ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Κωνσταντάτος ζημιώνει όχι μόνο τον δήμο μας, αλλά και τη δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή

Από το ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζουν πρωτοφανή την ένεργεια του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, κ. Κωνσταντάτου, να μηνύσει τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τον εκδότη της εφημερίδας «εξ ευωνύμων».

Σαφέστατα εμείς αρνούμαστε να σχηματίσουμε άποψη επί του συγκεκριμένου ζητήματος, δεδομένου ότι ουδέποτε διαπιστώσαμε την ισχύ της δημοκρατίας στη χώρα μας, καθώς και στο δήμο Γλυφάδας, οπότε αυτό που αποκαλείτε κοινωνική συνοχή και δημοκρατία για εμάς προσωπικά είναι άγνωστες λέξεις.

Εμείς έχουμε τόσο τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής του παρόντος, στο Δήμο Γλυφάδας, όσο και των προηγούμενων, με σειρά παρανομιών σε κάθε μας αίτηση, καθώς και όσα διαδραματίστηκαν από τη πλευρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε πως μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τις ενέργειες του  κ. Κωνσταντάτου, όταν εμείς έχουμε βιώσει επί δεκαετίες σαφώς πολύ χειρότερες καταστάσεις από όσες ίσχυσαν για τον κ. Κορτζίδη, και τον εκδότη των «εξ ευωνύμων», και μέχρι σήμερα δεν μας έχει συνδράμει κανείς ;

Ελπίζω κάποια από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία προ ετών μου είχαν αναφέρει γιατί επιτίθεμαι στο κόμμα, και σε στελέχη του κόμματος, και μήπως το πράττω ώστε να κομίσω χρήματα, να κρίνουν επαρκώς ποιοι κομίζουν χρήματα επί τρία χρόνια, και αν υπήρξε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε πλήρως τη ρότα και μετασχηματίστηκε σε δεξιό κόμμα υπηρέτησης ολιγαρχών και του κεφαλαίου. Γιατί τα βάζετε με τον Κωσταντάτο, κάνει κάτι διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ ; 


Η ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ:

Η πρωτοφανής ενέργεια του κ. Κωνσταντάτου να μηνύσει και μάλιστα με τη διαδικασία του αυτόφωρου τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τον εκδότη της εφημερίδας «εξ ευωνύμων» δεν είναι μόνο απαράδεκτη, αλλά άκρως επικίνδυνη για τη δημοκρατική ζωή και την κοινωνική συνοχή στην πόλη μας.

Ο κ. Κωνσταντάτος το πρωί κατέθετε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ το απόγευμα στο Δ.Σ. έβριζε ασύστολα τους αντιπάλους του και επιχειρούσε να φιμώσει πολίτες που του ασκούν κριτική, δυναμιτίζοντας για ακόμα μια φορά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας με αποτέλεσμα να μη συζητηθεί κανένα θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Το ίδιο έργο και λάσπη τα ξαναείδαμε όταν δίωκε τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού-Αργυρούπολης, δεν φρόντισε όμως με τον ίδιο ζήλο να ενημερώσει ότι ο Δήμος έχασε και τα δύο δικαστήρια.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και απέναντι στους δημάρχους των γειτονικών Δήμων Αλίμου και Γλυφάδας, σβήνοντας οριστικά τα ελπιδοφόρα χαμόγελα των πρώτων συναντήσεων μετά την εκλογή τους.

Είναι όμως απολύτως συνεπής με τη μέχρι τώρα πορεία του ως δημάρχου της πόλης μας που ξεκίνησε τη θητεία του με ύβρεις, λάσπη και απειλές, τακτική την οποία ακολουθεί απαρέγκλιτα.

Αντί να κάνει μηνύσεις και να φωνασκεί ο κ. Κωνσταντάτος, θα πρέπει να απαντήσει επιτέλους αν ωφελεί ή ζημιώνει το Δήμο η προσπάθειά του να γίνει ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων εντός των ορίων του Δήμου και όχι σε χώρο του πρώην αεροδρομίου, όπως προτείνουν οι άλλοι δήμαρχοι και η Περιφέρεια Αττικής.

Εμείς πιστεύουμε ότι η στάση και οι παλινωδίες του κ. Κωνσταντάτου σαφέστατα ζημιώνουν το Δήμο μας και καταφανώς ωφελούν και εξυπηρετούν τα συμφέροντα του επενδυτή και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν έτσι του κάνει το χατίρι.

Πλανάται αν νομίζει ότι με τέτοια κολπάκια μπορεί να διαγράψει τον πολιτικό διάλογο , την πολιτική αντιπαράθεση, τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών για ενημέρωση, τον σεβασμό στην άλλη άποψη και ως αυτοκράτορας μόνο να διατάζει.

Για μας τα προβλήματα δεν λύνονται με μηνύσεις και προσπάθειες εκφοβισμού, αλλά με διάλογο και επιχειρήματα και κυρίως με τους αγώνες μαζί με τον κόσμο.

Ελληνικό-Αργυρούπολη 27.01.2017
Οργάνωση Μελών Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ
Οργάνωση Μελών Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Κωνσταντάτος ζημιώνει όχι μόνο τον δήμο μας, αλλά και τη δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">