ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Νίκος Παππάς : Χαμένοι όσοι επενδύουν στην καταστροφή και το αδιέξοδο

Δεν μας ενδιαφέρει για ποιους λόγους κατηγορεί η ΝΔ την κυβέρνηση, διότι εμείς έχουμε σαφείς λόγους, ξεκάθαρους, και τεκμηριωμένους.

Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «ο τομέας των νέων τεχνολογιών είναι ο τομέας των τομέων» και τόνισε την ανάγκη να μη μείνει καμία περιοχή της χώρας έξω από τη ''δικτύωση υψηλών ταχυτήτων'', διότι αυτή επηρεάζει τον τρόπο που ζούμε, παράγουμε και απολαμβάνουμε τις ''δημόσιες υπηρεσίες''.

Στο νομοσχέδιο για τη δικτύωση υψηλών ταχυτήτων που θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα θα προβλέπεται ότι το ''Μητρώο Διαδικτυακών ΜΜΕ'' θα είναι δημόσιο, χωρίς να εμφανίζονται όλα τα στοιχεία και η κυβέρνηση θέλει να νομοθετήσει την επιβολή προστίμων στις περιπτώσεις που φορείς του Δημοσίου δεν εφαρμόζουν την ''κατανομή 70% και 30% της διαφημιστικής δαπάνης'' προς τα κεντρικά και περιφερειακά ΜΜΕ, αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας ο κ. Παππάς είπε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος καθυστέρησης, και το ΕΣΡ θα πρέπει να αποφανθεί για τον αριθμό των αδειών. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία για τις ''άδειες πανελλαδικής εμβέλειας'' θα ακολουθήσει η διαδικασία για την ''αδειοδότηση των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών''.

Αναφορικά με την αδειοδότηση των ραδιοφωνικών σταθμών, καθώς επίσης την θέσπιση νέου νόμου για την ραδιοφωνία, ο υπουργός έκανε τον Κινέζο !!!

Ο υπουργός μάλλον δεν έχει εικόνα όσων ισχύουν στο τόπο μας, και άλλωστε πως θα μπορούσε να έχει εικόνα, όταν τόσο το Μαξίμου, όσο και εν γένει όλα τα στελέχη της κυβέρνησης παρακολουθούν τα διαπλεκόμενα, και δεν δίνουν δεκάρα για τα εκατομμύρια πολιτών.

Ο κ.Παππάς σαφώς πρέπει να ενθυμείται την προεκλογική περίοδο, πριν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, που ερχόμενος στη Γλυφάδα, δεν υπήρχε ούτε ένας τοπικός δημοσιογράφος , ούτε ένα τοπικό ΜΜΕ να καλύψει τις δηλώσεις της αντιπολιτεύσεως, πλην του υποφαινόμενου, και του κατασχεμένου ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ο οποίος δεν λειτουργεί επί 13 χρόνια, και συγκεκριμένα επί τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ.

Δεδομένου ότι καταθέσαμε τις προτάσεις και τις αιτήσεις μας στο Μαξίμου, και σύμφωνα με το γεγονός, ακόμα και στην Κολοπετινίτσα να υπάρχουν δυο ραδιόφωνα, ενώ στα Νότια προάστια κανένα, αυτοί που επενδύουν στην καταστροφή και στο αδιέξοδο είστε αποκλειστικά εσείς, ως κυβέρνηση , καθώς και αρμόδιοι, και σαφώς γνωρίζετε, ότι οι χαμένοι στο τέλος θα είστε αποκλειστικά εσείς.

Μπορεί να έρθουν οι Βαρδινογιάννηδες, καθώς και οι Λάτσηδες να σας ''καλύψουν'' την επόμενη φορά, όμως χαμένοι είστε πλέον από χέρι, διότι την πλειονότητα δεν μπορείτε να την εμπαίζεται. Έχει κρίση, μάτια, και αντίληψη ότι δεν μας παρείχατε διέξοδο και μεγιστοποιείται την καταστροφή.

Η ζημία που κάνετε στα Νότια προάστια, επί τρία χρόνια στην κυβέρνηση, και σε εμάς, είναι ανάλογη με τα 40 χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

Υποσχεθήκατε αποκατάσταση της δημοκρατίας, και το πολίτευμα επί ημερών σας έχει γίνει τσίρκο. Αναφορικά με την ανύπαρκτη αλληλεγγύη σας, δεν επιθυμούμε άλλη. Φτάνει, κάνατε παροχή τόσο ''αλληλεγγύη'', που δεν γνωρίζουμε πως να πείσουμε τους συμπολίτες μας, ότι δεν έχουν μάτια, αυτιά, και αντίληψη. 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΔΟΜΕΝΟΣ
glyfadaweb@gmail.com

Επισήμανση: Από τη μια στιγμή στην άλλη, κάθε στέλεχος αστικού κόμματος, και του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να βρεθεί έπειτα από κάλεσμα, από το σπίτι του σε μια θεσμική θέση με παχυλές αποδοχές, και αυτό το άτομο πρέπει το κοινωνικό σύνολο να το δεχθεί ως αρμόδιο για τον άλφα η βήτα τομέα. Στον αντίποδα ο υπουργός ακόμα εμπαίζει τη νοημοσύνη του κοινωνικού συνόλου, και κάνει ότι δεν γνωρίζει όσα ισχύουν τόσο για τους ημέτερους της ΝΔ, των λοιπών κομμάτων, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Νίκος Παππάς: Άλλο το ένα, άλλο το άλλο !!! Μόνο που τα άλλα, όλα τα άλλα, ήταν απόντα όταν ζητάγατε υποστήριξη να βρεθείτε στην κυβέρνηση, και σε θεσμικές καρέκλες, και επί τρία χρόνια υπηρετείτε αποκλειστικά μόνο αυτά. Ντροπή σας...διότι δεν άλλαξε το ελάχιστο επί τρία χρόνια προς το καλύτερο. Αποκλειστικά το αντίθετο.

Κάποια στιγμή, από κάποιο διαπλεκόμενο, και αντισυνταγματικό, πρέπει να δώσετε κάποιες εξηγήσεις, πως διαμορφώσατε έπειτα από τις προτάσεις, καθώς και τις αιτήσεις μας, το απόλυτο αδιέξοδο για το λαό, ενώ υπηρετείται μια χαρά το κεφάλαιο και τα συμφέροντα. ( Θέλουμε επάρκεια επεξηγήσεων, πως κάθε στέλεχος αστικού κόμματος, από τη μια στιγμή στην άλλη, βγαίνει από το σπίτι του και λογίζεται θεσμικός παράγοντας, και στον αντίποδα καταργείται τα δικά μας δικαιώματα. )

Όποτε μπορείτε δώστε μια σαφή τεκμηριωμένη απάντηση ποια είναι η αλληλεγγύη σας, οι πολιτικές σας, και οι αποκαταστάσεις. Ειδικά της ΔΗΜΟ - ΚΡΑΤΙΑΣ, διότι έχετε ιδία εμπειρία όσων ίσχυαν στα Νότια προάστια πριν γίνετε κυβέρνηση. Γίνατε κυβέρνηση επικαλούμενοι την αριστερά ώστε να διευρύνεται τον κατακερματισμό στο τόπο μας, καθώς και την άλωση των νοτίων προαστίων από τα βόρεια, κ.α., για τα οφέλη της πλουτοκρατίας ;;;

Ο λαός γνωρίζει ότι υπηρετούνται επί τρία χρόνια Βαρδινογιάννηδες και Λάτσηδες, καθώς και Αλαφούζοι - Καρατζαφέρηδες.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Νίκος Παππάς : Χαμένοι όσοι επενδύουν στην καταστροφή και το αδιέξοδο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">