ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Συνέντευξη της Νάντιας Βαλαβάνη στο Bluesky (VIDEO)

Συνέντευξη της Νάντιας Βαλαβάνη στον Κώστα Μαρδά και στην εκπομπή "ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ" του Bluesky

Όπως αναφέρει η τέως αναπληρώτρια υπουργός, οι άνθρωποι είναι έξυπνα όντα, είναι δραστήριοι, είναι μορφωμένοι, ειδικότερα οι νέοι, άρα έχουν όλες τις δυνατότητες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Όπως αναφέρει η κ. Βαλαβάνη, αναφερόμενη στους πολίτες, δεν πρόκειται να τους σώσει κανείς, είτε πολιτικός, είτε κόμμα, είτε σχηματισμός, κ.α., πρέπει να αποκτήσουν συνείδηση γιατί πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. 

Γιάννης Κουρδομένος: Εμείς θα επιχειρήσουμε μια μικρή επισήμανση, δεδομένου ότι είχαμε πάρει την κατάσταση στα χέρια μας, όταν είμαστε νέοι, και την πήραμε πριν απ' όλους, σε μια εποχή που δεν υπήρχαν Ιδιωτικές Ραδιοτηλεοράσεις, και έκτοτε προέκυψαν 40 χρόνια κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, με διώξεις και κατασχέσεις.

Ακόμα και το Κομμουνιστικό κόμμα δεν διώχτηκε τόσες δεκαετίες όσες ο υποφαινόμενος, και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να νομιμοποιηθεί.

Στον αντίποδα εμάς δεν μας νομιμοποίησαν, και ενώ λειτουργούν όλες οι ραδιοτηλεοράσεις ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ, είτε με ληγμένες 13 χρόνια, από εμάς συγκεκριμένα επιθυμούσαν άδεια, και ήταν ο βασικός λόγος σειράς διώξεων και κατασχέσεων με απόρροια το κλείσιμο το τοπικού σταθμού.

Όπως γνωρίζετε ΕΜΕΙΣ νομιμοποιήσαμε τη σημερινή κυβέρνηση, δεν την νομιμοποίησαν τα διαπλεκόμενα, ούτε οι οπαδοί τους, και αυτή η κυβέρνηση αντί να ακολουθήσει όσα είχαν ακολουθήσει οι προκάτοχοί τους, παρέχοντας περισσότερες από 500 ΑΔΕΙΕΣ Ραδιοφωνίας, δεν παρείχε ούτε μια (1), αντιθέτως έστειλε τους υποστηριζόμενους της Νέας Δημοκρατίας στο Ε.Σ.Ρ.

Δεν συνεχίζω διότι αντιλαμβάνεστε επαρκώς, αν κυβερνά ο λαός, η τα ολιγαρχικά συμφέροντα. Το θέμα είναι ότι στο Δήμο Γλυφάδας συνδιοικούν το ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία, ακόμα και σήμερα, τα οποία ως κόμματα στέλνουν τα στελέχη τους να διοικήσουν το δήμο με γνώμονα τα συμφέροντα της διαπλοκής.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση έχει αλλοιώσει πλήρως τις κομματικές ισορροπίες, άρα σύμφωνα με το έλλειμμα πρωτοβουλιών, ώστε να προκύψει εξισορρόπηση στα ΕΡΤΖΙΑΝΑ, είναι ζήτημα χρόνου να επιστρέψει στο 3%, διότι οι παρεχόμενες ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ από τη ΝΔ, σε μέλη και φίλους του κόμματός της, ανέρχονται σε περισσότερες από 300 σε ολόκληρη την Ελλάδα. ( Ο ΣΥΡΙΖΑ πόσα ραδιόφωνα έχει στη χώρα μας ;;; Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ;;; )

Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε συνολικά πόσους δημάρχους - διοικήσεις στους Ο.Τ.Α έχει η ΝΔ σε ολόκληρη τη χώρα, λέτε να είναι τυχαίο;;;

Όταν υπάρχουν τα στοιχεία, της λειτουργίας των κομμάτων που κυβέρνησαν επί 40 χρόνια, και συγκεκριμένα τα γνωρίζουν συνολικά και στο δήμο Γλυφάδας, τόσο οι αιρετοί, όσο και οι κάτοικοι, με τους φροντισμένους παράνομα να απολαμβάνουν τα χρήματα όλων των δημοτών, για συστημική προπαγάνδα υπέρ της γαλάζιας διοικήσεως, στερούνται νοημοσύνης να κρίνουν ότι η στάση τους σε σε αυτό το ζήτημα δηλώνει ευθαρσώς προβοκάτσια; 

Είναι δυνατόν να έχουν ως επιχείρημα από το ΣΥΡΙΖΑ ότι τα συμφέροντα καθορίζουν τις πολιτικές τους ; Τι έγινε η κοινωνική δικαιοσύνη, τι έγινε η προτεραιότητα στους πληττόμενους; ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είχαν μεριμνήσει για τους δικούς τους επί 27 χρόνια, και το ΣΥΡΙΖΑ ήρθε να ωφελήσει τους ήδη ωφελημένους χωρίς εξισορρόπηση ; 

Το κυβερνών κόμμα μας είχε υποσχεθεί την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και εμείς δεν λειτουργούμε επί 13 χρόνια δεδομένου ότι δεν μας παρείχαν ΑΔΕΙΑ. Η μηδενική βάση, που θα επαναθεμελίωνε την κοινωνική δικαιοσύνη, είναι το απόλυτο της ΑΝΑΡΧΙΑΣ του κεφαλαίου και των ολιγαρχών που ισχύει στο Ν.Αττικής αναφορικά με τις Ραδιοτηλεοράσεις ;

Όλες αυτές οι ραδιοτηλεοράσεις διαμορφώθηκαν επί ημερών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ τι έχουμε ;

Όταν φτάνουμε στο σημείο αντί έργων, έπειτα από προτάσεις και αιτήσεις μας, να έχουμε αντιδράσεις, και διαμαρτυρίες, δεν έχει αλλάξει τίποτα στη χώρα μας, και χρειάζονται διαφοροποιήσεις - ΑΛΛΑΓΗ.

Δείτε το βίντεο της συνεντεύξεως 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συνέντευξη της Νάντιας Βαλαβάνη στο Bluesky (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">