ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Glyfada: Ο Δήμος του Μέλλοντος (VIDEO)

Στο Δήμο του Μέλλοντος, της Γλυφάδας, στον οποίο έχουμε τους καλύτερους αιρετούς ολόκληρης της Ελλάδας, μπορείς επί δεκαετίες να βλέπεις ακριβός τις ίδιες εικόνες, χωρίς να αλλάζει το ελάχιστο, ακόμα και να έχει υπάρξει αλλαγή διοικήσεως.

Στο δήμο Γλυφάδας, κάθε τέσσερα χρόνια γίνετε μια πίστωση για ανάπλαση της πλατείας Καραϊσκάκη, ώστε να υπάρχει στη συνέχεια το επιχείρημα ότι κάτι έκαναν και στη συνοικία της Τερψιθέας, η οποία όπως γνωρίζετε είναι η περισσότερο κατοικημένη και με τον μεγαλύτερο πληθυσμό δημοτών.



Πετάχτηκαν αρκετά χρήματα με πιστώσεις επί δημαρχείας Κ.Κόκκορη, για ''ανάπλαση'', και δεδομένου ότι από εκείνη τη περίοδο μέχρι σήμερα ''έλυσαν'' όλα τα προβλήματα του τόπου και των δημοτών, ο Γ. Παπανικολάου πετάει ακόμα περισσότερα για ''ανάπλαση'' της πλατείας, οπότε στη συνέχεια θα έχουν το επιχείρημα ότι έκαναν ότι μπορούσαν για τις 50.000 χιλ. δημοτών που κατοικούν στην Τερψιθέα.

Κάθε πίστωση συνεπάγεται εργολαβίας, και ανάθεσης, χωρίς να γνωρίζουμε κατά πόσον υπάρχουν οι απαιτούμενες ΑΔΕΙΕΣ για τις εργασίες στην πλατεία Καραϊσκάκη. (Θα αποταθούμε στους αρμοδίους για πλήρη έλεγχο των εργασιών)

Μια άλλη πίστωση που έγινε από την σημερινή δημοτική αρχή ήταν και η τοποθέτηση ''τηλεματικής'', καθώς και ''στάσεων'', οι οποίες διαθέτουν και φωτοβολταϊκά, διότι οι γαλάζιοι του δήμου είναι και ''οικολόγοι - πράσινοι'', μόνο που έχουν ξεχάσει στο σύνολό τους να αναφέρουν, ποιου ΔΗΜΟΤΗ αποτελούσε πρόταση η δημοτική συγκοινωνία, οι δημοτικές δομές, καθώς και τα  φωτοβολταϊκά.

Δεδομένων των φωτοβολταϊκών στις στάσεις, έχουμε και το προηγούμενο ενός άλλου ''οικολόγου - πράσινου'', ο οποίος είχε πιστώσει σημαντικά κονδύλια για φωτοβολταϊκά στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας, καθώς και στο γήπεδο Τερψιθέας, και σε άλλα σημεία της πόλης, όμως, και αυτός είχε ξεχάσει ποιου ΔΗΜΟΤΗ πρόταση ήταν τα φωτοβολταϊκά στη πόλη της Γλυφάδας, για ποιο λόγο, και σαφώς όχι να έρχονται εισαγόμενα από την Κίνα.

Κάθε πίστωση συνεπάγεται εργολαβίας, και ανάθεσης, χωρίς να γνωρίζουμε κατά πόσον υπάρχουν οι απαιτούμενες ΑΔΕΙΕΣ, για τα φωτοβολταϊκά τα οποία έχουν τοποθετήσει στο γήπεδο της Τερψιθέας , και στο κολυμβητήριο. (Θα αποταθούμε στους αρμοδίους για πλήρη έλεγχο)

Στο βίντεο που ετοιμάσαμε μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά πως φρόντισαν την πίστωση για τοποθέτηση τέντας στην πλατεία Καραϊσκάκη, ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες τέλεσης βαπτίσεων από την εκκλησία, επίσης, μπορείτε να δείτε τα φωτοβολταϊκά στο γήπεδο της Τερψιθέας, μαζί με ένα τόνο σκουπίδια.

Για την εκκλησία, τους συλλόγους, τα σωματεία, κ.α., είχατε τεράστιο ζήλο και πιστώσατε επανειλημμένα μεγάλα ποσά, τόσο για στέγαση, ενοίκια, χρηματοδοτήσεις, εκδηλώσεις, υλικοτεχνική υποδομή, κ.α., ενώ στον αντίποδα για τον τοπικό πολιτισμό, τον τύπο, και τα τοπικά ραδιόφωνα, είχατε αποκλειστικά ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ σε σύννομες αιτήσεις. (Κρατήστε το κύριοι αιρετοί)

Είναι τυχαίο ότι τα μέλη των τοπικών συλλόγων μας αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, ενώ προσκολλώνται στον κάθε εφήμερο έμμισθο, ακόμα και παράνομα, της εκάστοτε δημοτικής αρχής ; ( Εμείς δεν έχουμε κάτι μαζί τους )

Κύριοι Κόκκορη και Παπανικολάου, τέως και νυν δήμαρχοι στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, τέως και νυν παρανομούντες σε σύννομες αιτήσεις μας, του κατασχεμένου ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ο οποίος δεν λειτουργεί επί 13 χρόνια, αν μέσα στον Ιανουάριο, του 2017, δεν περάσουν οι πρωτοκολλημένες αιτήσεις μας στο Δ/Σ του δήμου Γλυφάδας, θα υποστείτε πολλές εκπλήξεις.

Επισημαίνουμε και για το σύνολο των αντιπολιτευομένων, οι οποίοι/ες είναι πάρα πολλά χρόνια τα οποία αποσιωπούν τις παρανομίες των εκάστοτε διοικούντων, ότι αν τους παρέχουν κάλυψη στη συνέχιση των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ, δεν θα εξαιρεθούν. ( Συνολικά γνωρίζετε πόσα χρόνια φροντίζονται οι ημέτεροι των ΕΚΑΣΤΟΤΕ διοικούντων, η καλύτερα πόσες ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, και σε ποιο καθεστώς. )

Να έχετε υπόψιν σας ότι δεν θα σας κάνει πλάτες κανείς, διότι σήμερα υπάρχουν τοπικά χιλιάδες συμπολιτών μας οι οποίοι/ες έχουν πλήρη επίγνωση όσων διαμορφώσατε για την ευημερία σας, καθώς και των ημετέρων σας, και τι ισχύει με όλους εμάς. 

Προκαλεί θλίψη το επίπεδο που ισχύει σε πολλές δημόσιες υπηρεσίες, ενώ στο δήμο Γλυφάδας υπάρχουν πιστώσεις για φιέστες, για ημέτερους, και καινούργιους εξοπλισμούς. Η ανάπλαση επί της ουσίας αποτελεί άλλοθι, διότι οι κάτοικοι με μερικές καινούργιες κούνιες, και παγκάκια, μπορούσαν να εξυπηρετούνται ακόμα για αρκετά χρόνια.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

13 Χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ στις σύννομες αιτήσεις μας

Ως δημότες και δημότισσες έχετε τη δυνατότητα να κρίνετε επαρκώς ποιοι βρίσκονται στα έδρανα του δήμου τι εξυπηρετούν, και γιατί, όμως δεν θα υπάρξει άλλη φορά.

Πρέπει να θυμίζουμε ότι τα πάντα όλα είναι είτε ΠΑΡΑΝΟΜΑ, είτε ημίπαράνομα στο δήμο Γλυφάδας, χωρίς ΑΔΕΙΕΣ, ενώ από εμάς τα κόμματα των κυρίων στα έδρανα του δήμου αξίωναν ΑΔΕΙΑ, και μας στέρησαν το ψωμί και το μέλλον μας, ώστε να εκλέγονται και να επανεκλέγονται τα κόμματά τους, και να κακοδιοικούν το δήμο και τους δημότες.

Επίσης, πρέπει να σας θυμίζουμε, ότι από το 1987 μπορούσαμε να ιδρύσουμε ένα σύλλογο, ώστε να λειτουργούμε συλλογικό ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, και ο δήμος Γλυφάδας να έχει την υποχρέωση να μας καλύπτει οικονομικά χώρο στέγασης, και λειτουργικά έξοδα, και δεν το πράξαμε διότι σεβόμαστε το δημοτικό χρήμα, και πορευόμαστε με τις δικές μας δυνάμεις. Στον αντίποδα, οι κύριοι υπόχρεοι στο δημόσιο συμφέρον, ευεργετούν ημέτερους επί δεκαετίες, και εξοντώνουν τους υπολοίπους δημότες, καταστρέφοντας και το μέλλον μας.

Αρκετά κράτησε ο εμπαιγμός της νοημοσύνης όλων των συμπολιτών μας

# ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ [ Για όλους τους δημότες ]

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Για την Ιστορία να σας θυμίσουμε, ειδικά σε όσους και όσες από εσάς δεν κατοικούσατε στη πόλη της Γλυφάδας τη δεκαετία του 70 και 80, ότι στα μέσα της δεκαετίας του 80,  που υπήρξε η πρόταση για συλλογικό τοπικό ραδιόφωνο, τελικά έπειτα από περίσκεψη δεν έγινε, και όλοι εμείς πορευτήκαμε με τις δικές μας δυνάμεις, χωρίς υποστήριξη του δήμου, δημάρχων, πολιτικών, αιρετών.

Στο σύνολό μας, έπειτα από ΑΙΤΗΣΕΙΣ και ΠΑΡΑΒΟΛΑ, δεχτήκαμε σειρά διώξεων και κατασχέσεων. ΟΛΟΙ, συνολικά, μέχρι του καθολικού μας αφανισμού από το χώρο που πρωτοστατήσαμε, όσο οι κύριοι εκάστοτε διοικούντες Γλυφάδας φρόντιζαν συλλόγους, σωματεία,  ημέτερους, και κυρίως τα συμφέροντα της διαπλοκής των ολιγαρχών. 

Οι δήμαρχοι, και αιρετοί μας, οι εκλεκτοί μας συμπολίτες, οι οποίοι τιμούν το ''παπούτσι απ΄το τόπο σου κι' ας είναι μπαλωμένο'', έφτασαν στο σημείο με δημοτικό χρήμα να αγοράζουν ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ αναμετοδότες και να τους τοποθετούν στις μαρίνες της Γλυφάδας, ώστε να αναμεταδώσουν τα πειρατικά διαπλεκόμενα, τη περίοδο που εμείς δεχόμαστε ΔΙΩΞΕΙΣ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ.

Το συγκεκριμένο ζήτημα το θυμούνται οι παλαιοί κάτοικοι Γλυφάδας, με τις κεραίες και τους αναμεταδότες στις Μαρίνες της πόλης, ενώ για εμάς υπήρχε καθολική αδιαφορία στον ίδιο μας το τόπο.

Έφτασαν, ακόμα στο σημείο, να βγαίνουν δημόσια οι δήμαρχοι Γλυφάδας, στα αντισυνταγματικά διαπλεκόμενα, ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, και να δηλώνουν ''εμείς αγαπάμε τα κανάλια'', όμως αυταπόδεικτα ποτέ δεν υπήρξαν σωστοί με τους φορολογούμενους δημότες, και συνολικά παρανομούσαν κατά των δημοτών Γλυφάδας, οι οποίοι είχαν πρωτοστατήσει στο χώρο των ερτζιανών. 

Τους δημότες ποτέ δεν τους ''αγάπησαν'', η αγάπη τους ήταν αποκλειστικά για τα πειρατικά κανάλια, τα οποία δεν είχαν έδρα την Γλυφάδα και τα νότια προάστια, και όπως γνωρίζετε, οι ιδιοκτήτες τους, κυρίως του εφοπλιστικού λόμπι, διαμόρφωσαν την μετεξέλιξη οι ίδιοι να απολαμβάνουν δις και ασυλία, και ο λαός να έχει οδηγηθεί στην οικονομική κρίση, την ανεργία, και τα Μνημόνια. 

1) Λέτε να ξεχάσουμε ποιοι και πως επιθυμούσαν και επιθυμούν το τοπικό σκοταδισμό, ώστε να υπάρχουν τα άμεσα συμφέροντά τους; 
2) Λέτε να ξεχάσουμε ποιοι έστησαν ένα σωρό συκοφαντίες ώστε να στραφούν εναντίων μας; 
3) Λέτε να ξεχάσουμε ποιοι ήταν οι διώκτες μας επί τέσσερις δεκαετίες; 
4) Λέτε να πάψουμε να έχουμε αντίληψη ποιοι παρανομούν σε βάρος μας επί 27 χρόνια; 
5) Λέτε να σταματήσουμε να έχουμε νόηση ποιοι κερδίζουν σήμερα ; 
6) Λέτε να υποκρινόμαστε όταν επιτήδειοι βρίσκονται στα έδρανα του δήμου υπηρετώντας πέντε οικογένειες διαπλοκής, τα προσωπικά τους συμφέροντα, και μερικούς ημέτερους ; 
7) Λέτε να παρακάμψουμε ότι ακόμα και σήμερα σπιλώνουν και συκοφαντούν έμμισθοι των παρανομούντων συνεργατών στα έδρανα του δήμου; 

Διαθέτετε κρίση; Κάποιοι από εσάς μπορεί να μην διαθέτετε, όμως κάποιοι άλλοι, όπως η θεία δίκη των προγόνων μας, διαθέτει, και τιμωρεί. Τιμωρήθηκαν οι δήμαρχοι, όπως θα τιμωρηθούν και οι υπόλοιποι αν συνεχίζουν τις παρανομίες...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Glyfada: Ο Δήμος του Μέλλοντος (VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">