ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό-Αργυρούπολη: Aποξήλωση αυθαίρετων διαφημιστικών πινακίδων

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο εντοπισμός και η αποξήλωση των αυθαίρετων διαφημιστικών πινακίδων που είναι τοποθετημένες σε διάφορα σημεία του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Μέχρι στιγμής έχουν αποξηλωθεί 20 παράνομες πινακίδες τύπου “Ρακέτας” ενώ το προσεχές διάστημα θα αποξηλωθούν και οι υπόλοιπες.

“Αποξηλώνουμε όλες τις αυθαίρετες διαφημιστικές πινακίδες που υποβαθμίζουν το περιβάλλον και αποτελούν μεγάλη πηγή κινδύνου για την ασφάλεια των οδηγών και πεζών. Συνεχίζουμε εντατικά, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του δήμου μας”, δήλωσε o Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης.




Σε αντιδιαστολή του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης στο δήμο Γλυφάδας, με απόφαση του Δ/Σ όπως γράψαμε πριν από λίγες ημέρες νομιμοποίησαν δεκάδες παράνομα πλαίσια στις στάσεις της Γλυφάδας.

Η αλήθεια είναι ότι στα πλαίσια των στάσεων στα όρια του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, πολλές φορές είδαμε διαφημίσεις τοπικού χαρακτήρα, από επιχειρήσεις που λειτουργούν στα όρια του δήμου, ενώ στο δήμο Γλυφάδας, έχουν τοποθετηθεί δεκάδες παράνομα πλαίσια, και σε κανένα δεν υπάρχει τοπικού χαρακτήρα διαφήμιση.

Μπορεί να έχουμε υπερβεί τα εσκαμμένα, όμως, αυτό ξεκίνησε από την πλευρά της διοικήσεως.

Διαβάστε όσα ισχύουν στο δήμο Γλυφάδας ''Γλυφάδα: Δείτε ποιοι διοικούν το δήμο''

Σημείωση: Όσοι και όσες ακολουθήσατε σε τοπικό επίπεδο, χρησιμοποιώντας τον όρο GLYFADA - ΓΛΥΦΑΔΑ κάνετε πολλά like στο facebook; Ενημέρωση των Γλυφαδιωτών όμως δεν κάνετε.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό-Αργυρούπολη: Aποξήλωση αυθαίρετων διαφημιστικών πινακίδων Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">