικά την πόλη μας, και να πετύχουμε μια σύγχρονη Γλυφάδα, όλων των κατοίκων, και να προσπεράσουμε όλους όσους αδιαφόρησαν και παρανόμησαν για την ποιότητα της ζωής μας.

Υπογραφές: 
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ : Δεν θα πούμε συνθήματα - Θα πούμε τις περισσότερες αλήθειες.

Σε λίγους μήνες η ''ανεξάρτητη Γλυφάδα'' θα αποτελεί την μοναδική εγγύηση ομαλής και σύννομης διοικήσεως του δήμου Γλυφάδας, διότι μαζί μας δεν θα υπάρχει ούτε ένα διφορούμενο άτομο, ούτε ένας κάπηλος, και άλλωστε από την πρώτη ημέρα που θέσαμε δημόσια, όσα είχαμε αναπτύξει πριν από 27 χρόνια, πριν από το σύνολο των υπολοίπων, δεχόμαστε λάσπη, ύβρεις, και πολλά ''έργα'' εντυπώσεων κατά τόπους, ώστε οι απαράδεκτοι να κερδίσουν στις εντυπώσεις υποβαθμίζοντας την πλειονότητα των Γλυφαδιωτών.

Εσείς ποια Γλυφάδα θέλετε ;;; Της ψευτιάς, των διφορούμενων, των λασπολόγων, της μίζας, των ρουσφετιών, των προμηθειών, και κάθε τυχάρπαστου, που μόλις του παρέχεις μια ευκαιρία αποδεικνύεται λαμόγιο;;;

Μήπως επιθυμείτε την Γλυφάδα του ΚΚΕ που βόλεψε το δημοτικό σύμβουλο Τάσσο και τον έκανε βουλευτή των 10.000 χιλ. ευρώ μηνιαίως, η μήπως προτιμάτε τον Ταστάνη τον οποίο φρόντισε το ΣΥΡΙΖΑ να λαμβάνει 5.000 χιλ. το μήνα ως πρόεδρος;

Μήπως επιθυμείτε τον Κόκκορη που φρόντισε το ΠΑΣΟΚ με διορισμό και στη συνέχεια με χρίσμα στο δήμο Γλυφάδας, η θέλετε τον Παπανικολάου ο οποίος φροντίστηκε από την ΝΔ και έγινε ευρωβουλευτής των 10.000 χιλ. μηνιαίως τα οποία άφησε για τα 4.500 το μήνα στο δήμο Γλυφάδας, ώστε να βολευτούν οι ημέτεροι της ΝΔ ;;;

Μήπως προτιμάτε την Γλυφάδα των κομματικών στελεχών της ΛΑ.Ε, η της Χρυσής Αυγής, η μήπως των στελεχών κάποιου άλλου αστικού πολιτικού κόμματος ;;;

Οι κάτοικοι - δημότες - δημότισσες Γλυφάδας πότε έγιναν κόμμα για τα τοπικά τους συμφέροντα ;;; Το μέλλον της τοπικής αυτοδιοικήσεως είναι οι δημότες και δημότισσες στο δήμο χωρίς τα αστικά πολιτικά κόμματα, και εμείς τολμούμε και ανοίγουμε μέτωπο με όλους για την άμεση δημοκρατία.

Αύριο εσείς επιλέγετε, είτε την Γλυφάδα των κομματικών στελεχών των ημέτερων και βολεμένων, είτε την Ανεξάρτητη Γλυφάδα όλων των κατοίκων - δημοτών, και της πραγματικής κοινωνικής ευημερίας - προόδου. ( Μη κρύβεστε πίσω από το δάκτυλό σας, διότι από εσάς εξαρτώνται οι ουσιαστικές αλλαγές, τόσο για την πόλη, όσο και για τους κατοίκους της. Όσοι και όσες επιθυμείτε τα αστικά πολιτικά κόμματα στο δήμο, θα αναλαμβάνετε και τις προσωπικές σας ευθύνες, και κυρίως ότι είναι αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό να βρίσκονται επί δεκαετίες στο δήμο τα αστικά κόμματα - στελέχη, τα οποία μεριμνούν αποκλειστικά για τους ημετέρους τους, και τα μέλη τους, ενώ για εμάς ο μοναδικός μας στόχος είναι η άμεση δημοκρατία και ευημερία για όλους τους κατοίκους. )

* Καθημερινά σε καφενεία και καφετέριες, αρκετοί κάτοικοι, στελέχη κομμάτων, ήδη έχουν εκλεγεί από μόνοι τους, και αυτοαποκαλούνται δήμαρχοι !!! Εμείς δεν θέλουμε, ούτε τις καρέκλες, ούτε τα δημαρχιλίκια, ούτε προβαλλόμαστε ως δήμαρχοι. 

Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του 2020 είναι ο μοναδικός μας στόχος, και όσοι ''πιστοί'' προσέλθετε, διότι έχουμε μια διαδρομή 40 ετών, και μια ιστορία χιλιετιών, και εμείς γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε άλλο πως προσαρμόζεται σήμερα στην γενέτηρά χώρα της η άμεση δημοκρατία, με αρχή το ΔΗΜΟ, αντί οργανωμένων συμφερόντων, τραμπουκισμών, και επιβολής στο κοινωνικό σύνολο απ' όσους κινούν τα νήματα πίσω από τις παρατάξεις. 

Όσοι και όσες δεν τολμούν να αφήσουν εκτός του δήμου το κόμμα τους, είναι παντελώς άχρηστοι για την πραγματική δημοκρατία. Εμείς δεν θέλουμε στελέχη και μέλη κομμάτων στην αυτοδιαχείριση, θέλουμε αποκλειστικά τους κατοίκους οι οποίοι/ες ζουν στην Γλυφάδα, και άλλωστε γνωρίζετε ότι το 95 % όσων βρίσκονται στα έδρανα του δήμου είναι στελέχη και μέλη των αστικών κομμάτων, και δοκιμασμένοι οι περισσότεροι/ες επί τετραετίες. 

Αρκετά με τις παραστάσεις για πρόοδο, αλληλεγγύη, δημοκρατία, και δικαιοσύνη, διότι σήμερα έχουμε τα πειστήρια κατά του συνόλου των αστικών κομμάτων, στελεχών, τα οποία απεδείχθησαν ανεπαρκείς έστω και για το ελάχιστο κάλυψης των εξαγγελιών τους, ενώ γέμισαν οι τσέπες και οι κωδικοί των τραπεζών τους.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ : Ιδρυτική Διακήρυξη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">