ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ετήσιος χορός της Δυνατής Γλυφάδας

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους και τις φίλες της παράταξής μας που κατέκλυσαν την αίθουσα του Balux Prive στα Αστέρια Γλυφάδας, στον ετήσιο χορό μας την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.

Η παρουσία τόσων εκλεκτών φίλων μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε σταθερά και αποφασιστικά για την υπεράσπιση των συμφερόντων της πόλης μας και την προκοπή της. 

Σας γνωρίζουμε ότι η κοπή της πίτας μας θα γίνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00 το πρωί στα γραφεία μας, Εφέσου 4 Καραχάλιου, Άνω Γλυφάδα.

Χρόνια πολλά σε όλους!






Σημείωση του ''Γ'': Ο κ. Κόκκορης μας αδίκησε και ως δήμαρχος, και ως αντιπολίτευση, διότι ήταν εξαρτώμενο από τον ίδιο να καλύψει δίκαια τους δημότες Γλυφάδας. Εμείς, δεν είμαστε ανάλογων καταβολών, ούτε ανάλογης νοοτροπίας με όσους καρπώνονται τα χρήματα όλων των δημοτών στο δήμο Γλυφάδας, φροντισμένοι από την εκάστοτε δημοτική αρχή. 

Ο κ. Κόκκορης γνωρίζει ότι οι φροντισμένοι με τα χρήματα όλων των δημοτών, κερδίζοντας από 1.500 - 1.800 μηνιαίως, δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν, ούτε να δημοσιοποιούν ανακοινώσεις της παρατάξεως του, και όμως σήμερα βρίσκονται έμμισθοι του δήμου Γλυφάδας, και έτσι μπορούμε να συμπεραίνουμε τι εκφράζει η εκάστοτε δημοτική αρχή, καθώς και οι ημέτεροι της.

Η Γλυφάδα αποτελείται από 100.000 χιλ. κατοίκους. Αν διοργανώσουμε και εμείς ένα χορό με γεύμα, και φροντίσουμε να το διαφημίσουμε λίγες εβδομάδες, θα συγκεντρώσουμε περισσότερους κατοίκους. Δεν το επιχειρήσαμε τη περίοδο που είχαμε μαζικότητα και αμεσότητα, διότι ποτέ δεν είδαμε τους συμπολίτες μας ως εφαλτήριο της δικής μας επιτυχίας. 

Αν κατανοήσουν ότι σήμερα χρειάζεται ένας φιλόσοφος αντί πολιτικού στο δήμο, θα διαμορφώσουν το βέλτιστο για το σύνολο των κατοίκων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ετήσιος χορός της Δυνατής Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">