ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο καταδότης τιμάτε και κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ

Στη σύλληψη της 48χρονης Πόλας Ρούπα συνέβαλε η μαρτυρία πληροφοριοδότη της ΓΑΔΑ, ο οποίος κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ ως σύγχρονος εφιάλτης.

Αλήθεια το ένα εκατομμύριο παρέχετε ώστε να μην κινδυνεύουν όσοι δεν υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο και τρομοκρατoύν την κοινωνία;

Η Πόλα Ρούπα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί για δύο χρόνια, είχε επικηρυχθεί από την ΕΛΑΣ με 1 εκατ. ευρώ στην προσπάθεια άντλησης πληροφοριών που θα οδηγούσαν στη σύλληψή της.

Αυτή η κίνηση φαίνεται ότι αποδείχθηκε καθοριστική για την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τα ξημέρωμα της Πέμπτης στην Ηλιούπολη και που κατέληξε στη σύλληψη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη και μιας 25χρονης κοπέλας.

Πριν από τρεις εβδομάδες πέρασε την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου της ΓΑΔΑ ένας πληροφοριοδότης, η μαρτυρία του οποίου αποδείχθηκε καθοριστική για τη σύλληψη της Ρούπα.

Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής είχαν εντοπίσει και είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση την Ρούπα από τα Χριστούγεννα και όλο αυτό το διάστημα κατέγραφαν τις κινήσεις της ενέργεια που οδήγησε - σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των ευρημάτων από το διαμέρισμα της οδού Ζαΐμη στο οποίο διέμενε η 48χρονη με το παιδί της - τόσο στον εντοπισμό της γιάφκας στον Άλιμο όσο και στη σύλληψη του αρχιληστή που φέρεται να συμμετείχε σε ληστείες της καταζητούμενης για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.

Όταν υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία επικαλέστηκε τον ριζοσπαστισμό, την αριστερά, και ένας πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφτηκε τη Κούβα στον θάνατο του Κάστρο, και ακόμα και σήμερα λειτουργεί στη βάση του χαφιεδισμού, των δοσίλογων, και των καταδοτών, επιβραβεύοντας τους χαφιέδες, δεν διαφέρει από τους γερμανοτσολιάδες, και τους συνεργάτες των Γερμανών και της χούντας.

Αναμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση από τη πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ποιοι ασκούν σήμερα τρομοκρατία, χωρίς να επιλύουν τα προβλήματα του λαού, και της χώρας; 

Ξέρετε εδώ και δεκαετίες έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους, όπως τα ανέφερα και ραδιοφωνικά. Μια κυβέρνηση - πολιτεία, δήμος, τα οποία δεν παρέχουν το δίκαιο στο λαό, ασκούν τρομοκρατία. 

Εμείς προσωπικά δεν γίναμε ούτε ληστές, ούτε εκβιαστές, ούτε τρομοκρατική οργάνωση, και επί δεκαετίες παρανομούν συστηματικά κατά της ζωής μας στον ίδιο μας το τόπο, εσείς ως σημερινή κυβέρνηση, πως χαρακτηρίζετε το χθες και το σήμερα των ενεργειών από τη πλευρά της πολιτείας, των δημάρχων - αιρετών, και των κυβερνήσεων - διορισμένων ;  

Όταν ασκείτε με δόλο η τρομοκρατία, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη έκφανση τρομοκρατίας από το να σε ληστεύουν, να σε κατηγορούν, και να σε λοιδορούν, όσοι έχουν εξαπατήσει το κοινωνικό σύνολο, και στη συνέχεια να παρανομούν με δόλο εις βάρος σου, ενώ η υποχρέωσή τους είναι να εκπροσωπήσουν δίκαια το κοινωνικό σύνολο. Αυτό ισχύει διευρυμένα σήμερα, διότι χιλιάδες καθημερινά αντιμετωπίζουν ανάλογες καταστάσεις. 

Δεν χρειάζεται ανταπόδoση ;

Να είστε βέβαιοι χαφιέδες, δοσίλογοι, καταδότες, και όσοι δεν υπηρετείτε το δημόσιο συμφέρον, το τόπο, το λαό, και το δίκαιο, ότι μέσα στο 2017 επιστρέφει το πρότυπο, 17 ΝΟΕΜΒΡΗ. ( Στα δικά μας ''αυτιά'' φτάνουν πληροφορίες από πολύ μακριά. )

Οικουμενικότητα δεν υπήρξε, Ανεξαρτησία δεν έχουμε, επίσης, Δικαιοσύνη με όσους πλαισιώνουν τον ιστό στους δήμους και το κοινοβούλιο δεν μπορεί να υπάρξει, κάλυψη της νομιμότητας για όλους δεν καθίσταται εφικτό στη δική μας χώρα, θέσπιση από τη πλευρά των κομμάτων για δημοκρατικότητα δεν υπήρξε, εκπροσώπηση για όλους δεν γίνετε, η ευημερία κατασκευάζεται για τα συμφέροντα των επιτήδειων, άρα με διαμορφωμένους όρους τρομοκρατίας οι ίδιοι είστε οι φυσικοί δημιουργοί όσων ίσχυσαν και θα ισχύσουν ξανά στο μέλλον. ( Οι πλασαρισμένες συντεχνίες οικονομικού, πολιτικού, κ.α. χαρακτήρα )

Όπως μάθαμε στο ''στόχαστρο'' θα βρεθούν οικονομικοί μεγιστάνες οι οποίοι δεν τιμωρήθηκαν, πολιτικοί, δικαστικοί, κ.α., και αρχικά κάποιες υλιστικές υποδομές των προαναφερομένων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο καταδότης τιμάτε και κέρδισε ένα εκατομμύριο ευρώ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">