ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ελληνικό - Αργυρούπολη : Ανακοίνωση λόγω έκτακτων συνθηκών

Ανακοίνωση εξέδωσε λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης ενημερώνοντας ότι λόγω της προβλεπόμενης επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων πρόκειται να διατεθεί ως καταφύγιο, η αίθουσα του Α΄ Κ.Α.Π.Η. Αργυρούπολης επί της οδού Αλεξιουπόλεως 27.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών ενημερώνει ότι λόγω της προβλεπόμενης επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων πρόκειται να διατεθεί ως καταφύγιο, η αίθουσα του Α΄ Κ.Α.Π.Η. Αργυρούπολης επί της οδού Αλεξιουπόλεως 27 στην Αργ/λη. 

Ο χώρος είναι ισόγειος, θερμαινόμενος και θα παραμείνει ανοιχτός έως τις 19.00 το απόγευμα για τις ημέρες κατά τις οποίες οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν εξαιρετικά χαμηλές.

Υπεύθυνοι συντονισμού ορίζονται οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι:

κ. Κρητικός Βασίλης, τηλέφωνο επικοινωνίας 6944257035 και

κ. Στελλάκη Ειρήνη, τηλέφωνο επικοινωνίας 6977507499

Σημείωση του ''Γ'': Κύριοι της διοικήσεως του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, αυτές οι κεραίες των FM τι χρειάζονται πάνω στη στέγη του Δημαρχείου; Το είχαμε αναφέρει και στη προηγούμενη δημοτική αρχή. 

Δεν διαπιστώνουμε να υπάρχει διάθεση και μια συντονισμένη δράση από τη πλευρά των όμορων δήμων για ένα διαδημοτικό τοπικό ραδιόφωνο στα Νότια προάστια, αν και εμείς έχουμε καταθέσει σειρά αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας.

Χωρίς αμεσότητα και μαζικότητα στα νότια προάστια ο τοπικός μας πολιτισμός εκμαυλίζεται επί δεκαετίες, και όσοι όφειλαν να εκπροσωπούν τους δημότες, ειδικά στο δήμο Γλυφάδας, φροντίζουν άλλους τομείς.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελληνικό - Αργυρούπολη : Ανακοίνωση λόγω έκτακτων συνθηκών Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">