ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Τι κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ;

Ποιοι επέλεξαν να ζήσουν οι διαπαραταξικά διορισμένοι στην ΕΡΤ κατά της δικής μας ζωής ;;; Ήταν περισσότερο πολύτιμες οι ζωές όσων απολάμβαναν επί δεκαετίες τα χρήματα του Ελληνικού λαού κύριοι που πλασαριστήκατε με πρόσχημα την δημοκρατία και την αριστερά ;;;
Όσα λειτουργούν από την ΕΡΤ είναι η δεν είναι περιουσία του Ελληνικού λαού ;;; 

Είναι η δεν είναι φασιστικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, και τα στελέχη του στη πόλη της Γλυφάδας, οι οποίοι στήριξαν την επαναλειτουργία όσων θέσπισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν έκαναν το ελάχιστο για την τοπική μας κοινωνία ;;;

Την επόμενη φορά, έχοντας το κοινωνικό σύνολο να γνωρίζει τα πεπραγμένα τους, θα επικαλεστούν ότι είναι αριστερά με μοναδική τους προτεραιότητα τον άνθρωπο ;;; Θα γελάνε μαζί τους !!!

Να σας επιδείξουμε εμείς πόσα χρόνια δελτίων τύπου, video, συμμετοχής σε συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, ομιλίες, εξαγγελίες, διαμαρτυρίες, περιοδείες, κ.α., και εσείς μια ενέργεια αποκατάστασης όσων υποσχέθηκαν στον Ελληνικό λαό.

Είναι η δεν είναι Φασιστικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με όσα γνωρίζετε ;;; Το ερώτημα δεν είναι σύνθετο, ούτε δύσκολο. Τελικά είναι φασίστες, η τόσο ανεύθυνοι που παρέκαμψαν την ορθή οδό ;;; 

Για εμάς η λειτουργία του μέσου νεοέλληνα είναι φασιστική

Οι κύριοι και κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ επί τρία χρόνια καταλαμβάνουν την εξουσία, και παράλληλα απολαμβάνουν υψηλών αποδοχών, και όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν αποκαταστάθηκε στο τόπο μας η δημοκρατία. Αντιθέτως, όλοι οι απατεώνες χαίρουν πλήρους αναρχίας επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, και όπως γνωρίζετε και στα ερτζιανά επί τρία χρόνια λειτουργούν δεκάδες παράνομες ραδιοτηλεοράσεις.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ασυδοσίας, παρανομίας, και αναρχίας χείριστου είδους, ενώ φρόντισαν όσα θέσπισε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, επί ημερών διακυβέρνησής τους, και ενώ είναι οι αρμόδιοι για την λειτουργία της ΕΡΤ, μας δεσμεύουν στην ΕΡΤ, όσα μας κατάσχεσαν με καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν είναι Φασισμός ;;; 

Υπήρξε δικαιοσύνη και δημοκρατία στα τρία χρόνια ;;; Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίζουμε την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, να τρέχουμε στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, και μετά το κλείσιμο,τις κατασχέσεις, και τις απολύσεις να στηρίζουμε την ΕΡΤ, η οποία αποκαταστάθηκε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ ώστε να μας δεσμεύει όσα μας κατάσχεσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ;;; 

Έλεος. Η ΕΡΤ δεν είναι κρατικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, είναι το μακρύ χέρι της εκάστοτε εξουσίας, που αμείβεται από το κοινωνικό σύνολο ώστε να λειτουργεί εις βάρος του.

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει να τρέχουμε επί χρόνια ώστε να συντηρούνται όσα θέσπισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και τις παρανομίες όσων σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσαν αυτό το κόμμα ;;; 

Αν είναι η όχι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ να το απαντήσουν τα μέλη και στελέχη του. Ο λαός γνωρίζει. Για το ριζοσπαστικό δεν υπάρχει απόδειξη από εσάς, όσο για το αριστερό υπάρχει αμφισβήτηση, και τέλος για τον συνασπισμό, αυτός έχει τελειώσει προ πολλού.

Σαφώς μπορεί ορισμένοι να ενοχληθούν, όμως η αλήθεια είναι σαφής. Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι υπάρχει προδοσία, διότι πουλήσατε όσα εξαγγείλατε στο λαό, και όπως γνωρίζετε δεν σας ζητήσαμε ρουσφέτια, την επιστροφή της τοπικής μας δημοκρατίας ζητήσαμε και όσα μας λήστεψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και εσείς κάνατε τις επιλογές σας. 

Επιλέξατε τον ΦΑΣΙΣΜΟ σε βάρος όσων σας στήριξαν επί μακρόν, και για ειδικούς λόγους τους οποίους σας καλούμε να εξηγήσετε στους συμπολίτες μας.

Συντηρητικότεροι των δεξιών, στο μπάχαλο Ελλάς, και όσα ήταν διαμορφωμένα μέχρι την ημέρα αναλήψεως σας, όπως τα βρήκατε συνεχίζονται, αποκατάσταση της δημοκρατίας όμως δεν κάνατε. Αναρχία ισχύει μέχρι σήμερα, και εσείς έχετε λόγους να την διευρύνεται, όπως φαίνεται, διότι με δημοκρατία κερδίζει όποιος, η οποίοι, έχουν δίκιο.

Αν έχετε έστω και λίγο ελληνικό φιλότιμο αναζητήστε όσα ισχύουν επί ημερών σας, αξιολογήστε τα, όπως και τα πεπραγμένα σας, και κυρίως την άρνησή σας στην επιστροφή της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Για την ΑΝΑΡΧΙΑ τρέχαμε τόσα χρόνια ;;; Δεν χρειαζόταν να κάνουμε το ελάχιστο, διότι σε αυτή τη βάση μπορούσαμε αδιαλείπτως να λειτουργούμε.

Νόμο δεν θέσπισαν, άρα αποκατάσταση της δημοκρατίας δεν υπάρχει, επιστροφή των ληστεμένων που δεσμεύονται στην ΕΡΤ δεν μας έκαναν, όμως φρόντισαν όσους τα δεσμεύουν να ζήσουν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού, και αν δεν είναι παλαιοκομματικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, πείτε μας γιατί ακολουθούν όσα και οι δεξιοί στο δήμο Γλυφάδας ;;;

Ο Ελληνικός λαός πρέπει κάποια στιγμή να επιλέξει, και οι επιλογές του να πληρούν κριτήρια. Δεν ανταποκρίνεται σε δημοκρατικό κράτος - χώρα, να ισχύουν 800 ταχύτητες επί του ιδίου ζητήματος. 

Η Ελλάδα ακόμα και σήμερα παραμένει τριτοκοσμική χώρα, στην οποία ο εκάστοτε εκλεγμένος μετασχηματίζεται σε εξουσιαστή και θεωρώντας ότι ο λαός του παρείχε την δικαιοδοσία να πράττει κατά το δοκούν. 

Δεν χωρούν άλλοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ σ' αυτή τη χώρα. Ότι ίσχυσε για την ΕΡΤ να ισχύσει για όλους.

1) Οι πομποί που κατάσχεσαν από την ΕΡΤ οι κυβερνώντες του χθες επιστράφηκαν ;;; 
2) Επαναλειτούργησαν οι ραδιοτηλεοράσεις της ΕΡΤ ;;; 
3) Νόμος θεσπίστηκε για την ΕΡΤ επί ημερών σας ;;; 
4) Ποιοι σας έδωσαν το δικαίωμα να παρακάμψετε εμάς ;;;

Πληρώνουμε υποχρεωτικά όσα ποτέ δεν παρακολουθούμε, και δεν έχουν καμία σχέση με τα νότια προάστια και τη Γλυφάδα, και αν αυτό που θεσπίσατε και συνεχίζεται δεν αποκαλείται ΦΑΣΙΣΜΟΣ πείτε μας τι αποκαλείται Φασισμός ;;;

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνουμε υποχρεωτικά την ΕΡΤ ώστε να μας δεσμεύεται την τοπική μας δημοκρατία και να μην έχουμε τίποτα ;;;

Τι είναι η  ΕΡΤ με τα δεκάδες ραδιόφωνα σε όλη τη χώρα ;;; Μήπως δεν φροντίσατε όσα θεσπίστηκαν επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν έχετε να επιδείξετε τίποτα επί ημερών σας για την αριστερά  ;;; 

Θυμάμαι ότι σχεδόν το σύνολο όσων συμμετάσχουν στις τοπικές Ο.Μ αποτελείται από ανάλογες περιπτώσεις με το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο, και ειδικότερα ανθρώπους με εμπάθειες, επιρρεπείς να καθοδηγούνται, και να δέχονται σιωπηλά όσα τους επιτάσσουν, οι οποίοι δεν διαμόρφωσαν ποτέ το ελάχιστο, παρά μόνον ακολουθούσαν τις επιταγές και προσταγές ενός μικρού αρχηγικού team. 

Την επόμενη φορά που θα σας πετύχω θα ακούσετε ''αέρα'', διότι το σχέδιο σας ήταν πολύ ύπουλο και βρώμικο. Για εμάς αποδεικνύεται ότι είστε ανεύθυνα άτομα, οι οποίοι έπειτα από χρόνια συλλογικών αγώνων με παρασκηνιακές μεθοδεύσεις βρεθήκατε σε θέσεις, και συμφωνήσατε για τα προσωπικά σας κέρδη και σκοπιμότητες  να μην δικαιωθεί κανείς απ' όλους όσους συνέδραμαν.

Όσοι στερούν την δημοκρατία, σε ένα τόπο, με σκοπιμότητα δικής τους ωφέλειας, και με πλάγιο σχέδιο εξοντώνουν το λαό, για εμάς είναι φασίστες.

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2005 Διώξεις & Κατασχέσεις

* Εμείς επενδύσαμε και λειτουργήσαμε επί δεκαετίες σε τοπικό επίπεδο, για την τοπική δημοκρατία, και αναμένουμε να μας υποδείξετε ποια ήταν τα προσωπικά μας οφέλη, σε αντιδιαστολή των δικών σας που επικαλείστε την δημοκρατία την οποία μας στερήσατε, υπηρετώντας συνολικά την φαυλοκρατία, τα ολιγαρχικά συμφέροντα, και την αναρχία.

* Αν δεν έχετε στοιχεία να αποδείξετε το προσωπικό μας όφελος, επί δεκαετίες, όπως και σήμερα, δεν χωρά αμφισβήτηση, ότι τόσο το χθες της πολιτικής, στο δήμο Γλυφάδας, όσο και εσείς, είστε Φασίστες.

Σε μια διαλυμένη κοινωνία, που αντί δημοκρατίας ισχύει κοινωνικός κανιβαλισμός και αναρχία, αδυνατούμε να συμπεράνουμε τι αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας από το κοινωνικό σύνολο, όμως το αυταπόδεικτο είναι σαφές: 

Ο ΣΥΡΙΖΑ μας πρόδωσε, όπως και όσοι βρίσκονται σε τοπικό επίπεδο, και πίσω από τη πλάτη όλων, ενώ υποσχόντουσαν αλληλεγγύη και δημοκρατία, έδωσαν τα χέρια μεταξύ τους να μας φάνε την ίδια μας τη ζωή, και την τοπική 'δημοκρατία', αρκεί να έχουν εξασφαλισμένα έσοδα, οφέλη, και πόντους συμμετοχής και στα τοπικά δρώμενα.

Πως θα έχουν πόντους συμμετοχής στα τοπικά δρώμενα, χωρίς αποδείξεις, είναι ένα σύνθετο ζήτημα, διότι όποιοι αρκούνται σε ελεημοσύνες, χωρίς πραγματικές λύσεις και αποκαταστάσεις, για το κοινωνικό σύνολο, είναι απλά ζήτουλες - ζητιάνοι, και ο νεοελληνικός λαός είναι συνυφασμένος συνήθως να προσκυνά ακόμα και εγκληματίες, όταν διαπιστώσει ότι υπερτερούν σε θέμα ισχύος. 

Όπως λέγαμε επί δεκαετίες, 400 χρόνια Τουρκοκρατίας, και ένας λαός με DNA προσκυνημένων,  ο οποίος ποτέ δεν βρήκε διέξοδο να διαμορφώσει εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία, και να διεκδικήσει μαζικά την εξουσία, αντί για όσους κλείνουν συμφωνίες με το κεφάλαιο, και στη συνέχεια επιθυμούν και τα δεκανίκια συστημικής προπαγάνδας. 

Η αναρχία χείριστου είδους, σε μια χώρα κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, η οποία καλύπτει ορισμένους και τα συμφέροντά τους, δεν αποτελεί εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία. Ο λαός είναι κυρίαρχος, όταν έχει θεσμοθετήσει σωστά, επί παντός επιστητού, και ισχύει ένα πλαίσιο Συνταγματικής νομιμότητας για το σύνολο. 

Εσείς ακολουθείτε ένα νεοφιλελεύθερο μοντέλο, ανάλογο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι καθολικά λαθεμένο, και οτιδήποτε ίσχυε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σε οποία βάση, το αποδεχθήκατε, το συντηρείτε, και διευρύνεται την αναρχία.

Όπως γνωρίζετε δεν συμμετέχουμε στην κοινωνικοπολιτική αναρχία, όπως κάνετε οι περισσότεροι, αν και μπορούσαμε και εμείς να λειτουργούμε στη βάση της αναρχίας - παρανομίας. Δεν ήταν ποτέ το δικό μας ζητούμενο. Εμείς σηκώσαμε τη σημαία ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΩΝ και ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, καθώς και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, πριν απ' όλους, και ενώ δεχτήκαμε διώξεις και κατασχέσεις για όσα πρεσβεύαμε, μας προδώσατε, και υπηρετείτε την διαπλοκή ολιγαρχών, την αντισυνταγματικότητα, την ανομία, και την αναρχία. 

Εσείς έπρεπε να βρίσκεστε σήμερα σε θεσμικές καρέκλες ;;;

Έχετε πιθανότητες επανεκλογής αν γίνουν αύριο εκλογές ;;;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τι κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">