ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Έτσι όπως τα κάνατε, προτίθεμαι να συνεργαστώ και με τον Κυριάκο !!!


Μία Κυβέρνηση η οποία ακυρώνει καθημερινώς τόσο τον εαυτό της, όσο και τις πολυετείς θυσίες του ελληνικού λαού για έξοδο από την κρίση, και δεν παρέχει λύσεις, σαφώς έχει καθοδική πορεία.

Στις 10 Ιανουαρίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης, της Νέας Δημοκρατίας, και εμείς δεν γνωρίζουμε πως το διαχειρίζεται, και αν έχει τη δυνατότητα ευθυγραμμίσεως, όμως επιχειρεί να το κρατά. 

Τα ψέματα πλέον έχουν τελειώσει, τόσο για τη χώρα, όσο και για τους πολίτες, γιατί πλέον όλοι, ακόμη και οι οδυνηρώς εξαπατηθέντες από τις αυταπάτες ή τον πολιτικό αμοραλισμό του ΣΥΡΙΖΑ, συμπολίτες μας, έχουν αρχίσει να εμπεδώνουν ότι μόνον μέσα από συνετή και ειλικρινή διακυβέρνηση μπορεί, η Ελλάδα μας, τελικώς, να ανακάμψει.

Ο Κυριάκος πριμοδοτεί με νέα, δημιουργικά, πολιτικά, τεχνοκρατικά, και ιδεολογικά κύτταρα, δυναμικών, καθαρών, και επιτυχημένων, στον τομέα τους, ανθρώπων για άνοιγμα της πολιτικής στην κοινωνία, ενώ εμείς είμαστε αποτυχημένοι για τα δεδομένα του, δεδομένου ότι μας κατέστρεψε ο πατέρας του και η Νέα Δημοκρατία, όμως κρατάμε τα δημιουργικά μας τα οποία παρέχουν τα εχέγγυα για έξοδο από την κρίση και την ευημερία του Ελληνικού λαού, σε αντιδιαστολή των υπολοίπων, οι οποίοι/ες στερούνται δημιουργικών ιδεών, προτάσεων, σχεδίων, όπως και υλοποιήσεων - καπιταλιστικού - νεοφιλελεύθερου προσανατολισμού για την ανάπτυξη καθώς και την ευημερία εκατομμυρίων πολιτών στη χώρα μας.

Ο Κυριάκος ανοίγει τον δρόμο για τη συμμετοχή στην πολιτική νέων και άφθαρτων προσώπων τα οποία έχουν καταθέσει τα δημιουργικά τους διαπιστευτήριά, και άλλωστε εμείς δεν κρινόμαστε επί των πεπραγμένων μας, ως διανοούμενοι κρινόμαστε επί των ιδεών μας, τις οποίες σαφέστατα σε καμία περίπτωση δεν θα αφήναμε σε δημόσια έκθεση ώστε να γίνουν βορά των υπολοίπων, οι οποίοι καιροφυλακτούν ώστε να αποκομίζουν χρήσιμες βοήθειες για τον εύκολο πλουτισμό τους.

Βεβαίως κρατάμε τις αποδείξεις, ως πρωτοπόροι των ερτζιανών, πόσες χιλιάδες ωφελήθηκαν στη χώρα μας, από τους πρωτοπόρους οι οποίοι υπήρξαν, όμως, κρατάμε και χιλιάδες άλλες αποδείξεις, πόσες άλλες χιλιάδες έχουν ωφεληθεί από τις δικές μας πρότυπες ιδέες τις οποίες κάποια στιγμή αξιοποίησαν.

Το σημαντικότερο όλων είναι πόσα φυλάσσουμε, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν εκθέτουμε δημόσια, τα οποία εξασφαλίζουν ομαλή έξοδο από την κρίση, και κοινωνική ευημερία.

Σαφώς θα αναρωτηθείτε, αν διαθέτουμε αυτά τα χρήσιμα εργαλεία, γιατί δεν αξιοποιήθηκαν από την σημερινή κυβέρνηση, όμως, δεν είμαστε εμείς οι κατάλληλοι να σας απαντήσουμε, πρέπει να ερωτηθεί η κυβέρνηση, καθώς και τα κυβερνητικά στελέχη της. 

Το υψηλό πολιτικό μας IQ, καθώς και η φυσική μας αποστροφή προς τον λαϊκισμό, προσδιορίζει τη συνεκτική και δυναμική ανάκαμψη στη χώρα μας με ολοκληρωμένο σχέδιο, προτάσεις, υλοποιήσεις, και προοπτική, τα οποία δεν θέλησαν να χρησιμοποιήσουν οι σημερινοί κυβερνώντες.

Η ανάπτυξη και η ανάκαμψη όλων των Ελλήνων έχει βασικό πρόσημο και συντελεστή τον ανεξάρτητο πολίτη ο οποίος δύναται να αποφορτίσει την ηλεκτρισμένη πολιτική ατμόσφαιρα και να μετασχηματίσει την αδράνεια και την αναλγησία των σημερινών στελεχών σε διέξοδο για τον Ελληνικό λαό.

Έτσι όπως τα κάνατε, προτίθεμαι να συνεργαστώ και με τον Κυριάκο, ώστε να υπάρξει ''ανάκαμψη'', και να μας στείλουν αδιάβαστους μια ώρα νωρίτερα, υπηρετώντας καλύτερα όσα υπηρετείτε και εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ επί του παρόντος, και άλλωστε θα χαθεί ένας διανοούμενος και θα κερδίσουν πολλοί αγνώμονες.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά, έχουν υπάρξει αναρίθμητες μέχρι σήμερα, από την αρχαία Ελλάδα, μέχρι το πρώτη φορά αριστερά.

Προσέξτε...

Γ.Κ

* Δεν θέλησαν διότι το ''παιχνίδι'' είναι στημένο, οι ''κάρτες'' σημαδεμένες, και ετοιμάζουν την διαδοχή, και το ίδιο ακριβός θα αναπαράγεται με βασικά θύματα την πλειονότητα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα εμφανίζονται όσοι έχουν τις ''υπέρλαμπρες'' δυνατότητες ανάκαμψης, και ο μέσος πολίτης ποτέ δεν θα διαπιστώνει την ανάκαμψη, παρά μόνον την εξαπάτηση. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έτσι όπως τα κάνατε, προτίθεμαι να συνεργαστώ και με τον Κυριάκο !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">