ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κολαούζε της πεντάρας όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται !!!

Κολαούζε της πεντάρας έχει αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν διαθέτεις κότσια, διότι σε κάλεσα έπειτα από τις ύβρεις που αμολάς δημόσια έξω από το δημαρχείο Γλυφάδας, και κότεψες...

Ο σοφός λαός στη χώρα μας έλεγε όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, και εσύ προσωπικά είσαι τόσο (...........) που ότι γράφουμε δημόσια τσιμπάς και απαντάς με ύβρεις, άρα δεν είσαι κοινός, είσαι  με περικεφαλαία !!!

Το να ασχοληθώ με ένα τιποτένιο περισσότερο είναι δαπάνη χρόνου, διότι όπως ανέφερε δημόσια ένας τοπικός εκδότης, και επίσης, ο κ. Καραπάνος, όπως και εμείς, και αναφέρετε στο βούλευμα, το οποίο σαφώς εσύ ο υβριστής και συκοφάντης και καταφανώς αγράμματος δεν διάβασες αναφέρετε: ''Φύλλο 52 του βουλεύματος: ο Δήμος Γλυφάδας έχει υποστεί βέβαιη ζημία ύψους 2.872.051 ευρώ ''

Επίσης, το γεγονός ότι είσαι άτομο το οποίο σχετίζεται επί δεκαετίες με κοινές πατσαβούρες, και στη συνέχεια τελευταία συζεί με αλλοδαπή, διότι δεν σε ανέχεται καμία Ελληνίδα, καταμαρτυρά ποιος είναι ο χαρακτήρας σου.

Αγράμματε και αστοιχείωτε σου υπενθυμίζω την αναφορά του κ. Καραπάνου:

Τα όσα περιλαμβάνονται στο κείμενο της απόφασης 31/2017, αφήνουν έκθετους τον πρόεδρο του ΔΣ του δήμου Γλυφάδας και τους εννέα συμβούλους που την ψήφισαν.

Αυτοαναδεικνύονται κριτές και δικαστές των μελών του συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Με την απόφαση αυτή, "κουρελιάζεται" και ψαλιδίζεται το περιεχόμενο των όσων διατάσσει το απρόσβλητο από κάθε όργανο και εξουσία παραπεμπτικό βούλευμα!

Υπεισέρχεται στην αρμοδιότητα του τριμελούς κακουργοδικείου Αθηνών και προκαταλαμβάνει την ετυμηγορία αυτού προαποφασίζοντας, ποιοί είναι ένοχοι και ποιοί αθώοι στα διαπραχθέντα εγκλήματα εις βάρος του Δήμου.

Παρακωλύεται το έργο της αδέκαστης Δικαιοσύνης, δημιουργώντας συνθήκες άνισης μεταχείρισης των κατηγορουμένων με την αντισυνταγματική κατάλυση του τεκμηρίου αθωότητος μερικών εξ αυτών. 


Θεωρώ βαρύτατη και ασυγχώρητη την ευθύνη του προέδρου του ΔΣ, που επέτρεψε να τεθεί προς ψήφιση η εισήγηση-πρόταση του δημάρχου, με περιεχόμενο μη σύννομο και, εξ αυτού απορρέουσες δεσμεύσεις και συνέπειες καθ’ υπέρβαση και κατάχρηση των αρμοδιοτήτων του ΔΣ, μέχρι φαλκίδευσης συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων ως προανέφερα. 

Επίσης με την απόφαση αυτή είναι εμφανέστατη η επιχειρούμενη εισπήδηση και ο σφετερισμός αρμοδιοτήτων της Δικαιοσύνης, γεγονός που καθιστά διάτρητο από κάθε άποψη το κύρος της ληφθείσης απόφασης 31/2017 του ΔΣ.


Tο σύνολο των ύβρεων που εκτοξεύεις δημόσια καταδεικνύει με το καλύτερο δυνατό τρόπο ότι είσαι διαταραγμένος, και σε διατετεγμένη υπηρεσία, και σου θυμίζω ότι οι συμπολίτες μας γνωρίζουν με απόλυτη ακρίβεια, τι ενασχόληση είχες πριν τις εκδόσεις, που ήσουν ένας κοινός απατεώνας, (...), και συγκεκριμένα προαγωγός σε πόρνες, και από την προτέρα σου ενασχόληση σου έμεινε το κουσούρι των ύβρεων, και της διαρκούς αναφοράς σε πόρνες, γεννητικά όργανα, λάσπη, συκοφαντίες, κ.α.

Οι Γλυφαδιώτες γνωρίζουν ότι είσαι λασπολόγος, υβριστής, και διαρκώς σε όλα τα δημοσιεύματα σου αναφέρεις πόρνες, γεννητικά όργανα, κ.α., και όσο για το δεξιός, πρέπει να εξηγήσεις επαρκώς γιατί καθύβριζες προεκλογικά τον Παπανικολάου, και τύπωσες διαφημιστική εφημερίδα προβολής του Κ.Κόκκορη και της παρατάξεως του. Είναι γνωστό ότι ο κ.Κόκκορης δεν είναι δεξιός, και ποτέ δεν διετέλεσε μέλος η χρισμένος της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιος φάσκει και αντιφάσκει, και ποιος είναι για φάσκελα, το καταλαβαίνει κάθε κάτοικος της πόλης μας. Γνωρίζουν πολλοί συμπολίτες μας ότι δημόσια ανέφερες ότι δεν θα ασχοληθείς ξανά με όσα δημοσιοποιούμε και κάθε τρεις και λίγο γράφεις η σου υπαγορεύουν να γράψεις ύβρεις.

Οι ενοχλημένοι, όποιοι και όσοι είναι, όπως και εσύ προσωπικά, δεν ξέρετε τι σας γίνετε, διότι όταν ψηφίζεσαι από τους κατοίκους μιας πόλης οφείλεις να τους εκπροσωπείς επάξια, και συγκεκριμένα ο Παπανικολάου, μιας που αναφέρεις την πλατεία Καραϊσκάκη, πίστωσε για τα μπιχλιμπίδια - κάστρο, ενώ οι υπόλοιπες πλατείες της Γλυφάδας είναι παραμελημένες επί δεκαετίες. 

Γιατί πίστωσε μπιχλιμπίδια - ''κάστρο'' στην εν λόγω πλατεία, ενώ οι υπόλοιπες είναι παραμελημένες ;;; Θα κάνει τις ανάλογες πιστώσεις για το σύνολο των υπολοίπων πλατειών ;;; Θα κριθεί από τους συμπολίτες μας, αν επιλεκτικά έκανε κάτι σε μια πλατεία, και τους υπόλοιπους τους έχει σε δεύτερη μοίρα. 

Άλλωστε είναι γνωστό ότι επί παντός επιστητού λειτουργεί με αυτό το τρόπο, και δεν είναι τυχαίο ότι εμείς θα κατέβουμε στις εκλογές με την ''ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ''. Εσύ κολαούζε της πεντάρας, τι θα κάνεις, θα λιβανίζεις πότε τον ένα και πότε τον άλλο;;;

* Μιλήσαμε στη γλώσσα που καταλαβαίνεις γιατί δεν είσαι για ανώτερο επίπεδο.

Κολαούζε τα 40.000 χιλ. δεν τα έριξες συνολικά στη τσέπη, ήταν και τα έξοδα για τύπωμα, άρα σου έμειναν μερικές πεντάρες να τρως ...

Αν το κοινωνικό σύνολο, και συγκεκριμένα, όσοι και όσες έχουν διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια τη ζωή τους να ευτελίζεται, τις αποδοχές τους να μειώνονται, και να εμπαίζονται δημόσια από κάθε εξαγορασμένο παπαγάλο, επιθυμούν λαϊκισμό, ύβρεις, κ.α, κάθε τυχάρπαστου απατεώνα, αντί για ορθό πλαίσιο διοικήσεως του δήμου, να τους χαιρόσαστε.

Παράλληλα πρέπει να τεκμηριώσετε, γιατί εξέδωσε δελτίο τύπου η παράταξη του κ. Κόκκορη αναφορικά με τα φυτά Αλεξίου αξίας 1,5 εκ. ευρώ ;;; 

Επίσης, ο κολαούζος ο οποίος έλαβε ένα μεγάλο ποσό για τύπωμα διαφημιστικής φυλλάδας, την προεκλογική περίοδο διαφημίζοντας την παράταξη του κ. Κόκκορη, γιατί δεν δημοσιοποιεί τα δελτία τύπου του K. Κόκκορη ;;; Σήμερα του γίνετε παροχή μαύρα και αδήλωτα από τον δήμο Γλυφάδας, και δεν δημοσιοποιεί τα δελτία τύπου των υπολοίπων ;;; 

Οι κάτοικοι Γλυφάδας, όσο και να υβρίζεις έχουν μάτια, αντίληψη, νοημοσύνη, και κρίνουν σύμφωνα με όσα βλέπουν, και κυρίως με όσα αναφέρουμε στη συνέχεια:

Από ποιόν έφαγες ψωμί το 2014 και ζεις σήμερα ;;; Νομίζεις ότι δεν σε κρίνουν συνολικά, και λειτουργεί ο λαϊκισμός του απατεώνα ;;; Γνωρίζεις ότι σήμερα δεν έχεις καμία ισχύ, και κανένας δεν σε παίρνει στα σοβαρά.

Σε προκαλούμε ΔΗΜΟΣΙΑ, πήγαινε να καταθέσεις μηνύσεις, ( τώρα), και θα διαπιστώσεις στη συνέχεια πόσα χρόνια θα βρεθείς πίσω απ' τα κάγκελα. Το γεγονός να σε λυπόμαστε, για ευνόητους λόγους, μη το εκμεταλλεύεσαι, όπως και όσοι σε χρηματίζουν επί του παρόντος, με μαύρα και αδήλωτα, διότι στο ίδιο κελί του Κορυδαλλού θα βρεθείτε, και θα δούμε στη συνέχεια τι δολοπλοκίες θα στήνετε. 

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν ότι χρηματίζεσαι, ως κοινή εκδιδόμενη, ώστε να γίνεσαι παπαγάλος και αναμεταδότης όσων σου παρέχουν μαύρα και αδήλωτα, τα οποία λείπουν από τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, και έχουμε το σύνολο των αποδεικτικών. Πέραν αυτού δεν διαθέτεις ούτε το επίπεδο, ούτε τις γνώσεις να υπερασπιστείς το άτομό σου, και αν βρεθούμε αντιμέτωποι στα δικαστήρια θα μείνεις ξεβράκωτος, και θα πεινάσουν αυτά που εκμεταλλεύεσαι !!!

Είσαι τόσο ηλίθιος και επιδειξιομανής που διαθέτουμε δημόσια δήλωσή σου ότι πληρώνεσαι από τον δήμο Γλυφάδας. Την συγκεκριμένη δήλωση, την έχεις κάνει σε συμπολίτες μας, οι οποίοι μας την μετέφεραν αυτούσια, και διαθέτουμε τα πειστήρια, όπως διαθέτουμε τα πειστήρια πως βρέθηκε παράνομα αμειβόμενος ο Σκούφης, (με συμβάσεις οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς περισσότερα από δυο χρόνια), ο Τσιώλης ως οδηγός στο Γκολφ, το οποίο δεν διαθέτει αυτοκίνητα, η γραμματέας του 4ου ορόφου, η οποία ήταν αποσπασμένη στον Δένδια, κ.α. 

Ο δήμαρχος της συμφοράς και των ημέτερων θα πράξει ορθά αν τεκμηριώσει μια σαφή απάντηση πόσο σύννομο είναι, να ανανεώνει περισσότερα από δυο χρόνια τις αποδοχές του Γιάννη Σκούφη, και που υπάρχει θεσπισμένο ο δήμος να απασχολεί ''δημοσιογράφους'' για συστημική προπαγάνδα, ώστε μέσα από τον δήμο Γλυφάδας να ενημερώνουν την προσωπική - ιδιωτική τους σελίδα, η οποία δημιουργήθηκε με τα χρήματα τα οποία έλαβε από παράνομη σύμβαση.

Για όσο διάστημα ο Παπανικολάου παρέχει αμοιβές  σε ημέτερους, με παράνομες συμβάσεις , χωρίς να παρέχει τεκμηριωμένα μια δημόσια απάντηση σε όσα έχουμε δημοσιοποιήσει, οι ύβρεις, τις οποίες εκτοξεύει από τον Κολαούζο της πεντάρας, κρίνονται από το σύνολο των συμπολιτών μας, και επιστρέφονται αυτούσια στον ίδιο.

Σταματήστε να προκαλείται, γιατί θα βγάλουμε ονομαστικά ολόκληρη τη λίστα των δεξιών οι οποίοι βολεύτηκαν έμμισθοι επί ημερών της γαλάζιας διοικήσεως, και θα την στείλουμε και στην δικαιοσύνη, και στη συνέχεια θα διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας ποιοι θα καούν.

* Κολαούζε της πεντάρας, το ειδικό δωμάτιο να το φτιάξει ο δήμαρχος δίπλα στο γραφείο του 4ου ορόφου, ώστε να βρίσκεστε όλοι εσείς οι υπονομευτές, υβριστές, και ψεύτες, και εμείς θα βρεθούμε στο γραφείο του Δημάρχου ώστε να διοικήσουμε το δήμο με διαφάνεια και εντιμότητα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κολαούζε της πεντάρας όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται !!! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">