ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κλειστά τα σχολεία σε Άλιμο, Αργυρούπολη - Ελληνικό, Ηλιούπολη, και Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη

Με εντολή της Περιφέρειας όλα τα σχολεία αύριο θα είναι κλειστά.

Συγκεκριμένα στα 3 Β, στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Με Απόφαση του Δημάρχου Αλίμου κ. Α. Κονδύλη, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης στο Δήμο Αλίμου την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.

Με απόφαση του Δημάρχου Ελληνικού -Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου  και με σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Αττικής την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω καιρικών συνθηκών θα παραμείνουν κλειστά τα Σχολεία και οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει ότι την Τρίτη 10 Ιανουαρίου όλα τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες.

Στη Γλυφάδα έχουμε άλλο καθεστώς, έχουμε Παπανικολάου, έχουμε τη Νέα Δημοκρατία της ''Αλήθειας'', η οποία πάντα είναι της τελευταίας στιγμής, αν και διαθέτει σειρά από έμμισθους !!!

Συγκεκριμένα σε σειρά από ενημερωτικές σελίδες που αναρτήθηκε η είδηση, πουθενά δεν υπάρχει ο Δήμος Γλυφάδας, διότι είναι πάντα της τελευταίας στιγμής.

Έξω ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ από το δήμο Γλυφάδας. Εμείς δεν τύχαμε καμίας ενημέρωσης στον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB από τον δήμο Γλυφάδας.

Επισήμανση: Σε εποχές που δεν υπήρχε το διαδίκτυο στη χώρα μας, δεν υπήρχαν ιστοσελίδες, δεν υπήρχαν σελίδες των δήμων, εμείς από τον Γλυφάδα FM, σώσαμε ζωές, ατόμων τα οποία θα αυτοκτονούσαν, επίσης, ενημερώσαμε πάμπολλες φορές σε σεισμούς, φωτιές, καταπατήσεις, κ.α., και είμαστε το μοναδικό άμεσο τοπικό μέσο. Δεν συγχωρείτε ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ που διέπει όσους βρέθηκαν στο δήμο.

Για όλους αυτούς, και τις νοοτροπίες τους, θα γεμίσουμε σε λίγο χρονικό διάστημα ολόκληρη τη περιοχή με ασύρματες κάμερες. Οι κάμερες μας σε λίγο καιρό θα υπάρχουν ΠΑΝΤΟΥ, και ανοιχτές για δημόσια παρακολούθηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κλειστά τα σχολεία σε Άλιμο, Αργυρούπολη - Ελληνικό, Ηλιούπολη, και Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">