ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Οι εγκληματίες των θεσμών σε σημαίνουσες και έμμισθες θέσεις

Έπειτα από πέντε χρόνια  έχουμε το σύνολο των αποδείξεων κακοποιών στοιχείων στους θεσμούς, τόσο στο δήμο Γλυφάδας, όσο και στην περιφέρεια Αττικής, και συγκεκριμένα στο Νότιο τομέα.

Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται ότι το χθες της πολιτικής, και το σήμερα, δεν διαφέρουν σε κανένα βαθμό, και κανείς εξ αυτών δεν βρέθηκε σε μια θεσμική θέση ώστε να εξυπηρετηθεί το δημόσιο όφελος.

Αντί της πρωταρχικής τους υποχρεώσεως εκπροσωπήσεως των πολιτών - δημοτών, και τήρησης των θεσπισμένων, τόσο από τη περιφέρεια Αττικής, ( Νότιος Τομέας), όσο και από τον δήμο Γλυφάδας, έχουμε άτομα τα οποία διαμόρφωσαν εμπράκτως την κατάργηση των θεσπισμένων, και ενώ απολαμβάνουν έμμισθες θέσεις, παραποιούν κατά το δοκούν τις υποχρεώσεις τους έναντι του κοινωνικού συνόλου.
Με αποφάσεις δυο ετών από τα ΚΕΠΑ, ο δήμος Γλυφάδας αναγνωρίζει τρεις μήνες, και προσπαθεί να υπεξαιρέσει 21 μήνες !!!
Συγκεκριμένα: Προσφεύγουμε άμεσα στην Ελληνική Δικαιοσύνη, κατά της κ. Αναστασίας Αργυροπούλου, η οποία από τη θέση της ορισμένης αντιδημάρχου στο δήμο Γλυφάδας, επί διοικήσεως Κώστα Κόκκορη, παρανόμησε σε σύννομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο Δήμο Γλυφάδας.

Η κ. Αναστασία Αργυροπούλου, η οποία διατελούσε ορισμένη αντιδήμαρχος επί διοικήσεως Κόκκορη, ενώ παρανόμησε επί σύννομων αιτήσεων, την περίοδο 2012 - 13 - 14, το 2017, αποδεικνύει εμπράκτως ότι χρησιμοποιείται από την τωρινή διοίκηση του δήμου κατά των θεσπισμένων και των δημοτών.

Αναφορικά με τον ενήμερο αντιπεριφερειάρχη Νότιου τομέα, Χρήστο Καπάταη, θα ισχύσει το ανάλογο, (θα στραφούμε δικαστικά), διότι επί ημερών της Περιφερειακής τους αρχής ισχύουν σημεία και τέρατα.

Επισημαίνεται: Πέρασαν τους φακέλους οι οποίοι τέθηκαν σε αναστολή, από τον δήμο Καλλιθέας, στο δήμο Γλυφάδας, και αντί της ισχύος των θεσπισμένων, ο δήμος Γλυφάδας, δια μέσω της κ. Αργυροπούλου, καταργεί τη νομιμότητα.

Εμείς έχουμε ενημερώσει τον υπουργό δικαιοσύνης, και τους αρμοδίους, όπως και τον δήμο Γλυφάδας, άρα οι αποφάσεις οι οποίες δεν συνάδουν με τη νομιμότητα θα οδηγηθούν στην Ελληνική δικαιοσύνη.

Οι εικονιζόμενοι λειτουργούν κατά το δοκούν, παραποιώντας την ισχύ των θεσπισμένων, και καταργώντας επί της ουσίας το δημόσιο όφελος, καθαρά για λόγους εμπάθειας.

Κυρίες και κύριοι των εδράνων, τόσο στην περιφέρεια Αττικής, όσο και στο δήμο Γλυφάδας, αποδεικνύεται από τις αποφάσεις και τους σχεδιασμούς σας, ότι δεν εκπροσωπείται τους πολίτες - δημότες, δεν τηρείται τα θεσπισμένα, και προσβάλλεται τα δικαιώματα των πολιτών.

Όταν υπάρχουν τα αποδεικτικά ισχύος δεδομένων καταστάσεων, από την δεκαετία του 2000, για λογαριασμό του Δήμου Γλυφάδας, στο Δήμο Καλλιθέας, και παράλληλα πρωτοκολλημένες αιτήσεις, τόσο στην περιφέρεια Αττικής, όσο και στον Δήμο Καλλιθέας, καθώς και στον δήμο Γλυφάδας, ότι βρίσκονταν σε αναστολή, επί χρόνια, συνεχίζεται κανονικά από το δήμο Γλυφάδας, ενώ εσείς καταργείται τη νομιμότητα επικαλούμενοι διατάξεις, ενώ αγνοείται τις ενέργειες.

Οτιδήποτε βρισκόταν σε αναστολή, για λογαριασμό του δήμου Γλυφάδας, έχει αναδρομική ισχύ, την οποία εσείς καταργήσατε, και θα οδηγηθείτε στην δικαιοσύνη ώστε να τεκμηριώσετε:

Πρώτον: Γιατί έπειτα από πρωτοκολλημένες αιτήσεις στο Δήμο Γλυφάδας, το 2013, η κ. Αργυροπούλου δεν συνέδραμε τους κατοίκους ;;;

Δεύτερον: Η κ. Αργυροπούλου έχοντας τα αιτήματα των δημοτών, άρα γνωρίζοντας τι ισχύει από το 2013, πως παραποιεί σήμερα, το 2017, τα θεσπισμένα, και που αποσκοπεί ;;;

Τρίτον:  Δεν υπήρξαν νέες αιτήσεις, τις οποίες βλέπουν επιλεκτικά από το δήμο Γλυφάδας, υπάρχουν οι φάκελοι των δικαιούχων με επιδόματα σε αναστολή, ( ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ), τα οποία έπειτα από την προσκόμιση του συνόλου των δικαιολογητικών πρέπει να έχουν αναδρομική ισχύ από την ημέρα της αιτήσεως στα ΚΕΠΑ, και της αποφάσεως των ΚΕΠΑ.

Όσοι μας διαβάζετε μπορείτε να αντιληφθείτε επαρκώς τι σημαίνει να έχεις αποφάσεις, ισχύος (2) ΔΥΟ ΕΤΩΝ  τις οποίες δεν λαμβάνουν υπόψιν στο δήμο Γλυφάδας, ενώ ο δήμος Γλυφάδας έλαβε το σύνολο των φακέλλων των δικαιούχων από το δήμο Καλλιθέας, οφείλοντας τη συνέχιση όσων ίσχυαν για λογαριασμό του από το δήμο Καλλιθέας, άρα την αναδρομικότητα. 

Δεν θα μεταφράζετε κατά το δοκούν, και όπως εξυπηρετεί τις δικές σας βλέψεις όσα νομοθετήθηκαν, από την στιγμή που υπάρχουν αιτήσεις στο δήμο Καλλιθέας, έγκαιρα, πριν μεταφερθούν οι φάκελλοι των δικαιούχων στο δήμο Γλυφάδας, στις οποίες ο δήμος Καλλιθέας, για λογαριασμό του δήμου Γλυφάδας, αναμένει τις αποφάσεις των ΚΕΠΑ, άρα οποτεδήποτε προσκομιστούν οι αποφάσεις των ΚΕΠΑ ισχύει αναδρομικότητα σύμφωνα με το χρόνο που αναγράφεται στις αποφάσεις των ΚΕΠΑ, και σύμφωνα των αιτήσεων στο δήμο Καλλιθέας, και της υφιστάμενης αναστολής τους.

Αρκετά με όσους παραποιούν τα θεσπισμένα,  διότι έχουμε τις αποδείξεις ότι είστε επικίνδυνοι για τους πολίτες και τους θεσμούς.

Ενημερώνεται για τις αυθαίρετες αποφάσεις σας, τόσο ο υπουργός δικαιοσύνης, όσο και το σύνολο των αρμοδίων, και προσφεύγουμε δικαστικά κατά της Περιφέρειας Αττικής, του δήμου Καλλιθέας, του δήμου Γλυφάδας, και της κ. Αργυροπούλου. 

Η προσφυγή μας περιλαμβάνει τον ενήμερο αντιπεριφερειάρχη Χ. Καπάταη, καθώς επίσης και τον δήμαρχο Γλυφάδας, στον οποίο αποστείλαμε όσα και στους υπολοίπους αρμοδίους χωρίς να μεριμνήσει για την ισχύ όσων επιτάσσουν τα θεσπισμένα.

Προσπαθούν διακαώς να υπεξαιρέσουν, έπειτα από αποφάσεις των ΚΕΠΑ, την αναδρομικότητα (2) δυο ετών, και να παρέχουν από το δήμο Γλυφάδας τρεις μήνες, και αυτά τα άτομα έχουν ορκιστεί να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον με σεβασμό στους νόμους.

Στον αντίποδα, για τους ιδίους πρέπει να τους αναγνωρίζουμε, ότι από την ημέρα εκλογής τους θα παραμείνουν επί τέσσερα χρόνια έμμισθοι, στις θεσμικές καρέκλες, και κυρίαρχοι να καταργούν τα θεσπισμένα, προσβάλλοντας τόσο τα δικαιώματα των πολιτών, όσο και τη νοημοσύνη τους.

Ερωτώνται οι προαναφερόμενοι: 


1 ) Βρεθήκατε στις καρέκλες για την υπονόμευση του κοινωνικού συνόλου ;;;

2) Από ποια ημερομηνία πηγαίνετε στο λογιστήριο και λαμβάνετε τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου ;;; 

3) Από την ημέρα της αναλήψεως των καθηκόντων σας προσμετράται ο χρόνος για τέσσερα χρόνια που θα βρίσκεστε έμμισθοι/ες στις καρέκλες ;;;

4) Αν προσμετράται ο χρόνος για εσάς, δεν προσμετράται για το κοινωνικό σύνολο ;;; Μήπως δεν υπάρχουν οι φάκελλοι, οι αιτήσεις, η μήπως δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος από το ΚΕΠΑ ;;; Μήπως δεν υπήρχαν οι πολίτες ;;;

5 ) Αν δέχεστε όσα υπογράφετε, πρέπει να παραιτηθείτε αμέσως, διότι είναι καθολικά αντιφατικά όσα ισχύουν για το κοινωνικό σύνολο με όσα ισχύουν για εσάς τους ιδίους/ες.

Να παραιτηθείτε αμέσως , η να αποκαταστήσετε την ισχύ όσων πρέπει να ισχύουν για το κοινωνικό σύνολο. 


Δεν γίνετε να αναγνωρίζει το κοινωνικό σύνολο κανιβάλους, οι οποίοι λαμβάνουν μηνιαίως τα χρήματα του κοινωνικού συνόλου, επί τέσσερα χρόνια, ώστε να καταργούν τα δικαιώματα του κοινωνικού συνόλου, και να προσβάλουν τη νοημοσύνη του κάθε πολίτη.

Σε επόμενη ανάρτησή μας η προσφυγή μας στην δικαιοσύνη, κατά όλων των προαναφερόμενων.

* Δεν υπάρχουν νέες αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, υπάρχουν οι αρχικοί φάκελλοι που μεταφέρθηκαν από το δήμο Καλλιθέας, (οι αιτήσεις στο δήμο Καλλιθέας, και την περιφέρεια Αττικής), καθώς και οι αποφάσεις των ΚΕΠΑ, συγκεκριμένου χρόνου, (2) δύο ετών, τις οποίες στο δήμο Γλυφάδας σήμερα παραποιείται, ενώ η υποχρέωσή σας ήταν να συνεχιστεί το καθεστώς που ίσχυε στο δήμο Καλλιθέας για λογαριασμό του δήμου Γλυφάδας.

* Στο δήμο Γλυφάδας, σήμερα, ισχύουν καταστάσεις που δεν ισχύουν ούτε στην Ουγκάντα, και αυταπόδεικτα δεν έπρεπε η περιφέρεια Αττικής, καθώς και οι πλιατσικολόγοι των θεσμών να περάσουν τα δικαιώματα κατά τόπους, διότι αποδεικνύεται η φαυλότητά τους, και μάλλον αποτελούσε οργανωμένο σχέδιο.

* Στη τριτοκοσμική χώρα, το χθες και το παρόν της πολιτικής, αποτελούν αίσχος και ντροπή, διότι οτιδήποτε έχουν θεσπίσει και ακολουθούν προσβάλει κάθε πολίτη αυτής της χώρας. 

* Οι νόμοι θεσπίζονται ώστε να υφίσταται το δημόσιο όφελος και εμπράκτως να μην προσβάλλονται τα κυριαρχικά δικαιώματα του λαού, ενώ εσείς, τόσο οι πολιτικοί, όσο και οι αιρετοί, καθώς και οι δημόσιοι υπάλληλοι είστε ο καρκίνος του πολιτεύματος και της κοινωνίας.

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Για ποιο λόγο αξιώνουν από το δήμο νέες αιτήσεις στα ΚΕΠΑ, αφού δεν αναγνωρίζουν το χρόνο που αποφασίζουν από τα ΚΕΠΑ, και δεν καταβάλλουν τα αναδρομικά του αναγραφόμενου χρόνου από τα ΚΕΠΑ στους δικαιούχους ;;;

Απαντήστε όσοι μετέχετε στο δήμο , την περιφέρεια, και την πολιτική, και εν γένει σε όλες τις βαθμίδες του σαθρού νεοελληνικού συστήματος, πως γίνετε να αξιώνεις αιτήσεις στα ΚΕΠΑ, και να μην αναγνωρίζεις τον χρόνο που αποφασίζουν τα ΚΕΠΑ, ώστε να καταβάλετε όσα αποφάσισαν τα ΚΕΠΑ ;;;

Με αποφάσεις δυο ετών από τα ΚΕΠΑ, ο δήμος Γλυφάδας αναγνωρίζει τρεις μήνες, (αναγνωρίζει και αποφασίζει να καταβάλει τρεις μήνες) , και έπειτα αξιώνει μέσα σε τρεις μήνες να υποβληθούν νέα αιτήματα στα ΚΕΠΑ, ενώ δεν καταβάλει στους δικαιούχους το χρόνο που αποφάσισαν τα ΚΕΠΑ !!! (Οι αποφάσεις των ΚΕΠΑ είναι 24 μήνες )

Θα επιληφθεί η ''δικαιοσύνη'', και σε βάθος χρόνου, σε 20 χρόνια (!!! ), μπορεί να έχουμε μια απόφαση τι ισχύει στην τριτοκοσμική χώρα, ενώ η διαβίωση όσων βρέθηκαν στην πολιτική, στους δήμους, και στην δικαιοσύνη, είναι εξασφαλισμένη, χωρίς τήρηση των θεσπισμένων, και με μια λειτουργία κατά των πολιτών καθώς και της δικαιοσύνης.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι εγκληματίες των θεσμών σε σημαίνουσες και έμμισθες θέσεις Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">