ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πράσινη πόλη και πράσινα άλογα, για τον ημέτερο της ΝΔ

Η λειτουργία ορισμένων τυχάρπαστων, οι οποίοι σε καθεστώς αδιαφάνειας παριστάνουν είτε τους εκδότες, είτε τους δημοσιογράφους είναι ανάλογη των σκύλων, και γλύφουν τα χέρια του ανθρώπου που τους τάισε, μέχρι κάποιος άλλος να τους παρέχει καλύτερη τροφή και να αλλάξουν συμπεριφορά.

Καθίσταται σαφές  ποιο είναι το σχέδιο των σημερινών  διοικούντων του δήμου Γλυφάδας, οι οποίοι είναι γνωστό ότι είναι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία φέρουν βαρύτατες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας και ο λαός, και ενώ ο λαός δεν τους  παρείχε λαϊκή εντολή για την διακυβέρνηση της χώρας, πέτυχαν με εξαπάτηση και τεχνάσματα εντυπώσεων να βρεθούν στα έδρανα του δήμου ακολουθώντας τις ίδιες κατακριτέες πολιτικές μέριμνας για ημέτερους, παραταξιακούς, αυλικούς, κόλακες, παρατρεχάμενους, κ.α.

Το ελεγκτικό συνέδριο είχε απορρίψει την αίτηση του δήμου Γλυφάδας αναφορικά με τα «Φυτά Αλεξίου», με τη πράξη 135/16 του Ελεγκτικού συνεδρίου κρίθηκε ότι κωλύεται η υπογραφή του σχεδίου μεταξύ σύμβασης του αιτούντος ( Γ.Παπανικολάου - Δήμου Γλυφάδας) και της εταιρείας «ΦΥΤΑ Α.ΑΛΕΞΙΟΥ Ε.Π.Ε.», με αντικείμενο την προμήθεια φυτών, δένδρων, κ.λ.π. συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 1.324.729,14 εκ. ευρώ.

Το ελεγκτικό συνέδριο κατά την διενέργεια του προσυμβατικού ελέγχου απέρριψε τον ισχυρισμό του δήμου, σύμφωνα με τον οποίο στην διαγωνιστική διαδικασία συμμετείχε ικανός αριθμός διαγωνιζομένων (5 εταιρείες), και όπως προέκυψε από τα στοιχεία του φακέλλου, μόνον η αναδειχθείσα ανάδοχος εταιρεία πληρούσε το σύνολο των αιτήσεων της διακήρυξης, και ως εκ τούτου ευχερώς συνάγεται το συμπέρασμα ότι δεν αναπτύχθηκε επαρκής ανταγωνισμός.

Επίσης, όπως αναφέρεται στην απόφαση 1972/2016 του Ελεγκτικού Συνεδρίου « ο ισχυρισμός του δήμου, σύμφωνα με τον οποίο η απόφαση κατακύρωσης ελέγχθηκε ως προς την νομιμότητά της, και κρίθηκε νόμιμη, με την 54407/20844/12.7.16 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, κατά την άσκηση ελέγχου νομιμότητας, πρέπει να απορριφθεί ως αλυσιτελώς προβαλλόμενος, διότι ο έλεγχος αυτός δεν δεσμεύει το Ελεγκτικό Συνέδριο  κατά την άσκηση του προσυμβατικού ελέγχου»


Ο Παπανικολάου ως χειρούργος - δικηγόρος προσέφυγε κατά της αποφάσεως, και το ελεγκτικό συνέδριο γύρισε κατά 100% την απόφασή του, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι στη χώρα μας, μπορεί να γνωρίζουν άπαντες ότι υφίσταται φωτογραφική διάταξη υπέρ ημέτερου, εξαιρώντας το σύνολο των υπολοίπων, και οι αποφάσεις να γυρίζουν ώστε να υπάρχει σφραγίδα της πολιτείας σε επίσημο ρουσφέτι υπέρ κομματικού στελέχους και συνυποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας.

Άλλωστε είναι γνωστές οι πρακτικές τους, με σειρά κομματικών τους στον δήμο Γλυφάδας, τον οποίο διαφήμιζαν ως αχρωμάτιστο και ακομμάτιστο επί ημερών τους, όπως και ειδικές παράνομες προσλήψεις, και ενδεικτικά αναφέρουμε: Τσιώλης, Σκούφης, όπως και ειδικές αποδοχές στον Κολαούζο της πεντάρας, κ.α.

Είναι δυνατόν να υπάρξει πράσινη πόλη από τους γαλάζιους, οι οποίοι ξήλωσαν ακόμα και τις καινούργιες πράσινες πινακίδες των οδών ώστε να βγει προμήθεια για την πίστωση και τοποθέτηση γαλάζιων ;;; 

Ακόμα και οι τυφλοί αντιλαμβάνονται ότι συμφωνήθηκε να βγει ικανοποιητικό κέρδος στον ημέτερο της ΝΔ, και ικανοποιητική προμήθεια έπειτα από φωτογραφική ανάθεση σε ημέτερο της ΝΔ, εξαιρώντας το σύνολο των υπολοίπων συμμετεχόντων, και όπου θεωρείται ότι υπάρχει υπερβολή, κατ΄ευθείαν στην δικαιοσύνη. 

Σας θυμίζουμε την ανακοίνωση από την αντιπολίτευση του δήμου:

Ο Δήμος Γλυφάδας προβαίνει στην αγορά φυτών και δέντρων στην παραπάνω αξία μετά από ένα διαγωνισμό που έγινε αποδεκτός μόνο ένας προσφέρων. Ο επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου απέρριψε την παραπάνω αγορά αλλά ο Δήμος προσέφυγε στο τμήμα και υπέγραψε σύμβαση 1.151.938,90 ευρώ με δυνατότητα επέκτασης 15% ήτοι 1.324.829,74 ευρώ.

Έχουμε δηλώσει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου την απόλυτη αντίθεση μας. Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε θεωρούμε πρόκληση τη διάθεση ενός τέτοιου ποσού και προτείναμε την ισόποση μείωση των δημοτικών τελών για την ανακούφιση των συμπολιτών μας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο. 

Καλούμε τον Δήμαρχο κύριο Γεώργιο Παπανικολάου να σταματήσει αυτή την αγορά.

Τέλος, μας ενοχλεί ιδιαίτερα που σύσσωμη η αντιπολίτευση των εδράνων του δήμου Γλυφάδας δεν τοποθετείται δημόσια ώστε να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να υπάρξει δικαιοσύνη.

Δεν είναι δυνατόν να δέχονται ακόμα και σήμερα όσοι και όσες βρίσκονται στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, να εμπαίζονται δημόσια οι συμπολίτες μας από κοινούς απατεώνες, εκβιαστές, οι οποίοι την μια καθυβρίζουν ως αποβράσματα της κοινωνίας που είναι,  και την άλλη στιγμή υποστηρίζουν φανατικά τις επιλογές της διοικούσας παρατάξεως.

Επισήμανση: Σύμφωνα με όσα διαδραματίζονται σε τοπικό επίπεδο, στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όσοι και όσες εμφανιστούν ξανά έχοντας στο επίκεντρο των πολιτικών τους τον άνθρωπο, θα εισπράξουν αποκλειστικά την χλεύη των συμπολιτών μας. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πράσινη πόλη και πράσινα άλογα, για τον ημέτερο της ΝΔ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">