ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Εσείς που δείχνετε τα όπλα της Ρούπα ελάτε να σας δείξουμε τα ''δικά'' μας

Φωτογραφίες των όπλων, των χειροβομβίδων και άλλων αντικειμένων που βρέθηκαν από την Αντιτρομοκρατική στο σπίτι της 48χρονης δημοσιοποιήθηκαν από την ΕΛΑΣ, και τα αναπαράγουν κατά το δοκούν, ώστε να δημιουργήσουν την εντύπωση των κακών τρομοκρατών, όταν κανείς από δαύτους δεν αναφέρει ποιοι βρίσκονται πίσω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ.
# Εσείς που δείχνετε τα όπλα της Ρούπα, ελάτε να σας δείξουμε και τα ''δικά μας'' σε ''μοκέτες'' αλλά Σημίτη, διότι έχουμε κάνει πιστοποίηση και θα κάνουμε μαζικά παραγωγή πολλές χιλιάδες, και για την Ελλάδα, και για εξαγωγές σε τρίτες χώρες!!! ( Μη μου πεις ότι οι Αμερικάνοι - Ιδιώτες μπορούν να δημιουργούν - παράγουν οπλισμό, και στη δική μας χώρα δεν επιτρέπετε !!! Μη μου πεις ότι σε πολλές χώρες ενισχύουν οικονομικά την έρευνα, ενώ στη δική μας χώρα κάνουμε αποκλειστικά εξαγωγή επιστημόνων !!! ) 
Ο σχεδιασμός όπλων δεν είναι δημιουργικό - δημιουργία ; 

Θυμάστε την εποχή, (πριν από δεκαετίες), που σας ανέφερα τον σχεδιασμό οπλικών συστημάτων λέιζερ, τα οποία τοποθετήθηκαν σε δορυφόρους και σήμερα βρίσκονται σε τροχιά πάνω από την γη ; Ξεχάσατε ; 

Μήπως δεν γνωρίζετε ότι όσα μεταδώσαμε πρώιμα, πριν από δεκαετίες, σήμερα αποτελούν τον βασικό οπλισμό του μέλλοντος, που ήδη χρησιμοποιούν Αμερικανοί και Ρώσοι σε αεροσκάφη, και πολεμικά πλοία ; 

Εμείς στη δική μας χώρα γιατί δεν διαθέτουμε λέιζερ οπλισμό στις ένοπλες δυνάμεις; 

Μήπως είχαμε βασικό έλλειμμα επιστημόνων, η είχαμε και έχουμε βασικό έλλειμμα πολιτείας - αρμοδίων, οι οποίοι ουδέποτε ενίσχυσαν από τον κρατικό προϋπολογισμό την έρευνα και τεχνολογία ώστε να βρισκόμαστε ως ΕΘΝΟΣ στον συντελεστή που μας αρμόζει ; 

Η πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη ουραγός

Εμείς, ως η πρώτη υπερδύναμη του πλανήτη - ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ - βρισκόμαστε στον πάτο της οικουμένης σήμερα ; Ποιοι φέρουν ακέραια την ΕΥΘΥΝΗ; Ποιοι, πως, και γιατί ξεπουλούν την ιστορική μας διαδρομή, και όσα άρμοζαν σε τούτο το τόπο ; Είμαστε εμείς ξεπουλημένοι ; Ξεπουληθήκαμε; 
Η μήπως όλοι μας πουλήσατε ο κάθε ένας για τους δικούς του λόγους ;

Αντί να ενισχύουν την τεχνολογική και επιστημονική έρευνα, ως κράτος, δήμος, πολιτεία, λήστεψαν επανειλημμένα όλους τους Ανεξάρτητους επιστήμονες, όπως και πολλά χρόνια της εργασίας και ερευνών μας, ώστε να έχουν οφέλη είτε λίγες οικογένειες ολιγαρχών, είτε ορισμένα κόμματα, είτε ακόμα άλλες χώρες, οικονομίες, πολυεθνικές και πολίτες, και ενώ έχουμε το αυταπόδεικτο, συνεχίζουν ακόμα και σήμερα τις ίδιες τακτικές.

Όσα σας δείχνουν από τα media, είναι παιχνίδια, μπροστά στον οπλισμό ο οποίος βρίσκεται στα χέρια αρχιτρομοκρατών - χωρών, οι οποίοι τελούν εθνικές ληστείες χωρίς κυρώσεις. Αν ο κόσμος είχε την εικόνα πόσες χιλιάδες δορυφόροι βρίσκονται σε τροχιά πάνω από τα ''κεφάλια'' τους, και ειδικότερα δορυφόροι - διαστημόπλοια τα οποίοι κινούνται με πυρηνική ενέργεια, και με οπλικά συστήματα - εξοπλισμούς leizer, θα τρόμαζαν. ( Πειραματικά - Πιλοτικά !!!)

Συγκεκριμένα η ΡΩΣΙΑ, διαθέτει ένα σύστημα πλήρους απενεργοποίησης ελεγχόμενα σε ακτίνα δράσης όλων των τηλεπικοινωνιών, καθώς και των οπλικών συστημάτων, αεροσκαφών, κ.α. , το οποίο οι Η.Π.Α δεν το διαθέτουν ακόμα, και προσπαθούν να κλέψουν τον κώδικα.


Όπως είχε κλέψει από εμάς ο  Μπιλ Γκέιτς, η καλύτερα οι πράκτορες για λογαριασμό του, τον πρώτο κώδικα που σήμερα χρησιμοποιείται στα κινητά τηλέφωνα κ.α., όπως μας είχαν ληστέψει τις πρότυπες ιδέες για εκατοντάδες τομείς, και ειδικότερα τεχνολογίαςπου σήμερα χρησιμοποιεί η google, κ.α., και όπως μας έκλεψαν οι υποστηριζόμενοι σας όλες τις δικές μας προτάσεις, ιδέες, και τις σερβίρουν ως δικό τους πρόγραμμα, και υλοποιήσεις.

Το ανάλογο όπως μας λήστεψαν όσα μας άνηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και λοιποί πλιατσικολόγοι,  ώστε να εμφανίζονται οι κόπιες ως πρότυπα, και όχι όσοι πρωτοστάτησαν για την ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ των υπερβραχέων. 

Και επειδή χρειάζεται να το επεκτείνουμε, σας θυμίζουμε όπως λήστεψαν οι ανεγκέφαλοι την εξουσία στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ από τους ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, και τους εξόρισαν η τους δολοφόνησαν, ώστε να καρπώνονται οφέλη οι ανήθικοι, και τα κακοποιά στοιχεία, με απόρροια να εξαφανιστεί ο πρότυπος Ελληνικός Πολιτισμός και να έχουν οφέλη οι βάρβαροι. 

Ο προπομπός πριν την καταστροφή της χώρας 

Το ανάλογο δεν αναπαράγεται μέχρι σήμερα, όταν υπήρξαν προ δεκαετιών ΔΗΜΟΣΙΑ από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM οι φωνές των πολιτών, οι οποίοι έδειχναν στους υπολοίπους τι ετοιμάζουν ως μετεξέλιξη συγκεκριμένα πολιτικά κέντρα με την υποστήριξη λίγων οικογενειών και εξωθεσμικών παραγόντων ;

Η προβοκάτσια του ΣΥΡΙΖΑ και του 'πρώτη φορά Αριστερά', ενώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν παρέχει σε ημέτερους περισσότερες από 500 άδειες

Όσους υποστηρίξαμε τους είδατε στη πράξη, γνωρίζετε τη λειτουργία τους, όπως γνωρίζετε τα πεπραγμένα όσων προηγήθηκαν. Ήρθαν για καλό οι επόμενοι; Απεδείχθη στη πράξη, κάθε χρόνο και χειρότερα. Όταν σε ληστεύουν οι ''αντίπαλοι'', δέχεσαι ότι υφίσταται μια παθογένεια, διότι ο πολιτικός - αιρετός οφείλει να υπηρετήσει το σύνολο, όταν όμως σε ληστεύουν όσοι υποστήριξες, εκτός την παθογένεια, υφίσταται προβοκάτσια.


Η νομιμότητα και οι αρπαχτές του μαύρου χρήματος

Για εμάς η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ δεν παζαρεύεται, και σε αντιδιαστολή εκατομμυρίων, έχουμε πλήρη αδυναμία να υιοθετήσουμε τις πρακτικές του συνόλου των υπολοίπων, οι οποίοι ρίχνουν μαύρα στις τσέπες σε καθεστώς ΑΝΟΜΙΑΣ.  

Που είναι η άδεια - ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ, αναλογικά του ΣΥΝΟΛΟΥ, για τα ΕΡΤΖΙΑΝΑ ; Ποια είναι η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ από τη πλευρά όσων κομμάτων - πολιτικών - αιρετών - κατοίκων, βρέθηκαν στα έδρανα του Δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ μέχρι σήμερα σε σύννομες αιτήσεις μας ενώ είναι διασφαλισμένη η δική τους βιωσιμότητα; 

Οι ανύπαρκτοι ωφελημένοι 

Όσοι υποστηρίχτηκαν από εμάς, γνωρίζετε ότι σήμερα ζουν μια χαρά πλουσιοπάροχα, ενώ δεν έχουν διαφοροποιήσει το ελάχιστο ως αντιστάθμισμα της δικής τους αποδεδειγμένης ωφέλειας ;  

Δεν μπορούσε κανείς εξ αυτών μόνος να βρεθεί σε θεσμικό ρόλο, και εξασφαλισμένος οικονομικά, το οφείλουν σε όσους τους υποστήριξαν.
Το οφείλουν σε όλους εμάς, και σήμερα δεν ανταποδίδουν τίποτα σε εμάς, άρα είναι έκπτωτοι. 

Τα μαύρα χρήματα για την συντήρηση των αστικών κομμάτων

Τα ανήθικα στοιχεία στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας γνωρίζουν καλύτερα από όλους εσάς, πόσες δεκάδες χιλιάδες ευρώ παρέχουν σε κάθε εκλογική διαδικασία - ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΑ - σε φερόμενους δημοσιογράφους - εκδότες, χωρίς επιχειρήσεις και χωρίς Φ.Π.Α.

Όταν ισχύει το συγκεκριμένο καθεστώς επί δεκαετίες, στο ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, και υπάρχουν τα αποδεικτικά, ( πειστήρια ), διάθεσης μεγάλων χρηματικών ποσών μαύρα και αδήλωτα σε φερόμενους δημοσιογράφους και εκδότες, χωρίς επιχειρήσεις, δεν καθίσταται σαφές ότι με δόλο και στόχο την φυσική μας εξόντωση παρέκαμπταν τις σύννομες αιτήσεις και τον ιδιοκτήτη του τοπικού Ραδιοφωνικού σταθμού; 

Ο ρόλος της δικαιοσύνης

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Έχετε υπόψιν σας πόσοι δικαστικοί λειτουργοί κατοικούν στα Νότια προάστια, και την Γλυφάδα, καλύπτοντας αποδεδειγμένα θεσμική εγκληματική δράση κομμάτων - πολιτικών - αιρετών ;  

Αυτά δεν είναι στοιχεία για εσωτερική κατανάλωση, είναι τμήμα των αποδεικτικών, τα οποία θα προσκομιστούν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, και στην Χάγη, καταδεικνύοντας την διαφθορά - διαπλοκή - σήψη της Ελληνικής κοινωνίας, με επέκταση στο σύνολο των εξουσιών, οι οποίες λειτουργούν με γνώμονα την γενοκτονία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, διότι νομοθετική, δικαστική, και εκτελεστική εξουσία, δεν μπορεί έπειτα από σύννομες ενέργειες των πολιτών να τους διώκουν επί δεκαετίες, και να παρανομούν στο σύνολο των σύννομων ενεργειών - ΑΙΤΗΣΕΩΝ τους. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚOΥΡΔΟΜΕΝΟΣ: Οι εξουσίες υφίστανται για την διασφάλιση της ζωής και της ακεραιότητας των πολιτών, ενώ εμείς έχουμε το σύνολο των ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ του εναντίον, με διώξεις και κατασχέσεις επί τέσσερις δεκαετίες έπειτα από σειρά σύννομων αιτήσεων, παραβόλων, και ενημέρωσης, οι οποίες τελέστηκαν ώστε συγκεκριμένα αστικά κόμματα, πολιτικοί, όπως και ιδιωτικά συμφέροντα να αποκομίζουν οφέλη από τον Ο.Τ.Α του δήμου Γλυφάδας αντί της ισχύος νομιμότητας και κοινωνικής ευημερίας. 

Εκτός από τα ''δικά'' μας, ελάτε να σας δείξουμε ποιοι βρίσκονται πίσω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ΜΜΕ, ποιοι είναι οι εφοπλιστές οι οποίοι εισάγουν και εμπορεύονται οπλισμό, και ποιοι είχαν γεμάτα κοντέινερ με βαρύ οπλισμό, οι οποίοι θεωρούνται ιδιοκτήτες ΜΜΕ και επιθυμούν και απαλλαγή του πόθεν έσχες.

Η Μπανανία Γλυφάδα

Συνολικά, ως κάτοικοι Γλυφάδας, δήμαρχοι, δημοτική αρχή, παρατάξεις, αιρετοί, είτε επιχειρηματίες με έδρα το Δήμο Γλυφάδας, είτε ακόμα ως επισκέπτες, συνεχίστε να παριστάνεται τους ανήξερους, όμως να θυμάστε ειδικά οι εκλεγμένοι, ότι θα βρίσκεστε συνολικά ''δεμένοι'' στην προσφυγή μας, ως συν-υπαίτιοι. ( Τα ελέγχεται όλα στο εσωτερικό, γι' αυτό δεν υπήρξε ποτέ ούτε μια σύννομη ενέργεια από τη πλευρά όλων των εξουσιών ; )

Ο Ελεγκτικός ρόλος των Τοπικών ''ΜΜΕ''

Ποιοι χρηματισμένοι, έμμισθοι, και κυρίως ωφελημένοι παράνομα, μπορούν να έχουν τον ελεγκτικό ρόλο, ειδικά στο δήμο Γλυφάδας; Ποιοι ασκούν έλεγχο στο δήμο Γλυφάδας; Πλην από δεκάδες ιστοσελίδες, οι οποίες κυρίως παρουσιάζουν τα ίδια κοινότυπα δελτία τύπου, από τη πλευρά της εκάστοτε διοικήσεως, τα οποία αποσκοπούν στα οφέλη των ήδη ωφελημένων, υπάρχει έλεγχος ; 

Μόνο οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν επιθυμούν έλεγχο, και αυτό ίσχυσε επί δεκαετίες, και ισχύει ακόμα και σήμερα στο δήμο Γλυφάδας , σε ένα δήμο που συνωμότησαν η συνωμοτούν ώστε να μην υφίσταται έλεγχος.

Καλάσνικοφ, πιστόλια, χειροβομβίδες περιλαμβάνονται στα αντικείμενα που εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι της καταδικασμένης για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, Πόλας Ρούπα. 

Εκτός από τα όπλα, τις σφαίρες και τους γεμιστήρες βρέθηκαν χρήματα που κατά την Αστυνομία προέρχονται από ληστείες που είχε διαπράξει στο διάστημα που παρέμενε δραπέτις. ( Το δραπέτης κύριοι του ''Πρώτου Θέματος'' γράφεται πάντα - μα πάντα, με Ήτα, όπως το Ι.Τ.Α 8, το πρώτο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ στο Ν.Αττικής, και όχι όπως το ''RADIO ΓΛΥΦΑΔΑ FM'' που ήταν ο πρώτος σταθμός στα FM) 

Σημειώνεται, ότι επιπλέον, στο σπίτι της βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος σημειώσεων που βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής, η οποία προσπαθεί να τις αποκωδικοποιήσει για να χαρτογραφήσει τόσο τα σχέδια της 48χρονης, όσο και να εντοπίσει πιθανούς συνεργούς της.

Σημείωση: Τώρα που δείξατε τα μαραφέτια της Ρούπα από το Πρώτο Θέμα, κατ' ουσίαν παιχνίδια, δείξτε στους αναγνώστες σας, ( Ελληνικό λαό ), και τον οπλισμό των ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ αφεντικών σας, όπως και τα κοντέινερ με βαρύ οπλισμό που διακινούν στα πέρατα της οικουμένης. 

Είναι ορισμένα θέματα τα οποία έχουν ένα κύκλο ζωής δεκαετιών, και ήμουν ο πρώτος που  έθεσα δημόσια ότι οι ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ιδιοκτήτες ΜΜΕ διακινούν παράνομα βαρύ οπλισμό, και είναι αυταπόδεικτο, διότι κανείς άλλος δεν δύναται να το πράξει.


Υ.Γ: Κάλλιστα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το πρότυπο δελτίο τύπου, όμως θεωρήσαμε σκόπιμο να χρησιμοποιήσουμε δημοσίευμα, ώστε να επισημανθούν τα δυο μέτρα και σταθμά, και όσα διαμόρφωσαν τα αστικά κόμματα και οι ολιγάρχες. 

Τα πάντα όλα στο τόπο μας φέρουν σφραγίδα είτε των ολιγαρχών, είτε των αστικών κομμάτων, ενώ κατά των πραγματικά ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ υφίστατο συνωμοσία κατά της ζωής τους, για την διεύρυνση των κερδών καθώς και της διαπλοκής των λίγων, οι οποίοι υποθετικά είναι οι πολλοί, διότι οι ολιγάρχες σε σχέση με τον Ελληνικό λαό είναι οι λίγοι, και τα ωφελημένα αστικά κόμματα σε σχέση με το σύνολο των κομμάτων και Ανεξάρτητων στη χώρα μας, τα οποία βρίσκονται και στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, είναι οι λίγοι.

Οι ωφελημένοι, οι οποίοι αποφασίζουν παρασκηνιακά επί παντός επιστητού, και φέρνουν στο Δ/Σ ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, ΠΑΡΑΝΟΜΩΝΤΑΣ στο σύνολο των ΑΙΤΗΣΕΩΝ μας είναι οι ΛΙΓΟΙ, δεν είναι το σύνολο των κατοίκων, ούτε η πλειονότητα.

Συγκεκριμένα: Την περίοδο που έστησαν τις κατασχρηστικές ΔΙΩΞΕΙΣ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ κατά ημών, με στόχο την ΦΥΣΙΚΗ μας εξόντωση για την διεύρυνση  των προσωπικών τους κερδών, τυγχάναμε μεγαλύτερης αποδοχής από τον εκλεγμένο δήμαρχο, και αυτό το γνωρίζει κάθε κάτοικος Γλυφάδας, κάθε ιδιοκτήτης Ραδιοτηλεοπτικού σταθμού, και κάθε λειτουργός εξουσιών.

Ενώ διαμόρφωσαν με δόλο τις συνθήκες της Φυσικής εξόντωσης ενός ιδιοκτήτη τοπικού Ραδιοφωνικού σταθμού, και σήμερα συνεχίζουν τις παρανομίες, είναι οι ίδιοι - τα ίδια άτομα, τα οποία επί δεκαετίες χρηματίζουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ημέτερους, και έχουν διαμορφώσει κοινωνική σήψη, όπου σε καθεστώς πλήρους ΑΝΟΜΙΑΣ κάθε ιδιοκτήτης ενός sosial media - ιστοσελίδας, χωρίς επιχείρηση, υπαλλήλους, Φ.Π.Α, κ.α. τοποθετεί διαφημίσεις εισπράττοντας ΜΑΥΡΑ και ΑΔΗΛΩΤΑ.

Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει νόμος; Γίνονται διώξεις και κατασχέσεις; 
Υπάρχει παρέμβαση των αρχών; 

Πραγματικά Μπανανία η Γλυφάδα - Διοίκησαν και διοικούν μασκαράδες, και επιθυμούν να βρεθούν στο δήμο και άλλοι μεγαλύτεροι μασκαράδες, ενώ υπήρξαν όλες οι ενέργειες - αιτήσεις - μελέτες - προτάσεις μας για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, την οποία σαφώς δεν θέλει κανείς από όσους βρέθηκαν στα δημοτικά έδρανα, άρα αποκλειστικά ΕΜΕΙΣ αρμόζουμε στο δήμο.

* Η νομιμότητα, δεν αποτελεί τον μοναδικό στόχο, ο κυριότερος είναι η διασφάλιση της πολυφωνίας, του πλουραλισμού, της αμεσότητητας, και της μαζικότητας, με έμφαση στην δημιουργία ενός επίσημου ΜΜΕ όλων των κατοίκων, και σαφώς χωρίς να γίνετε βορά στον έλεγχο της εκάστοτε διοικήσεως, των ημέτερων, και των παράνομα αμοιβόμενων. 

Όσο παρανομούν οι διοικούντες του Δήμου Γλυφάδας, καθιστούν σαφές σε ΟΛΟΥΣ τους δημότες, ότι είναι υποχείρια και εξαγορασμένοι από διαπλεκόμενους ολιγάρχες, οι οποίοι τους συντηρούν για τα οφέλη της παράνομης διαπλοκής τους.

Το ''μοντέλο'' απευθυνόμαστε στους υπολοίπους είτε με δελτία τύπου από τα προσωπικά sosial media, είτε δια μέσω κειμένων που κανείς δεν γνωρίζει ποιοι τα συντάσσουν, χωρίς αμεσότητα, και δημόσια έκθεση κάθε πολίτη - δημότη αποτελεί κορυφαία έκφανση εμπαιγμού του κοινωνικού συνόλου, και αποδεικνύεται ότι όσοι βρέθηκαν στους θεσμούς δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. 

Η αναπαραγωγή η οποία γίνετε από συγκεκριμένα άτομα, όσων εκθέτει κάθε αιρετός - πολιτικός, είτε στην προσωπική του σελίδα, είτε ακόμα στα sosial media, επίσης καθιστά σαφές το καθολικό έλλειμμα πραγματικού Πολιτισμού επί των ημερών μας, το 2017, σε μια χώρα η οποία υιοθέτησε την ψηφιακή πλατφόρμα ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της διαπλοκής ολιγαρχών, κυβερνήσεων, και κομμάτων εξουσίας, χωρίς πραγματική ενημέρωση, πολυφωνία, αμεσότητα, πλουραλισμό, και ορθή κοινωνική συνοχή.

Συνταγματικά όλοι οι πολίτες είναι ΙΣΟΙ, όμως επί 27 χρόνια κυβερνούν απαράδεκτα άτομα, τα οποία επιθυμούν οι ίδιοι να γίνονται πιο ΙΣΟΙ, χωρίς πραγματική δημοκρατία, συνταγματική ομαλότητα, και ΕΠΙΣΗΜΑ Δημόσια, η ΔΗΜΟΤΙΚΑ, διαδημοτικά ΜΜΕ.

Οι συχνότητες μυριάδες, η δημοκρατία όμως πάμφτωχη στην μπανανία Ελλάδα, για τα οφέλη των επιτήδειων, και ειδικότερα στη πόλη της Γλυφάδας, διότι ΕΔΩ σε αντιδιαστολή του ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΥ, ο οποίος προηγήθηκε μια δεκαετία των ΕΒΕΡΤ και ΚΟΥΒΕΛΑ στα FM, είναι πολλά τα χρήματα, όμως δεν είχαμε κανένα ενδεδειγμένο για το ΔΗΜΟ, διότι κανείς δεν ήταν ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗΣ.

Επί τέσσερις δεκαετίες έχουν παρελάσει όλα τα κομματικά στελέχη ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι έγιναν δήμαρχοι, και κανείς δεν ήταν ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗΣ, απεδείχθη όμως ότι κάθε ένας εξ΄ αυτών ήταν ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Δεν επαρκούσαν οι υπάλληλοι της Κρατικής Ραδιοτηλεοράσεως

Ο Έβερτ της ΝΔ μια δεκαετία έπειτα από εμάς στην Αθήνα, οι οποίοι πρωτοστατήσαμε στα FM, το ίδιο και ο ΚΟΥΒΕΛΑΣ στην Θεσσαλονίκη, βρήκαν επιχειρήσεις πώλησης ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, οι οποίες δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν οι πρωτεργάτες - πρωτοπόροι, οι οποίοι άνοιξαν τα πρώτα καταστήματα πώλησης, και κατασκευής, και επίσης, ούτε θα υπήρχε εξειδικευμένο προσωπικό να συστήσει, εγκαταστήσει, και λειτουργήσει Ραδιοτηλεοράσεις στον Ιδιωτικό τομέα, αν δεν υπήρχαν οι πρωτοπόροι των FM κυμάτων.

Με έρεισμα στην τοπική αυτοδιοίκηση,  ως αστικά κόμματα, αντί να νομιμοποιήσουν όσους προηγήθηκαν χρονικά στο χώρο, έστησαν τα δικά τους κομματικά μαγαζιά ραδιοφωνίας - τηλεόρασης σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ενώ στη Γλυφάδα είχαμε τους πιο απαράδεκτους κατοίκους ολόκληρης της Ελλάδας, και αποδεικνύεται μέχρι σήμερα.

Σ' αυτή τη πόλη είχε κουβαληθεί ο κάθε ένας από του ''διαόλου τη μάνα'', και κανείς δεν ήταν Γλυφαδιώτης, κανείς δεν πόναγε αυτό το τόπο, παρά μόνον όλα τα κοράκια είχαν οσμιστεί πολύ χρήμα και ήθελαν μια θέση στο Δήμο Γλυφάδας, ενώ στο σύνολό τους ήταν όλοι και όλες επιεικώς απαράδεκτοι για θεσμικό ρόλο, και ειδικότερα για την αυτοδιοίκηση.

Η ποιότητα και ο πολιτισμός που διέπει τους κατοίκους Γλυφάδας 

Φαντάσου τώρα την κυρία υπάλληλο της δημοτικής ραδιοφωνίας του Πειραιά, στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, η οποία άσκησε βέτο ώστε να μην είναι υποψήφιος ο κάτοικος Γλυφάδας, και πρωτεργάτης των FM, ο οποίος παρείχε ενδογενή τοπικό πολιτισμό, ενώ η ίδια λαμβάνει αποδοχές από την δημοτική ραδιοφωνία Πειραιά, ώστε να κάθετε στα έδρανα του Δήμου Γλυφάδας υπονομεύοντας τόσο τους δημότες όσο και το τόπο μας.

Φαντάσου τώρα των ΟΝΝΕΔΙΤΗ δήμαρχο, δίπλα στον Έβερτ, η τον Κούβελα, η ακόμα και τον Κουρδομένο, και τα συμπεράσματά σου θα είναι σαφή τι αξίζει αυτό το ελεγχόμενο ανθρωπάκι, το οποίο εξυπηρετεί τα συμφέροντα πέντε διαπλεκόμενων και ενός κόμματος, ενώ ακόμα και σήμερα, το 2017, δεν έχει την ικανότητα να επιχειρήσει όσα είχαμε υλοποιήσει εμείς προ δεκαετιών, ο κάθε ένας με το δικό του τρόπο.

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι επακολούθησε, σημασία έχει τι ίσχυσε, και πως μπόρεσαν κάποιοι εξ ημών να διαμορφώσουν ένα ενδογενή παράγοντα κοινωνικής συνοχής, αντί της δεδομένης σημερινής αποξένωσης, η οποία ελέγχεται από μια πολιτικοοικονομική ολιγαρχία, και χρησιμοποιεί την ψυχρή τεχνολογία των υπολογιστών, και των κινητών, τα οποία στο 100% γνωρίζουν όλοι τι εξυπηρετούν. 

Οι εκλογές στο δήμο Γλυφάδας

Όσα έζησα μαζί με φερόμενους συμπολίτες μας, και κατά δική τους ομολογία αριστερούς, σίγουρα προσομοιάζουν με όσα ζούσαν οι Εβραίοι την περίοδο του ολοκαυτώματος, και των θαλάμων αερίων, δεδομένου ότι έπειτα από χρόνια, ακόμα και δαπάνης αρκετών χρημάτων, όπως και προσωπικής εργασίας, υποστήριξης στην αλλαγή της διακυβέρνησης, στις δημοτικές εκλογές, συμμετείχαν στο 99% κάτοικοι χωρίς εντοπιότητα, και ακόμα όσοι και όσες για εμένα προσωπικά ήταν άγνωστοι/ες και κατοίκησαν τοπικά πρόπερσι. 

Το γεγονός του καθολικού ελλείμματος ήθους, από τη πλευρά τους, απεδείχθη όταν τεχνηέντως έστησαν μια ολόκληρη δολοπλοκία εξαίρεσής μας από τις δημοτικές εκλογές, διότι εμείς δεν τους γνωρίζαμε τοπικά, και μάλλον για αυτούς ήταν σταθερότεροι στις θέσεις τους όσοι ήταν άγνωστοι/ες στους συμπολίτες μας ώστε να εκπροσωπήσουν τους υπολοίπους.

Με τα δεδομένα που ακολούθησαν, της διάσπασης, στην τοπική Ο.Μ, απεδείχθη για πολλοστή φορά, ότι ήμουν ο μοναδικός ΣΤΑΘΕΡΟΣ στις θέσεις της αριστεράς, και παραμένω μέχρι σήμερα, διότι εξ αρχής πρεσβεύω την αριστερά αιτούμενος και αγωνιζόμενος για μια μαζική δημοτική η δημόσια δομή, σε αντιδιαστολή της κυρίας υπαλλήλου στην δημοτική ραδιοφωνία του Πειραιά, η οποία κανείς δεν γνωρίζει τι πρεσβεύει. 

Η κάτοικος Γλυφάδας υπουργός Πολιτισμού - και ο τοπικός ''πολιτισμός''

Σήμερα στη χώρα μας δεν υπάρχει έστω και μια ραδιοτηλεόραση στο πλαίσιο του Πολιτισμού, ενώ υφίστανται χιλιάδες καθαρά εμπορικές. Φανταστείτε τώρα την Φάνη Πάλη μια άλλη ''συμπολίτισσά μας'' τέως υπουργό Πολιτισμού, η οποία έπειτα από συγκεκριμένες αιτήσεις μου, απαξίωσε να απαντήσει στον πολίτη που ήταν υποχρεωμένη να υπηρετήσει.

Έχοντας όλες αυτές τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις, οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά στο βιβλίο, καθίσταται σαφές ότι στη χώρα μας, όσοι διατελούν σε θεσμικό ρόλο, είναι συνολικά μαριονέτες, όπως την άλλη κυρία υπάλληλο της δημοτικής ραδιοφωνίας του Πειραιά, η οποία εργαζόμενη στο ραδιόφωνο του Πειραιά, με εξασφαλισμένη διαβίωση η ίδια, υπονόμευσε τον πρωτεργάτη των FM ώστε στη Γλυφάδα να μην έχουμε τίποτα, και να μην υπάρξει δικαίωση. Το απόλυτο μεγαλείο του ''Πολιτισμού'' και της Ατιμίας. 

Το θέμα είναι ότι ουδέν κρυπτόν υπό του Ηλίου, και είναι σαφές ότι η κυρία υπάλληλος του Πειραιά, η οποία έπρεπε να γίνει δημοτικός σύμβουλος αντί των υπολοίπων, διαθέτει και ένα σύζυγο στην περιφέρεια Αττικής, επίσης με εξασφαλισμένη διαβίωση, και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι σχέση έχουν με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ σύμφωνα των πεπραγμένων τους, διότι εμείς προσωπικά ουδέποτε ασκήσαμε βέτο ποιος η ποιοι θα συμμετάσχουν στις εκλογές και ποιοι απορρίπτονται. 

Η φάρα των Νεοελλήνων - νεοελληνίδων προσομοιάζει με τα φίδια

Εμείς δεν απορρίψαμε κανένα, διότι αν απορρίψεις ένα άτομο, απορρίπτεις το σύνολο, καθώς επίσης, απορρίπτεις το Ελληνικό σύνταγμα, και το ''καταστατικό'' - κουρελόχαρτο βεβαίως σύμφωνα με όσα ακολουθούσαν ορισμένοι στην χώρα της καθολικότητας απάτης, άρα εσύ που συμμετάσχεις στη συνέχεια, ως αιρετός, δεν έχεις θέση στους θεσμούς, και όσοι/ες σε δέχονται είναι οι όμοιοι σου.

Η απόρριψη των υπολοίπων πολιτών, ώστε να μην δικαιωθούν, και ειδικότερα να υπάρξει η δικαίωση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, για την προσωπική ωφέλεια κάποιου/ας, ο οποίος/α έχει εξασφαλισμένη διαβίωση, δηλώνει σαφώς ΦΑΣΙΣΜΟ, άρα πως καθίσταται δυνατόν, ακόμα και στην περίπτωση που δεν συμφωνώ καθόλου με τις κυβερνητικές πολιτικές, να γίνω αρωγός του κόμματος στο οποίο συμμετάσχει αυτή η κυρία.

Αν πρέπει να υπάρξει αλλαγή στη χώρα μας, αυτή πρέπει να έχει την σφραγίδα των κατατρεγμένων, των διωκόμενων, των πληττόμενων, των ανέργων, των χαμηλοσυνταξιούχων, των χαμηλόμισθων, των μικροεπιχειρηματιών, και όσων κατακρεουργήθηκαν τα δικαιώματά τους, ενώ διαπιστώνουμε την υποστήριξη ορισμένων πολύ εύπορων ατόμων, από την πλευρά ορισμένων αριστερών, τα οποία λανσάρονται ως ενδεδειγμένοι για την αλλαγή με αριστερό πρόσημο. Ποιο αριστερό πρόσημο;  

Η παγίδα και η πλάνη

Καθημερινά πέφτουν πολλοί στις παγίδες τους, ενώ για εμάς προσωπικά αυτά τα συγκεκριμένα άτομα δεν πρεσβεύουν τα ιδεώδη της αριστεράς, και διαθέτουμε τις  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ενώ οι υπόλοιποι πέφτουν θύματα της πλάνης τους από τα ολιγαρχικά συμφέροντα της διαπλοκής, τα οποία επιλεκτικά προβάλουν συγκεκριμένες δηλώσεις από τη πλευρά τους.

Το θέμα είναι τι εξυπηρετεί το ισχύον θεμέλιωμα της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, και ποιοι καθίσταται εφικτό να είναι διαχειρίσιμοι, συνεργάσιμοι, και να εισέλθουν και αυτοί στα πράγματα με εγγυήσεις ομαλότητας εξυπηρέτησης των ιδίων ολιγαρχικών συμφερόντων, διότι πέραν αυτού όσοι δεν παρέχουν τις εγγυήσεις διατηρήσεως της διαπλοκής τους δεν υποστηρίζονται.

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο να προκύψει υποστήριξη σε πολίτη, κόμμα, παράταξη, που δεν παρέχει εγγυήσεις ομαλής διατηρήσεως των άνομων και διαπλεκόμενων συμφερόντων, και σε αυτό το σημείο δεν έχουμε ούτε δείγμα γραφής τους, πως θα προκύψει πραγματική αλλαγή στη χώρα μας από ένα αριστερό κόμμα.

Σήμερα υπάρχει ΑΡΙΣΤΕΡΑ στην Ελλάδα; 

Ποια είναι η αριστερά, η οι αριστεροί της χώρας μας; Που υφίσταται αριστερά; Σε ποιο τομέα υφίσταται αριστερή πολιτική; Ειδικότερα, στα ερτζιανά επί 3 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ που υφίσταται αριστερά πολιτική; Στον αντίποδα, όλα τα φερόμενα κόμματα αριστεράς, έχουν θέσεις για την καθαρά ΕΜΠΟΡΙΚΗ ραδιοτηλεόραση; 

Δεν γνωρίζω κανένα κόμμα αριστεράς στη χώρα μας με σαφές πρόγραμμα για τον τομέα Ραδιοτηλεόραση, το οποίο να αποκλίνει από όσα ίσχυαν επί 26 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.  

Ποιοι/ες θα μας παρέχουν τις αριστερές πολιτικές και σε αυτόν το τομέα, αντί να υπάρχουν τα μεγάλα συμφέροντα και οι ολιγάρχες, οι οποίοι είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στα θαλασσοδάνεια, στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος, στις affshore, 
και στην διαπλοκή;

Πως θα αποκλίνουμε από τις μαριονέτες πολιτικής, ελεγχόμενες από λίγες οικογένειες, και τους εξωθεσμικούς, αν δεν παρακαμφθούν τα ολιγαρχικά συμφέροντα των λίγων ώστε να μην υφίσταται η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο; 

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ιδιοκτήτες ΜΜΕ

Το ΚΚΕ πούλησε τις ραδιοτηλεοράσεις του σε ολιγάρχες, ενώ το ΣΥΡΙΖΑ εκτός από πολιτικό κόμμα, κυβέρνηση, είναι και ιδιοκτήτης ΜΜΕ ραδιοφωνίας και εφημερίδων. Αλήθεια πως υπηρετούν τους αριστερούς πολίτες, έχουν θέσεις και πρόγραμμα, η αποκλειστικά τα δικά τους συμφέροντα; 

Ένα κόμμα τα οποίο έλαβε δωρεάν το βρώμικο 89, και στη συνέχεια πούλησε εκατομμύρια ευρώ την ραδιοτηλεόραση του σε ολιγάρχες, μπορεί να είναι η αριστερά; Αν είναι η αριστερά έχει θέσεις και πρόγραμμα; Πως καλύπτει τους πολίτες; 

Προσωπικά ποτέ δεν επιθυμούσα να είμαι ιδιοκτήτης, και σε πλήρη αντιδιαστολή των στελεχών σας, και των βουλευτών σας με καλές αποδοχές, έχω σαφείς προτάσεις, θέσεις και αιτήσεις για δημόσιες και δημοτικές δομές, ενώ εσείς είστε απόντες. 

Πόσες παραβιάσεις χωρούν στο Ελληνικό Σύνταγμα;

Όσο για τα εθνικά κανάλια, είναι γνωστό της πάση τι εξυπηρετούσαν από την ημέρα ιδρύσεως τους, μέχρι τα Μνημόνια, και τα επιπλέον κέρδη των ιδιοκτητών και των δημοσιογράφων τους, επιλεκτικής ενημερώσεως, οι οποίοι θέλουν το απυρόβλητο αναφορικά με το πόθεν έσχες τους, το οποίο αντιβαίνει του Ελληνικού Συντάγματος, με δεδομένη την Αντισυνταγματική τους λειτουργία με μια σειρά ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών της αυτής και άλλης μορφής.

Έχουμε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ; Ποια είναι η δική μας; Ξέρετε πως πρέπει να σας χαρακτηρίζουν;  

Τα ερτζιανά, όπως ανέφερα προ δεκαετιών, τα οποία βρίσκονται στον ΕΘΝΙΚΟ μας χώρο, η ακόμα και τοπικά, είναι ΔΙΚΑ μας, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, και δια μέσω αυτών πρέπει να διαμορφώνεται η κοινωνική μας συνοχή, ενώ το διαδίκτυο, δεν είναι δικό μας, εξυπηρετεί τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων, και ειδικότερα τα συμφέροντα των εξωθεσμικών, κ.α. 

Μπορεί να συμμετέχουν όλοι και όλες στο διαδίκτυο, όμως δικό μας δεν είναι τίποτα. Ορισμένοι αναφέρονται σε μια τεχνολογική επανάσταση, και μάλιστα την μεγαλύτερη όλων των εποχών, κουραφέξαλα, διότι δεν υπάρχει πιο ενδεδειγμένο μέσο για την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ από την ΡΑΔΙΟΤΗΛΟΡΑΣΗ, η οποία σχεδιάστηκε αρχικά να εξυπηρετήσει τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, και οδηγήθηκε στην απόλυτη έκπτωση του καθολικού ΕΜΠΟΡΙΟΥ. 

Για εσάς που μπορεί να αναρωτηθείτε: Μα καλά δεν μπορούμε να κάνουμε τηλεόραση και ραδιόφωνο στο διαδίκτυο; Πως δεν μπορούμε ; Μπορούμε. Προφανώς όμως παρακάμπτετε ότι η πλειονότητα, όλων των ηλικιών παρακολουθεί τηλεόραση, διότι όλοι έχουν μια τηλεόραση. Στον αντίποδα έχουν όλοι σύνδεση WIFI, υπολογιστές και διαδίκτυο; Έχουν συνολικά όλοι; Αν δεν έχουν συνολικά όλοι δεν υπάρχει μαζικότητα. 

Μαζικότητα δεν μπορεί να υπάρξει, διότι στο διαδίκτυο υφίστανται δισεκατομμύρια σελίδες, και κάθε ένας - μία θα περιοριστεί σε πολλά και διάφορα, σε αντιδιαστολή της τηλεοράσεως, η ακόμα και του ραδιοφώνου, το οποίο διαθέτει συγκεκριμένο αριθμό καναλιών, άρα διαμορφώνεται ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ, πλην της δεδομένης αμεσότητας.

Η προσφορά του εκάστοτε ΦΑΣΙΣΤΑ του δήμου Γλυφάδας, είναι οι παρανομίες, και στη συνέχεια, ο επιπλέον κατακερματισμός, ώστε να αποπροσανατολίσει το κοινωνικό σύνολο ένας επιτήδειος, από σειρά ΓΛΥΦΑΔΑ ( οτιδήποτε) στο διαδίκτυο, τα οποία σαφώς ακολούθησαν το πρότυπο ''ΓΛΥΦΑΔΑ'' , ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν άρμοζε για δήμαρχος και σε θεσμικό ρόλο, διότι αυταπόδεικτα διαμόρφωσε κατακερματισμό και πόλωση, άρα λειτουργεί κατά του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. 

Αντί αν υφίσταται ένα μαζικό και άμεσο ΓΛΥΦΑΔΑ στα ΕΡΤΖΙΑΝΑ, όλων των κατοίκων, για ορθή κοινωνική συνοχή στο τόπο μας, και παράλληλα τα πολλά των πολλών, για οτιδήποτε θέλουν, η διαμόρφωση του κομματικού δημάρχου προσβάλει το δημόσιο συμφέρον, άρα πως βρίσκετε ακόμα δήμαρχος ; 

Προσωπικά δεν δύναμαι να υποκαταστήσω την δομή που απαιτείται, διότι, όπως και εσύ, και κάθε ένας - μια από το κοινωνικό σύνολο, έχω συμπάθειες και αντιπάθειες, άρα από κάτι δικό μου χωρίς τις απαιτούμενες πολιτικές - συνθήκες θα στραφώ κατά παντός υπευθύνου, ενώ σε μια οργανωμένη δομή, ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ από την πολιτεία, λειτουργεί μια επιτροπή, και αποφασίζει την δομή λειτουργίας και προγράμματος, χωρίς εμπάθειες, και προσωπικά απωθημένα, όμως, με έλεγχο στην εξουσία, η στην διοίκηση, διότι μια δομή ελεγχόμενη από μια διοίκηση, για συστημική προπαγάνδα, δεν μας χρειάζεται.

Στο υστερόγραφο αποσπάσματα, από το βιβλίο μου το οποίο δεν γνωρίζω πότε θα κυκλοφορήσει, με τίτλο ''40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ'' 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εσείς που δείχνετε τα όπλα της Ρούπα ελάτε να σας δείξουμε τα ''δικά'' μας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">