ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πολίτης φώναξε στον Τσίπρα ''μπράβο γερμανοτσολιά '' ( BINTEO)

Όπως γράφει το karfitsa.gr, ένταση επικράτησε στην είσοδο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, εκεί όπου διεξάγεται αυτή την ώρα η τελετή παράδοσης της σύμβασης παραχώρησης του στρατοπέδου στον δήμο.

Ένας πολίτης, ο οποίος βρέθηκε στο χώρο φώναξε στον Πρωθυπουργό αποκαλώντας τον: «δοσίλογο και γερμανοτσολιά». 

Παρευρισκόμενοι απομάκρυναν τον δυσαρεστημένο πολίτη…

Δείτε το βίντεο :


Τονίζεται ότι οι δυσαρεστημένοι πολίτες αυξάνονται, και είναι φυσικό, διότι η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να καλύψει τις απαιτήσεις και προσδοκίες του λαού, οι οποίες ήταν η κάλυψη των εξαγγελιών τους.

Σαφώς υπάρχουν και εγκάθετοι άλλων κομμάτων, τρελοί, κ.α., όμως έχοντας απέναντί μου σήμερα τον πρωθυπουργό θα του έλεγα: 

Αλέξη δεν είσαι καθόλου σωστός, διότι δεν ελέγχεις τα πεπραγμένα των στελεχών του κόμματος στο οποίο είσαι πρόεδρος. 

Χιλιάδες κάτοικοι παρακολουθούν στη πόλη της Γλυφάδας, να μην έχει υπάρξει ίχνος αλληλεγγύης, και δικαίου, για ένα πολίτη ο οποίος έτρεξε και υποστήριξε την ανατροπή της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στη Γλυφάδα, υπονόμευσαν τον μοναδικό πολίτη ο οποίος συνέδραμε την ανατροπή της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ενεργά και ανιδιοτελώς, και χιλιάδες συμπολίτες μας διαπιστώνουν τα οφέλη των υπολοίπων στελεχών της Ο.Μ τα οποία δεν είχαν την ίδια συνδρομή.

Αφού επί τρία χρόνια δεν κάνατε όσα οφείλατε για αποκατάσταση της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας, σε μια πόλη που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μας τάραξαν στις διώξεις και κατασχέσεις, με απόρροια το κλείσιμο του τοπικού σταθμού, δεν έχετε μέλλον στην εξουσία. 

Γνωρίζετε ότι η παραμονή στην εξουσία είναι συνάρτηση της ευημερίας των πολιτών, και της ποιότητας του πολιτεύματος.

Στη πόλη της Γλυφάδας, η φωνή της αριστεράς είναι κλειστή, ενώ υδραυλικοί, προαγωγοί, τραμπούκοι, ακροδεξιοί, νεοδημοκράτες, αυλοκόλακες, υπάλληλοι του Λάτση, κ.α., λειτουργούν σειρά από τοπικές ιστοσελίδες για την επιστροφή του παλαιοκομματισμού. 

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ αποτύχατε, διότι η δημοκρατία δεν επέστρεψε στο τόπο μας, και ήταν πολύ εύκολο για εσάς, όμως, ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, επί τρία χρόνια, έχουν κερδίσει μαύρα μια περιουσία με συστημική προπαγάνδα, και κανάκεμα του δεξιού δημάρχου. 

Τσίπρα γνωρίζεις όσα ισχύουν στο τόπο μας ;;; Μπορείς να τα αλλάξεις ;;; Άνοιξες την ΕΡΤ, και επαναπροσέλαβες χιλιάδες απολυμένους, και δεν μπορούσες να φέρεις πίσω την δημοκρατία στο τόπο μας ;;; Δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτα ώστε να υπάρξει το δίκαιο που υποσχεθήκατε στο λαό ;;;

Να δούμε τι θα σου φέρουν στις επόμενες εκλογές, ο βολεμένος Ταστάνης, ο Πλιάκης, ο Σκαμπαρδώνης, και οι λοιποί, χωρίς την επαναφορά της τοπικής δημοκρατίας και επαναλειτουργία του ΓΛΥΦΑΔΑ FM.Οι τρεις πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, και πάνω απ' αυτούς ο πεθαμένος επαναστάτης της αριστεράς !!! 

Τονίζεται ότι δημόσια, και παρουσία των υπολοίπων, ποτέ δεν έχω βάλει το χέρι μπροστά στο στόμα, να μιλήσω σε κάποιον άλλο. Είναι σαφές τι πράττει ο εμφανιζόμενος. 

* Το βίντεο είναι γυρισμένο πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, σε μια περίοδο που τα γραφεία της τοπικής Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας ήταν διαρκώς ανοικτά, σε αντιδιαστολή του παρόντος, που επί χρόνια τα ρολά είναι καθημερινά και διαρκώς κλειστά.

Το συγκεκριμένο γεγονός δηλώνει ότι δεν υφίσταται ίχνος δημοκρατίας όσο κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα οφέλη ελαχίστων, οι οποίοι χαρακτηρίζονται προδότες και συνωμότες είναι δεδομένα. 

Εκατοντάδες συμπολίτες μας μιλούν για απίστευτες καταστάσεις, γνωρίζοντας τις μεθοδεύσεις των ''σκαμπαρδώνηδων'', και των λοιπών εξασφαλισμένων με παχυλές αποδοχές.  ( Υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στους έγκλειστους δολοφόνους του Κορυδαλλού με αυτά τα άτομα ;;; )

Για ορισμένους η προβοκάτσια ήταν το ψωμοτύρι τους, και πλην των οικονομικών απολαβών τους, εμείς δεν γνωρίζουμε να άλλαξε το ελάχιστο στο τόπο μας.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πολίτης φώναξε στον Τσίπρα ''μπράβο γερμανοτσολιά '' ( BINTEO) Rating: 5 Reviewed By: Γιάννης Κουρδομένος