ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο πρώην γήπεδο μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε αργά το απόγευμα της Δευτέρας σε αποθηκευτικό χώρο στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Οι εγκαταστάσεις της δομής φιλοξενίας των προσφύγων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση δεν επηρεάστηκαν από την πυρκαγιά. Στο σημείο έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο παλιό γήπεδο μπάσκετ, το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθήκη ιματισμού και ήταν γεμάτο με ρούχα. Τα εύφλεκτα υλικά, που υπήρχαν στον χώρο, έδωσαν γρήγορα διαστάσεις στη φωτιά, με τις φλόγες να τυλίγουν το κτίριο.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, το κτίριο είναι σε αρκετή απόσταση από τον χώρο διαμονής των αλλοδαπών, γι' αυτό δεν κινδυνεύουν άνθρωποι, ενώ από έρευνα που έγινε με ειδικές θερμικές κάμερες στο εσωτερικό του οικήματος, δεν φαίνεται να υπάρχουν παγιδευμένα άτομα.

Η πυρκαγιά ήταν αρκετά μεγάλη και έκαψε μέρος του πρώην γηπέδου μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων που στεγάζεται στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού από την πλευρά της δυτικής πύλης και που χρησιμοποιείται πλέον ως αποθήκη ιματισμού.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο πρώην γήπεδο μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">