ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δυο μέρες στα κρατητήρια του Α.Τ. Γλυφάδας ο Δημήτρης Αγγελάτος - Θαυμάστε ποιοι μας διοικούν

Ο κατηγορούμενος στο κακούργημα για το Βατοπέδι της Γλυφάδας, Δημήτρης Αγγελάτος, στις 07-03-17 συνελήφθη από άνδρες της άμεσης δράσης Αθηνών, για εξύβριση, απείθεια και διέγερση πλήθους κατά της αρχής-αστυνομικών.

Οδηγήθηκε στο Β΄Α.Τ.Γλυφάδας, κρατήθηκε στο κρατητήριο ολονυχτίς και
την επομένη ήμερα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ζήτησε προθεσμία για την επομένη ήμερα, και ξανά κρατήθηκε ολονυχτίς στο 
Β΄Α.Τ.Γλυφάδας (08-3-17).

Την 
 8-3-17 συνοδεία αστυνομικών πήγε στο δικαστήριο οπού ζήτησε αναβολή από το Β΄Αυτοφ. μον. κατ΄το άρθρο  423 Κ.Π.Δ. και η δίκη του ορίστηκε για τις 10-03-2017. (Την ίδια ήμερα με το κακούργημα στο εφετείο Αθηνών).

Οι πράξεις κατά των αστυνομικών της άμεσης δράσης είναι οι :361, για 
Εξύβριση169 για Απείθειακαι 183 για ΔιέγερσηΠ.Κ.

Δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, και αν υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις, και ''γαλάζιες'' γνωριμίες, πάντως σύμφωνα με όσα γνωρίζετε, και βλέπετε, αν η δικαιοσύνη κάνει ''εκπτώσεις'' στις αποφάσεις της, σχετικά με το κακούργημα, θα αποβεί εις βάρος της δικαιοσύνης.

* Παραλείψαμε το τασάκι, σε πρώτο πλάνο στη γωνία δεξιά, γεμάτο με τα αποτσίγαρα στο γραφείο αντιδημάρχου !!!


Εν το μεταξύ σύμφωνα με δημοσίευμα της notiapress την πλήρη δικαίωση των χθεσινών δημοσιευμάτων μας ζήσαμε σήμερα στο κακουργιοδικείο Αθηνών για την υπόθεση Βατοπέδι της Γλυφάδας.

Σας είχαμε ήδη ανακοινώσει την πρόθεση των υπόδικων δημοτικών πρώην και νυν συμβούλων που έχουν επιλέξει τον κ. Κούγια να τους υπερασπιστεί στην ακροαματική διαδικασία.

Όντως ο κ. Κούγιας ζήτησε για προσωπικό λόγο διακοπή της δίκης γιατί δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τους πελάτες τους. Θα πρέπει να είμαστε αφελείς για να πιστέψουμε το πόσο "συμπτωματικό" είναι όλο αυτό το σκηνικό με τον κ. Κούγια όπου οι υπόδικοι πελάτες του κάνουν οτι είναι δυνατόν για να βραδυπορήσει η έναρξη της δίκης.

Σημειώνουμε οτι ο κ. Κούγιας την ίδια μέρα ήταν κατηγορούμενος σε άλλη κακουργηματικού χαρακτήρα υπόθεση σχετικά με τα στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Αξίζει να σας ενημερώσουμε ποιοί είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι, πρώην και νυν, που τον όρισαν συνήγορο.

Κόκκορης Κώστας, Βίγλας Δημήτριος, Γεωργούλας Στάθης, Ζαμπετονίδου Πόπη, Καραντζιάς Σπύρος, Κόκκορης Γιώργος, Παναγόπουλος Άρης, Σάκκου Άννα, Σηφάκης Γιώργος και Δήμου Σπύρος.

Αλλά αν αυτή η εξέλιξη ήταν γνωστή σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, έκπληξη και ερωτηματικά μας προκάλεσαν στην ταύτιση θέσης για διακοπή με τον κ. Κούγια οι διορισμένοι δικηγόροι του Ελληνικού Δημοσίου ως πολιτική αγωγή στους κατηγορουμένους οτι δεν είναι έτοιμος (!!!!!!;;;;;) και για δεύτερη φορά ο διορισμένος δικηγόρος που έβαλε ο Παπανικολάου με παράνομη απόφαση κ. Αναστασόπουλος οτι μετά από 40 ημέρες που ανέλαβε την υπόθεση δεν είναι έτοιμος (;;;;;!!!!!!). Μήπως ο συγκεκριμένος δικηγόρος θέλει να πάρει ένα χρόνο προθεσμία για να διαβάσει την υπόθεση; Ή μήπως με ευλάβεια προχωρά σε αυτά που του έχουν δώσει ως εντολή οι της δημοτικής αρχής;

Ποιά είναι η κοινή γραμμή που ενώνει τα θέλω της πολιτικής αγωγής με τα θέλω της υπεράσπισης;

Βλέποντας αυτήν την κωλυσιεργία των δύο διορισμένων δικηγόρων της πολιτικής αγωγής, οι δύο μάρτυρες κατηγορίας κ.κ. Καραπάνος Δημήτρης και Γιαννακόπουλος Αναστάσιος ζήτησαν να ορισθούν κι αυτοί από το Προεδρείο του Δικαστηρίου ως πολιτική αγωγή. Η απόφαση θα ανακοινωθεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Τελικά μετά από μίνι σύσκεψη 5 λεπτών οι Δικαστές αποφάσισαν να διακόψουν τη δίκη και όρισαν ως επόμενη δικάσιμη στις 3 Μαίου 2017.

Σημείωση του ''Γ'': Εμείς έχοντας έγκυρες πηγές για την αναβολή, δεν παρευρεθήκαμε στην δίκη, όμως στις 3 Μαίου 2017 θα είμαστε παρόντες διότι έχουμε πληροφορίες ότι θα γίνει η δίκη, και θα πέσει ο ''πέλεκυς''.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δυο μέρες στα κρατητήρια του Α.Τ. Γλυφάδας ο Δημήτρης Αγγελάτος - Θαυμάστε ποιοι μας διοικούν Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">