ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Γλυφάδα: Τσιμεντοποίηση της πλατείας Καραϊσκάκη - Άδεια έχουμε; ( VIDEO)

Η παρανομούσα δημοτική αρχή, και δήμαρχος, πιστοί στην μετεξέλιξη της τσιμεντοποίησης γεμίζουν με σίδερα και μπετόν την πλατεία Καραϊσκάκη στη Τερψιθέα - Γλυφάδας.

Καταστρέψατε δυο μεγάλα δένδρα - Από την τσιμεντοποίηση θα κινδυνεύουν τα παιδιά με τραυματισμούς και σπασίματα, ενώ το χώμα παρέχει ασφάλεια, και επί πολλά χρόνια δεν έχουν υπάρξει ατυχήματα. Σαφώς δεν έχετε ενημερώσει, και δεν υπάρχει ούτε ένα βασικό στοιχείο τι ετοιμάζετε. Όσα μεταφέρθηκαν από τη πλευρά σας κάνουν αναφορά σε υλοποιήσεις  οι οποίες δεν είναι σαφές αν θα παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια.

Το δημόσιο συμφέρον

Το αληθινό επίκεντρο της σημερινής κρίσης του κόσμου δεν είναι ακριβώς η οικονομία, παρόλο που εκφράζεται μέσω αυτής, αλλά η ανθρώπινη ιδιοτέλεια και η λανθασμένη αντίληψη των εννοιών. Στο επίπεδο των εννοιών η ανθρώπινη αντίληψη είναι ειδεχθώς ανεπαρκής και διαστρεβλωτική της αλήθειας. Το πρόβλημα του ανθρώπου, ατομικό και συλλογικό, ήταν πάντοτε η εναρμόνιση ατόμου και συνόλου, και οι ιδεολογίες προσπάθησαν να καλύψουν ανεπιτυχώς τη μία ή την άλλη ανάγκη μέσω είτε ανταγωνιστικής «ελευθερίας» είτε πρόνοιας χωρίς ελευθερία. Φυσικά και τα δύο συνέτειναν στην ανελευθερία και στην ανασφάλεια, σωματική και πνευματική. Όμως κάθε κατάτμηση της φύσης του όντος είναι λανθασμένη μέθοδος και αντίληψη, έστω και αν περιέχει τμήματα της αλήθειας.

Ο δήμαρχος των εντυπώσεων και των διαφοροποιήσεων, και παράλληλα των παρανομιών, ο οποίος φρόντισε παράνομα με τα χρήματα των συμπολιτών μας τους γαλάζιους υποστηριχτές του, νύχτα πίστωσε για τους εργολάβους, και για την τσιμεντοποίηση της πλατείας, ώστε να έχει άλλοθι ότι έκανε έργο για 50.000 χιλ. κατοίκους της Τερψιθέας, όμως, αν προκύψουν ατυχήματα έπειτα της αναπλάσεως, τα οποία δεν είχαν υπάρξει, θα γίνουν βασική λαβή κατά του ιδίου.

Στον αντίποδα, από το τοπικό ραδιόφωνο ουδέποτε υπήρξαν ατυχήματα, η βλάβη του δημοσίου συμφέροντος, και όμως έχουμε επί αρκετές τετραετίες όσους στέκονται κατά της προόδου στο τόπο μας, ενώ την υποσχέθηκαν, καθώς επίσης, είναι οι ίδιοι οι οποίοι πίστωσαν τα χρήματά μας, επανειλημμένα, για λόγους Ψυχαγωγίας, και για Φιέστες, άρα σε ευθεία αντίφαση με το δημόσιο συμφέρον.




Το θέμα είναι ότι τον διαψεύδει η εικόνα που παρουσιάζει η πόλη ακριβός δίπλα από την πλατεία, με τις ''ράμπες'', τα ''πεζοδρόμια'', και την ανάπλαση αξιώσεων.

Ενώ τόσο τα πεζοδρόμια, όσο και πολλά σημεία της ευρύτερης περιοχής είναι στο μαύρο τους το χάλι, ο γαλάζιος δήμαρχος πίστωσε εργολαβία για πολύ μπετόν στην πλατεία.

Παρεμπιπτόντως, από το δήμο Γλυφάδας θα μας προσκομίσετε τις άδειες για το μπετόν, η μήπως ρίχνετε στη βάση που χτίστηκαν τα αυθαίρετα την Τερψιθέας;





Κάντε μας παροχή της αδείας για τσιμεντοποίηση στην πλατεία, διότι πουθενά δεν είδαμε άδεια, ούτε συμφωνούμε με την τσιμεντοποίηση. Εσείς εξαφανίζετε ακόμα και το ελάχιστο χώμα που είχε παραμείνει στην περιοχή μας, και καταστρέψατε και δυο μεγάλα δένδρα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεκάδες οδοί, περιμετρικά της πλατείας, βρίσκονται σε πλήρη εγκατάλειψη επί δεκαετίες, χωρίς πεζοδρόμηση, χωρίς πλάκες, χωρίς ράμπες, και είναι σαφές ότι τα χρήματα που πιστώνονται κάθε τέσσερα χρόνια για αναπλάσεις της ίδιας πλατείας, επαρκούσαν για ουσιαστικό έργο για το σύνολο, άρα διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.

Μήπως καταστρέψατε τα δένδρα μέσα στη πλατεία ώστε να δώσετε εκατομμύρια στους ημέτερους;Βλέπε Φυτά Αλεξίου και ακύρωση από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Οι οικολόγοι της περιοχής σήμερα κάνετε τα στραβά μάτια ;;; 

Κάποτε σ' αυτό το τόπο υπήρχαν κινήματα, συνοικιακές επιτροπές, επιτροπές κατοίκων, συλλογικότητες, κ.α.

Ο Πολιτισμός του παρόντος του δούναι και λαβείν και κάθε ''νοικοκυραίος'', δέχεται κάθε βρωμιά αρκεί να γεμίζει τον προσωπικό του ντορβά.

Μη μου πεις Νεοέλληνα ότι δεν είναι ορθό να γίνει ανάπλαση της πλατείας που αποφάσισε ο Παπανικολάου με τα τσιράκια του νύχτα ;

Μη μου πεις Νεοέλληνα ότι δεν είναι λάθος, κάθε τέσσερα χρόνια να κάνουμε αναπλάσεις πλατείας, ενώ δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως στην Τερψιθέα, ;

Μη μου πεις Νεοέλληνα ότι δεν καταλαβαίνεις, ότι θα βγάλουν και φυλλάδιο το οποίο θα κοστίσει περισσότερα χρήματα απ' όσα εσύ κερδίζεις σε ένα ολόκληρο χρόνο, ώστε να σου πουν ότι έκαναν έργο για το σύνολο;

Τέλος, μη μου πεις Νεοέλληνα ότι δεν καταλαβαίνεις, ότι ως κάτοικοι άλλα έχουμε αιτηθεί, και άλλα ισχύουν. Εμείς απο τη δική μας πλευρά προβάλαμε και υπάρχουν και σειρά δημόσιων αιτήσεων, για ανάπλαση σε πεζοδρόμια, δρόμους, λακκούβες, και εκατοντάδες σημεία που πλημμυρίζουν με πέντε σταγόνες βροχής.

Μη μου πεις Νεοέλληνα ότι δεν καταλαβαίνεις, γιατί είσαι συμμέτοχος στο έγκλημα.  Εμείς από τη δική μας πλευρά προβάλαμε όλα τα επιλεκτικά ρουσφέτια σε γαλάζιους ημέτερους, και παράλληλα τις παρανομίες τους στις δικές μας σύννομες αιτήσεις οι οποίες χρονίζουν. 

Σημείωση: Ψάξε γύρω σου σε ότι υφίσταται, τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, διαδίκτυο, και πες μας που βλέπεις όσα γίνονται στη ζούλα καθημερινά ώστε να σου τα παρουσιάσουν ως έργο για το σύνολο ; ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠO ΔΑΥΤΟΥΣ;

Ξέρεις τι σημαίνει θεσμοί; Ξέρεις τι σημαίνει νομιμότητα; Λειτουργούσαμε και εμείς επί δεκαετίες επιλεκτικά από τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, απευθυνόμενοι σε όλο το κόσμο και μπαίνοντας στα σπίτια όλων ; Φροντίσαμε επιλεκτικά τους γαλάζιους η τους πράσινους ; 

* Είμαι οργισμένος με όλους σας, και προσέξτε μη μου πείτε απόφαση Δ/Σ, διότι υπάρχει και η δική μας απόφαση, και μετά τα δικά σας ''εγκαίνια'', θα κάνουμε εμείς τα δικά μας, και θα βάλουμε τέρμα στη πολιτική αγυρτεία, η οποία φροντίζει τους χθεσινούς ημέτερους και παρανομεί κατά των υπολοίπων.

Τα χρήματα που πιστώσατε για την πλατεία, όπως και για τους παράνομα αμοιβόμενους ημέτερους, είναι τα ληστεμένα, είναι τα δικά μας.


Όσα πιστώσατε είναι τα ληστεμένα των καταχρηστικών ΔΙΩΞΕΩΝ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ του ΓΛΥΦΑΔΑ FM, και των ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ σας στις σύννομες αιτήσεις μας.

* Κόσμιος είσαι με τους κόσμιους, νομοταγής με τους νομοταγείς, ειλικρινής με τους ειλικρινείς, υβριστής με όσους σε εξύβρισαν, και αντιπολιτευόμενος με όσους δεν σε εκπροσωπούν. 

Είναι ο μοναδικός τρόπος - μέθοδος που έχει απομείνει, ώστε να κρίνουμε το επίπεδο αξιών μιας κοινωνίας, και του κάθε ενός από το κοινωνικό σύνολο.

Όσοι και όσες διαθέτουν την απαιτούμενη νοημοσύνη, δεν καλύπτονται σήμερα από φιέστες εντυπώσεων και δήθεν έργα για το σύνολο, όταν και όπου φτιάχτηκε η ζωή επιτήδειων, οι οποίοι δεν είναι σωστοί για το κοινωνικό σύνολο.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. Για να μπει χλοοτάπητας και τα αφρώδη πλακίδια που μπαίνουν υποχρεωτικά πλέον για λόγους ασφαλείας στις παιδικές χαρές, δεν πρέπει να πέσει τσιμέντο; Καλά τα λέτε για τα ατυχήματα αλλά με το χώμα που είχε, η παιδική χαρά είχε γίνει γατίσια χαρά, γεμάτη περιττώματα από αδέσποτες γάτες. Προς το παρόν είμαστε στην αναμονή, να δούμε με τι θα μοιάζει ο χώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: Γλυφάδα: Τσιμεντοποίηση της πλατείας Καραϊσκάκη - Άδεια έχουμε; ( VIDEO) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">